*Caruselul prieteniei*Focul din Noi

14

Bine v-am regasit dragii mei, 

Sunt extrem de fericita sa citesc mesajele voastre, fiecare autor si-ar dori  sa va  aiba ca si cititori! Va multumesc fiecaruia in parte  pentru fiecare cuvant, felicitare  sau floare virtuala primita!

Ma bucur foarte mult sa raspund intrebarilor voastre, sa primesc pozele si impresiile voastre, uneori chiar comentarii mai lungi sau mai scurte, cronici si critici literare ale cartii mele  ”Focul din Noi”.Am sa ma straduiesc sa le adun  si sa le public intr-un articol viitor  ca sa va puteti bucura si voi de ele. 

Asa cum am promis voi realiza un carusel al prieteniei  cu  toate pozele primite de la voi! Unii  dintre voi au trimis si 2 poze, altii nu au facut o poza cu ei insisi  ci doar cu cartea mea  sau cu un buchet de flori, dar le voi adauga cu drag la ”Caruselul prieteniei”va multumesc din inima tuturor! Astept in continuare pozele voastre, va astept in  CARUSELUL PRIETENIEI!

Pentru inceput va prezint prefata cartii ”Focul din Noi”  semnata de binecunoscuta  scriitoare Aurelia Oanca!

2

Prefaţă

„FOCUL DIN NOI“

Venim pe lume cu un dar de la Dumnezeu, însă acest dar nu iese la suprafaţă când vrem noi, ci când hotărăşte Cel care ni l-a dat. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Mihaela. I-au fost lăsate picături din darul ceresc încă din copilărie, dar adevărata revărsare s-a produs în urma unei drame sufleteşti.
Poezia i-a bătut în fereastra sufl etului, i-a trezit simţurile îmbrăcate în durere şi i-a pus pana măiastră în mână. Când se întâmplă acest lucru, se deschid toate porţile zăvorâte până atunci şi ies la suprafaţă sensibilităţi, trăiri, frumuseţe, lacrimi şi toate acestea îmbrăcate în cuvinte.
Eu am denumit poezia „Plimbarea cuvintelor printre gânduri!“. Autoarea se joacă şotron printre cuvinte, le desenează pe pieptul iubirii, îşi aminteşte ultimul sărut, îşi lasă dorul să-şi scrie oful, căci „Dragostea nu are vârstă!”Multe dintre creaţiile Mihaelei descriu sentimentele personale faţă de soţul iubit, faţă de dragii săi părinţi şi faţă de fiica sa, care este cea mai sfântă comoară a sufletului. Nu-şi uită nici dragosteaşi dorul de ţară, nici peripeţiile copilăriei. Amintirile îşi fac loc în periplul versurilor ei spre sufletul cititorului.
Dar ce este mai nou în creaţia sa este pastelul inspirat din picturile talentatului Mircea Rustiuc. Din experienţă proprie pot spune că nu este un lucru atât de simplu să scrii despre întâlnirea a două suflete care se exprimă diferit, dar care se leagă într-o simbioză creativă. Culoarea de pe pânză şi cu haina cuvântului formează o nouă impresie artistică,vizual-lirică, ce prezintă cititorului şi privitorului doi oameni diferiţi,dar, în acelaşi timp, uniţi prin creaţia lor.
Poeziile Mihaelei au inspirat şi pe alţi creatori de frumos, compozitori şi muzicieni. Aşa s-au născut noi colaborari cuvânt-sunet, melodii care mângâie şi încântă auzul ascultătorului, prin armonia notelor cu poezia.
Într-un timp relativ scurt de la lansarea primului său volum de poezii „Binecuvântare şi chin“, Mihaela CD a reuşit să dea naştere mai multor creaţii literare minunate, poezii care îşi găsesc leagănul pe filele actualei cărţi „Focul din Noi“.Fie ca acest foc să nu se stingă niciodată şi să ardă pentru a încălzi sufletele cititorilor. Mihaela îl păzeşte, îl îmbracă în cuvinte frumoase, care sunt ca o cămaşă ocrotitoare a sufletului.
Felicitări autoarei şi multă inspiraţie pentru ca focul să ardă pentru eternitate.
Mult succes, draga mea Mihaela!
AURELIA OANCĂ

35

Iata si cateva  raspunsuri la  intrebarile voastre:

1.Oferiti GRATUIT  o revista”Poezii pentru sufletul meu”  la cumpararea unei carti ”Focul din Noi”? Este o oferta pentru cartea tiparita sau pentru varianta electronica (e-book) ? 

Da, oferim gratuit  o revista”  Poezii pentru sufletul meu ”  in format electronic[ebook] la primele 100 de carti ebook  ‘‘Focul din Noi”  in format  electronic comandate.

Cartile  in format  tiparit ”softcover”  sunt acum la 30% reducere (pret inainte de lansare)  si desemenea oferim transport gratuit pentru primele 100 de exemplare Focul din Noi in format tiparit comandate.

2.Cum putem intra in contact direct cu dumneavoastra pentru un autograf? 

Pentru a ma contacta direct imi puteti scrie pe urmatoarea adresa de email mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com Va rog sa imi trimiteti  adresa dumneavoastra si  am sa va trimit prin posta un exemplar cu  autograf.

3. Cate din poeziile din aceasta carte au devenit melodii si unde le putem asculta?

Cinci dintre poeziile mele din aceasta carte au devenit melodii  si pot fi gasite pe  canalul meu de youtube  Autor Mihaela CD si  aici in revista ”Poezii pentru sufletul meu”  in pagina de MELODII. Desemenea in pagina ”Poezii in videoclipuri” din meniul principal  veti putea gasi  o serie de videoclipuri cu  poezii recitate. Pe acest subiect va astept intr-un viitor articol cu noi dezvaluiri si surprize! 

4. Ce va doriti si care sunt planurile de viitor ale autoarei Mihaela CD? Ce surprize ne pregatiti?

Pentru viitor in general imi doresc sa fiu sanatoasa si sa scriu!Ma aflu intr-o perioada extrem de productiva, scriu, scriu, scriu. Am multe  planuri atat pe termen scurt cat si pe termen lung fiind implicata in mai multe proiecte literar-artistice si culturale atat la revista ”Poezii pentru sufletul meu”  cat si ca si autor independent.

In prezent particip activ si colaborez cu grupuri culturale, edituri, reviste.Pe termen scurt  astept sa iasa la tipar cateva antologii la care am participat ca si coautor si revistele la care am fost invitata sa colaborez. Pe termen lung lucrez la un nou volum de poezii  de suflet, [o surpriza] care sper sa fie gata inca anul acesta si la un roman, primul meu roman care si el va fi o surpriza  pentru cititori.

13

Caruselul Prieteniei 

Iata un CARUSEL AL PRIETENIEI  realizat din primele poze sosite  de la  voi, pe masura ce vom primi  noi poze, le vom  adauga la Caruselul prieteniei  si voi reveni cu un nou  articol   impreuna  cu Caruselul prieteniei  si mai plin cu imagini! Avem loc cu totii  aici! 

Astept in continuare  intrebarile, comentariile si pozele voastre dragi prieteni, va multumesc din inima  pentru ca imi sunteti alaturi, imi comandati cartea si ma cititi! Va astept in  CARUSELUL PRIETENIEI!

Va imbratisez cu mare drag pe toti !

Mihaela CD

Această prezentare necesită JavaScript.

Volumul este disponibil si poate  fi comandat acum la un pret promotional  oferit inaintea lansarii,   reducere de 30% pana la data  de 24 oct 2020

Pret intreg 35$ CAD ,acum la un  PRET PROMOTIONAL de numai  : 25 $CAD -oferta expirata

images30%

Comanda acum  volumul FOCUL DIN NOI  la un pret promotional ! Vei  primi in dar un  semn de carte!Transport gratuit oriunde in lume pentru primele 100 de exemplare vandute!

Transport gratuit si un semn  de carte cadou!

Oferta expira la data lansarii! [care va fi anuntata  in curand]

NOU***PROMOTIE ***FOCUL DIN NOI (softcover)

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura, 240 de pagini pline de vibratie si culoare. Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. O carte de exceptie, bogata in continut care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra! Comanda acum la numai 35$. Vei primi gratuit un semn de carte. Livrare gratuita oriunde in lume! Comanda acum!

C$35,00

Puteti sa comandati cartea si prin email sau facebook:

Trimiteti comanda dumneavoastra impreuna cu numele si adresa postala completa ,la una dintre adresele   urmatoare:

mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com 

revista@poeziipentrusufletulmeu.com 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

hot-promotion-01

Transport  gratuit pentru  primele 100 de carti comandate!

Primele 100  de carti comandate ,  vor  fi trimise fara taxa  de transport  oriunde in lume! Comanda acum cartea FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

Important!

  • cartea nu  va putea fi  cumparata din librarii 
  • cartea ”Focul din Noi ” este momentan la un discount de 30% Oferta expira la data lansarii!
  • veti primi cadou un semn de carte 
  • pentru  livrarile in Romania , puteti  sa alegeti  plata cu ramburs, la livrare.  
  • cartea se va putea livra oriunde in lume, va rugam sa ne scrieti pentru a afla detalii privind livrarea si costul transportului .
  • primele  100 de comenzi vor fi trimise gratuit oriunde in lume!
  • ofertele promotionale  nu sunt cumulative!
  • Cupoanele de 30% reducere  se aplica la pretul intreg al oricarui produs[carte] si nu  se pot aplica la un pret promotional.

Focul din Noi in varianta electronica [ ebook] 

Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic! 

Pret intreg 20$ CAD ,acum la un  PRET PROMOTIONAL de numai  : 15 $CAD  oferta expirata 

images30%

Nou*** Pomotie***FOCUL DIN NOI (eBook}

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura nascute din focul creatiei artistice.O carte de exceptie, bogata in continut care va va incalzi sufletul!Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. Comandati acum la pret de 20$ Primesti cartea [240 pagini] in format pdf in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

C$20,00

hot-promotion-01

PROMOTIE !

Oferim gratuit cate o revista (ebook)”Poezii pentru sufletul meu”pentru primele 100 de carti(ebook)”Focul din Noi”  comandate!

Primele 100  de carti ebook ”Focul din Noi”  comandate ,  vor  primi gratuit si o revista ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic [ebook] in valoare de 6$CAD! Comanda acum cartea [ebook]  FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

Astept cu nerabdare sa cititi cartea si sa-mi spuneti parerile voastre ! 

Va multumesc!

Mihaela CD

105399240_257425082248561_8925193376064219488_n

Alte articole  despre volumul ”Focul din Noi”: 

Articole  despre volumul  ”Binecuvantare si chin”: 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.