Mihaela CD: prezentare BLESSING AND TORMENT

 
 
317799177_699215401808105_3195170731905282708_n

Mihaela CD: prezentare BLESSING AND TORMENT

Dragii mei cititori, 

 
Azi doresc sa va prezint cartea ”Blessing and Torment ” care iata tocmai a sosit de la tipografie! Aceasta carte este cel de al 11 lea pui literar al meu! 
Cartea aceasta reprezinta o traducere și o adaptare a cărții în limba romana Binecuvântare și chin”, motiv pentru care am păstrat aceleași fotografii si aceeași coperta. Cartea in sine pot sa spun ca este alta pentru ca traducerea poeziilor nu se poate face exact și atunci ca sa sune cursiv  se face și o adaptare, lucru care înseamnă ca poezia devine alta, încercând  totuși sa păstreze ideea și emoția originala (filonul poeziei)
Din punctul meu de vedere cred ca aceasta carte este și va rămâne de referință pentru mine, fiindcă este o carte de înaltă trăire, brodata cu emoții fel de fel.
In fotografiile pe care le vedeți am încercat sa cuprind câteva pagini de carte pentru a va prezenta frumoasa carte în limba engleza ‘‘Blessing and Torment’‘.
Va invit cu drag sa descoperiți cartea BLESSING AND TORMENT (disponibila si in limba romana) BINECUVANTARE SI CHIN !
 
 
 
 
 
LANSAREA CARTII BLESSING AND TORMENT va avea loc in data de 28 ianuarie la restaurantul MAMAIA din Montreal.
Cărțile se pot comanda atât on line de pe site-ul revistei Poezii pentru sufletul meu” cât și direct de la  autor/editura Globart Universum. Cartea este disponibila atât în format tipărit(softcover, color)  cât și în format  electronic(ebook pdf). Banii obținuți din vânzarea  acestor cărți vor fi folosiți pentru finanțarea proiectului ‘‘6 cărți pentru  Bibliotecile din Romania” Pe site-ul nostru gasiti o oferta diversificata de carti, reviste, abonamente cat si carduri cadou pentru a oferi o surpriza celor dragi de sărbători!  OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE   
Aștept cu mare drag întrebările, comenzile și comentariile voastre!
Mihaela CD
 
 
 
 
 

Mai citește: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Lăcrimioara Iva*Prefață: Punct de reper pentru un zbor interior *Născut pentru a fi (alt)cineva

De sărbători  FĂ CADOURI  INTELIGENTE! Dăruiește CĂRȚI ADEVĂRATE celor dragi!

Vasile Bele*Impresii*Născut pentru a fi (alt)cineva

Victor Manole* Review: Born to be someone(else)

Victor Manole*Recenzie*Născut pentru a fi (alt)cineva

Gabriela Raucă * Postface: Born to be someone(else)

Aurelia Rînjea*Cuvânt înainte: URCÂND TREPTE DE LUMINĂ *Născut pentru a fi (alt)cineva

O Nouă apariție editorială :  GLOBART Antologia  de artă contemporană în imagini -Artiști  români de pretutindeni 

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Blessing and Torment- format TIPĂRIT(softcover)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment si vei primi gratuit din partea autoarei un semn de carte. Comenzile care sunt făcute înainte de 31 decembrie vor beneficia de transport gratuit.

35,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.