Anunt: In curand revista numarul 3/2020

coperta revista nr 3 -2020

 

Dragi prieteni,

 

Va anuntam cu multa bucurie ca, in curand va vedea lumina tiparului revista tiparita cu numarul 3/2020 ”Poezii pentru sufletul meu”.Foarte curand  aceasta  revista  va putea fi citita de romanii din  intreaga lume, multumim tuturor cititorilor si asteptam comenzile voastre  atat la acest numar cat si la abonamente  anuale (4 numere pe an) 
Multumim tuturor celor care au ales sa trimita materiale pentru publicare in aceasta  revista : autori,poeti, scriitori, pictori, fotografi, artisti si  muzicieni.In acest numar de colectie veti putea  sa admirati  creatii literare deosebite cat si  articole si interviuri innedite dar si  minunate creatii  artistice (arta in imagini),  picturi si icoane. 

Creatii literare :

Adela Conciu, Adrian Marius Ionescu, Ana Vacarasu, Aurelia Oanca, Camelia Florescu, Corina-Maria Zosim, Corina-Ligia Patrascu, Cristian Pavel, Doinita Nan,Elena Capatana, Elena Tudosa,Eugenia  Calancea, George Terziu, Ioan Romeo Rosiianu, Ioan Zosim,Ioana Conduraru, Kessy Ellys Nycollas, Lacrimioara Iva, Liliana Badea Carstea,Liliana Liciu, Lucian Dumbrava, Maria Mazere,Maria Mihaela Dan,Marian Costache, Mihaela CD,Nina Lavric, Rebeca Chirila, Roxana Turcu,Stefan Doroftei Doimaneanu, Teodora Chiric, Teodora Dumitru,Trandafir Simpetru, Valentina Petraru, Violeta Butnariu, Violeta Bobocea,Voica Rusu 

Arta in imagini:

Mariana Baitelu-pictura, Gabriela Parvulet Arama -pictura, Maria Magdalena Tirchila-pictura, Stela Ciobanasu -pictura, Vasile Trif- pictura icoane

Va asteptam cu mult drag  si in numerele viitoare ale revistei. Materialele pentru revista nr 4/ aug-sept-oct /2020 se trimit la adresa de email: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.

Multumim tuturor cititorilor si abonatilor care sustin aceasta revista cu tot sufletul lor. Multumim tuturor colaboratorilor nostri redactori, tehnoredactori, fotografi,video care prin munca  lor si-au adus aportul la aceasta revista. Iata aici imaginile  primelor 3 numere de revista  atat coperta fata cat si coperta verso.

6Reviste

CUM PUTETI COMANDA REVISTA : 

  • Revista este disponibila  atat in format  tiparit 10$ cat si in format electronic 6$.
  • Distributia revistelor tiparite se va face prin posta la fel ca si pana acum.
  • Revista poate fi comandata prin email la urmatoarea adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com   cu plata prin western union sau sistem ramburs [ramburs la primire  disponibil numai pentru livrarile in Romania]
  • Deasemenea revista poate fi comandata si prin mesaj  privat pe pagina noastra facebook https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/
  • Revista poate fi cumparata direct de pe site prin butoanele  de cumparare Pay Pal [vezi mai jos] plata cu cardul  in sistem Pay Pal:

Revista TIPARITA nr3/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 3 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$20,00

Colectioneaza revistele tiparite 4 numere/an!

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

 

Alege e-book!  Mai rapid , mai ieftin mai ecologic! Atat revistele individuale cat si  abonamentele se pot cumpara  si in format electronic [ebook] 

 

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

C$35,00

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr3/2020

Cumpara numar 3 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$10,00

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr2/2020 feb/martie/aprilie

Cumpara numar 2 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$10,00

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al revistei nr 1 noiembrie/decembrie 2019

Cumpara primul numar al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic !

C$10,00

 

participa-1 (1)

CONCURSUL PENTRU CITITORI  CONTINUA!

Participa la concurs in 5 pasi simpli!

  1. CUMPARA O REVISTA 
  2. SEMNEAZA  PE COPERTA REVISTEI
  3. FA O POZA 
  4. TRIMITE-NE FOTOGRAFIA 
  5. ESTI INSCRIS!     SUCCES!
thought_leadership
Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit! SUCCES!
Castigatorul acestui concurs va fi anuntat in cadrul evenimentului GALA ARTELOR la ceas aniversar , editia a 2 a, la Montreal, cand revista va implini 2 ani de existenta!

Mai citeste : 

Cum pot publica si eu in revista?

Despre revista tiparita

Impresii despre revista nr 2/2020

Clubul GOLD al revistei tiparite

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.