In curand revista de colectie nr 4/2020!

coperta V2 fata

Dragi prieteni,

In curand va vedea lumina tiparului revista DE COLECTIE -tiparita cu numarul 4/2020 ”Poezii pentru sufletul meu”.Foarte curand  aceasta  revista  va putea fi citita de romanii din  intreaga lume, multumim tuturor cititorilor si asteptam comenzile voastre  atat la acest numar cat si la abonamente  anuale (4 numere pe an) 
 
 
Multumim tuturor celor care au ales sa trimita materiale pentru publicare in aceasta  revista : autori,poeti, scriitori, pictori, fotografi, artisti si  muzicieni.In acest numar de colectie veti putea  sa admirati  creatii literare deosebite cat si  articole si interviuri innedite dar si  minunate creatii  artistice (arta in imagini),  picturi. 
 
Ne aflam la 2 ani de existenta, 2 ani in care am fost prezenti on line, zi de zi, alaturi de dumneavoastra, cititori si colaboratori. Cu aceasta ocazia ar fi trebuit sa aiba loc GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR editia a 2-a, care a fost amanata din cauza reglementarilor in vigoare (vom anunta cand va fi posibil)

Participantii selectionati la concursul Gala artelor la ceas aniversar sunt publicati in paginile acestei reviste iar rezultatele concursului se vor anunta cu ocazia evenimentului GALA ARTELOR -editia a 2.a si lista laureatilor se va publica atat in revista on line [site web] cat si in urmatoarea revista tiparita.
Din 15 ianuarie vor incepe inscrierile pentru urmatorul numar de revista si reinnoirea abonamentelor pentru colaboratorii GOLD si a abonamentelor pentru cititori.

In acest numar veti gasi creatiile literare si artistice ale urmatorilor autori/artisti :

Creatii literare :

Eugenia Calancea, Violeta Bobocea, Lacrimioara Iva,Teodora Chiric,Nadia Urian,Diana Georgescu, Lucian Dumbrava si Lucian Dumbrava junior, Rebeca Chirila, Doinita Nan, Nina Lavric, Delia Stamate, Serghiescu Cristina, Valentina Petraru, Ana Vacarasu, Oanca Aurelia, Marian Costache, Ursula Cristescu, Cristian Nae, Josefina Ciobanu, Teodora Dumitru, Victoria Furcoiu, Violeta Sava, Maria Mazere, Cristian Pavel, Alex Andru , Mariana Ierima, Liliana Badea Carstea, Camelia Florescu, Stefan Doroftei Doimaneanu, Elena Tudosa, Alice Puiu, Dorina Omota, Corina Lia Patrascu, Diti Zurbagiu, Silvia Rasnoveanu, Turcu Roxana,Mihaela CD

Arta in imagini:

Vasile Trif, Maria Baba, Maria Magdalena Tirchila,  Maara Vanessa Purici, Mircea Rustiuc, Lacrimioara Iva

Va multumim tuturor pentru frumoasa colaborare si va asteptam in urmatorul numar . Inscrierile pentru revista de colectie  numarul 5 vor incepe din 15 februarie 2021 pe adresa de email: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.

Multumim tuturor cititorilor si abonatilor care sustin aceasta revista cu tot sufletul lor. Multumim tuturor colaboratorilor nostri redactori, tehnoredactori, fotografi,video care prin munca  lor si-au adus aportul la aceasta revista. 

 
 
 
abonament 8
 
 

CUM PUTETI COMANDA REVISTA: 

  • Revista este disponibila  atat in format  tiparit 10$ cat si in format electronic 6$.
  • Distributia revistelor tiparite se va face prin posta la fel ca si pana acum.
  • Revista poate fi comandata prin email la urmatoarea adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com   cu plata prin PAY PAL  sau sistem ramburs [ramburs la primire  disponibil numai pentru livrarile in Romania]
  • Deasemenea revista poate fi comandata si prin mesaj  privat pe pagina noastra facebook https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/
  • Revista poate fi cumparata direct de pe site prin butoanele  de cumparare Pay Pal [vezi mai jos] plata cu cardul  in sistem Pay Pal

Revista TIPARITA nr4/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 4 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

Colectioneaza revistele tiparite 4 numere/an!

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Alege e-book!  Mai rapid , mai ieftin mai ecologic! Atat revistele individuale cat si  abonamentele se pot cumpara  si in format electronic [ebook] 

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr4/2020

Cumpara numar 4 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr3/2020

Cumpara numar 3 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$10,00

 

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr2/2020 feb/martie/aprilie

Cumpara numar 2 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$10,00

 
 

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al revistei nr 1 noiembrie/decembrie 2019

Cumpara primul numar al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic !

C$10,00

 
 
 
participa-1 (1)
 

CONCURSUL PENTRU CITITORI  CONTINUA!

Participa la concurs in 5 pasi simpli!

 
 
  1. CUMPARA O REVISTA 
  2. SEMNEAZA  PE COPERTA REVISTEI
  3. FA O POZA 
  4. TRIMITE-NE FOTOGRAFIA 
  5. ESTI INSCRIS!     SUCCES!
thought_leadership
 
Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit! SUCCES!
 
 
 
Castigatorul acestui concurs va fi anuntat in cadrul evenimentului GALA ARTELOR la ceas aniversar , editia a 2 a, la Montreal, cand revista va implini 2 ani de existenta!
 
 
 

Mai citeste : 

Cum pot publica si eu in revista?

Despre revista tiparita

Impresii despre revista nr 2/2020

Clubul GOLD al revistei tiparite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.