Impresii*Binecuvantare si chin*

binecuvantare si chin

Impresii despre  volumul de poezii   ”Binecuvantare si chin”

Autor: Mihaela CD

 

Bine v-am regasit!

Va multumesc din suflet  dragii mei ca  ati ales sa comandati primul meu volum de poezii ”Binecuvantare si chin” si  mi-ati acordat incredere chiar  inaintea lansarii oficiale  din septembrie! Unii dintre voi ma cunosteau, altii m-au descoperit acum, m-ati onorat  cu lecturarea poeziilor mele  si tin sa va multumesc fiecaruia  dintre voi! Sunt foarte  fericita sa primesc in fiecare zi impresiile celor care o citesc si apreciez  foarte mult ca rupeti din timpul vostru  ca sa imi scrieti.

Fara a avea pretentia de a fi numita poeta, dealtfel eu prefer mult mai simplistul termen  de autor, va invit sa cititi cateva dintre impresiile despre volumul meu de debut, scrise de catre  autori, artisti, poeti, scriitori  si cititori.

Deasemenea imi face mare bucurie sa va invit sa vizionati  un  carusel  cu imagini  primite de la voi, dragii mei cititori.Va multumesc fiecaruia in parte pentru gandurile bune, urarile, impresiile, sfaturile, comentariile si nu in ultimul rand pentru  lecturarea volumului meu de poezii.

Impresii *Binecuvantare si chin* :

 

”Volum  de debut , inceput literar prodig si plin de promisiuni.O reintoarcere, la si prin cuvant, mistica, sensibila, luda, frumoasa, da nastere prin vers ales acestui prim pas pe meleag de poezie,propunandu-i cititorului o calatorie delicata in mirificul univers sufletesc al autoarei, cuprins acum in coperti de carte.

Elegiaca sau optimista, timida sau convingatoare, simpla sau complexa, poezia se simte la ea acasa! Imbracand slovele in strai  divin, in poeme ce lumineaza, mangaie, incalzesc, poeta e parte din noi, daruindu-se pe sine  ca intr-o ruga ce se vrea a fi un acoperamant  tutelar, fin si delicat, invaluindu-ne intr-o aura metaforica incantatoare.

Poeme daltuite cu har ne dezvaluie o lume interioara subtila, complexa, contemplativa ce se descopera pe ea  insasi,  cu mirare si dor, ca o mimoza literara, gingasa, ascunsa si calda.

Un poesis bun, de inalta  tinuta care va avea multe de spus , de dezvaluit , in viitoare taramuri de vers, in urmatoarele coperti de carte.Felicitari autoarei !”

MUGUREL PUSCAS

 

image Angela Marinescu

”Citesc cu mare plăcere şi bucurie versurile tale, iar sensibilitatea şi căldura lor sunt cu adevărat oglinda unui suflet frumos. Ai crescut, Mihaela, cu fiecare poezie pe care ai zămislit-o, iar poezia „Hotel pe insula iubirii” este una dintre cele multe care mi-au făcut sufletul să vibreze. Te apreciez ca om şi ca poet şi sunt mândră şi fericită că ne-am intersectat pe drumul vieţii şi că împărtăşim aceeaşi dragoste,poezia. Cu toată dragostea şi preţuirea”

ANGELA MARINESCU

 

 

”Am citit cu plăcere poeziile Mihaelei CD. Aşa cum ne mărturiseşte, viaţa ne dă lecţii neştiute. De fapt la mine versurile au venit singure… din durere si din iubire …. eu n-am facut nimic deosebit…. decât le-am scris”. Se adevereşte încă o dată că poezia alină doruri, umple goluri lăsate de cei dragi aducându-ţi totuşi alinare lângă cei iubiţi de lângă tine.

IMAGINE Constantin BidulescuTematica este diversă, formând însă un tot unitar, dând o notă de firesc, marcând personalitatea poetei. În căutare de echilibru şi întregind sentimente unice din vecinătatea cu frumosul versurile sale ne poartă pe căi bătătorite şi totuşi ne răscolesc cu duioşie amintiri din viata.Aşteptăm şi următoarele cărţi ale poetei, mai ales că aşa cum mărturiseşte:”În lumea mea, e multă  poezie /E vers, e cântec şi e doar  senin/Cerul meu e colorat în fantezie/ Sufletul de dor şi drag mi-e plin.”

CONSTANTIN BIDULESCU

 

 

Imagine Teodora Dumitru

”Deosebit de frumoase ”Infinite sentimente materne”versuri izvorâte dintr-un suflet de mamă, iubitor , pentru copilul ei !Se simte in fiecare vers iubirea nemărginită a mamei care dacă ar putea ar pune tot universul la picioarele puiului ei ! Foarte frumoase si înduioșătoare versuri! ” Din clipe pretioase de iubire” versuri scrise din suflet despre iubirea curată şi adevărată dintre doi oameni care au format o singură inima! Minunat! Frumos până la Dumnezeu!”Tot pe tine te-as alege”…nu mai am cuvinte , sau daca am adun tot ce am de spus intr-unul singur ,absolut SUPERB…aşa o declaratie de dragoste minunată, nu am citit niciodată, în versuri !Felicitări sincere pentru sufletul dvs plin de iubire si frumos ! Multă admirație, si multă prețuire din partea mea , drag om minunat !”

TEODORA DUMITRU

 

 

”Poezia de debut și care dă titlul acestui volum, este primul pas pe tărâmul atât de frumos al poeziei. Un titlu care spune în două cuvinte o întreagă epopee:”Binecuvantare si chin”. Simți înălțarea prin poezie dintr-o stare de chin, de durere.Superb răspunde autoarea la întrebarea: „Ce-i clipa?….Se poate transforma în infinit…”imagine Aurelia Oanca

Dragostea este sentimentul  care mangaie sufletul si pana autoarei. Plouă cu sentimente, deci este necesară „Umbrela dragostei. Dragostea este umbrelă, scut, haina sufletului, dar și durere grea și lacrima fierbinte. Cei îndrăgostiți își doresc refugiul pe „Vaporul cu iubire parfumat”, plutind peste valurile iubirii, ca s-o închidă în inimi cu un zăvor tainic.

Infinita dragoste de mama razbate in versurile duiosului poem’‘Infinite sentimente materne”. Mama care-si iubeste fiica,ar schimba destine,ar cumpara cerul, ar face sirag din stele ,ar preschimba roua in fluvii… 

Trecând prin toate momentele importante și frumoase, componente ale vieții, Mihaela CD ne îmbie și ne poftește să gustăm din preaplinul sufletului ei, stropit cu aromă de poezie. Mult succes autoarei !” 

 

AURELIA OANCA

 

”Intr-o clipa  de tacere a  gandurilor mele am citit, lacrimand, cum s-a nascut cararea Mihaelei in lumea poeziei.Este zamislita cu  harul scrisului, insa nu i-a dat glas, asteptand intr-un colt de suflet  sa-i fie auzita strigarea. Ne redescoperim valentele in momente de cumpana  ale vietii.Mihaela a inceput sa daruiasca frumusetea delicata a poeziei  din preaplinul durerii sfasietoare  pe care si eu am trait-o.Si o face firesc,pur,fixand in scrierile ei  propriile stari,trairi pline de sensibil, naturalete, gingasie.Este omul care mi-a dat incredere,curaj, de a scrie ceea ce simt .Este model de frumusete interioara, este omul care daruieste neconditionat, este omul cu sufletul in palma.Nu renunta la propriile idealuri plamadind din ele  minunea numita: Poezie!”

EUGENIA GROBNIC

 

imagine poet Sandu Chiva

”Nu mica mi-a fost mirarea,cand am constatat ca poeta Mihaela CD, dupa multi ani de cand este plecata in Canada, gandeste si scrie intr-o romana curata, nealterata de contactul cu o limba, pe care este nevoita sa o vorbeasca zi de zi.Poeta Mihaela CD atinge cu gingasie,toate genurile de poezie, de la poeziile de dragoste pana la poeziile pentru copii.In poeziile sale , traieste sentimente de veselie, duiosie sau tristete, in functie de starea in care se afla.Sunt fericit si onorat ca pot scrie cateva cuvinte in cartea domniei sale, cuvinte de apreciere si pretuire a superbelor sale poezii.

Va indemn sa cititi aceasta carte, de care va veti indragosti de la primele poezii si veti fi atrasi ca un magnet de dorinta de a intoarce pagina dupa pagina.”

Poet  SANDU CHIVA

 

”Cred ca poezia a venit singura.Un refugiu de sentimente,cu arta poetică la înălțime,cu metafore încununate de stele regesti si ritm. O încântare sa le citesti si sa le simti.Uneori ti se pare ca in fata poeziei trebuie sa faci reverență ca in fata marilor domnitori.Culoarea si parfumul scrierilor Mihaelei,te trimit intr-o lume unde te trezesti sa poti visa. Am văzut lacrima de suflet si tristețea vazduhului in poezia aceasta. Sensibilitatea poetei este precum gestul unui fluture de a-si dona aripile firave vântului.A așezat sufletul in cuib de nor,daruindu-ne noua,celor de rand parfum de poezie.Multumesc,prețuire și respect pentru tine”

VIOLETA BUTNARIU

 

 

67303269_2754473977924531_8515825738761371648_n (1)

”Draga Miha!

Tocmai am terminat volumul tau de versuri pe care l-am citit cu sufletul la gura! Am gasit intre copertile lui ganduri si sentimente profunde, trairi si amintiri de-o viata , pe care ai reusit sa le descrii cu multa dragoste si sensibilitate! Te felicit ca ai avut curajul si vointa sa-ti pui sufletul pe tapet si cu un drum sa ne incanti si pe noi! Sper sa nu te opresti din a scrie versuri si-ti multumesc! A fost o adevarata binecuvantare!”

 

MIRCEA RUSTIUC

 

Va invit sa vizionati  un carusel  cu imagini  primite de la cititori.Va multumesc!  

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Astept in continuare  cu mare drag  impresiile voastre dupa citirea cartii ,  va astept    sa reveniti  aici  pentru noi dezvaluiri  interesante !

Va imbratisez cu drag,

Mihaela CD

Afla mai mult  despre cartea” Binecuvantare si Chin” cu un click aici:   

Cartea* Binecuvantare si chin

Din culisele*Binecuvantare si chin*

65307393_917335111937926_820389846466953216_n

Volumul  poate  fi comandat acum la un pret promotional  oferit inaintea lansarii,   reducere de 30%! Oferta expira la 28 septembrie 2019!

 

Pret intreg 27$ CAD ( 81 RON) ,acum la un  PRET PROMOTIONAL:  19 $CAD (57 RON )

images30%

Comanda acum  volumul BINECUVANTARE SI CHIN la un pret promotional ! Vei  primi in dar un  semn de carte si un cupon de reducere pentru urmatorul volum  de poezii care este  deja in lucru! 

 

65564161_460369401416183_1003513194540433408_n

 

Binecuvantare si chin (eBook)

Volumul de debut  al autoarei Mihala CD, Binecuvantare si chin ,  ne ofera un vast  buchet de sentimente parca traindu-si  viata  prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, (250 pag) structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara cartea in format electronic (ebook) si o primesti in email in maxim 48 de ore. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$15,00

 

Puteti sa comandati cartea si prin email sau facebook:

Trimiteti comanda dumneavoastra impreuna cu numele si adresa postala completa ,la una dintre adresele   urmatoare:

mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com 

revista@poeziipentrusufletulmeu.com 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

hot-promotion-01

Deoarece primele 100 de comenzi au fost deja livrate oferta de a beneficia  de livrare/ transport  gratuit se prelungeste  la 200!

Transport  gratuit pentru  primele 200 de carti comandate!

Primele 200  de carti comandate ,  vor beneficia  de transport gratuit oriunde in lume! Comanda acum cartea Binecuvantare si chin ca sa beneficiezi de aceasta noua oferta!

 

Important!

  • cartea nu  va putea fi  cumparata din librarii 
  • cartea ”Binecuvantare  si chin ” este momentan la un discount de 30% pana la 28 septembrie 2019! 
  • veti primi cadou un semn de carte  si un cupon de 30% reducere la urmatoarea carte 
  • pentru  livrarile in Romania , puteti  sa alegeti  plata la livrare, cu ramburs
  • cartea se va putea livra oriunde in lume, va rugam sa ne scrieti pentru a afla detalii privind livrarea si costul transportului 
  • primele  200 de comenzi vor beneficia de transport  gratuit oriunde in lume!

Astept cu nerabdare sa cititi cartea si sa-mi spuneti parerile voastre  ! 

 

Va multumesc!

Mihaela CD

Alte articole despre cartea” Binecuvantare si Chin” :   

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.