Cartea ”La casa de nebuni” tocmai lansată în Romania va fi în curând  lansată și la Montreal

in curand

Cartea ”La casa de nebuni” tocmai lansată în Romania va fi în curând  lansată și la Montreal

Cartea  ”La casa de nebuni ” a autoarei Mihaela CD a  văzut lumina tiparului în luna iunie a  acestui an  fiind publicată la editura Globart Universum din Montreal. Datorită invitației primite din partea  președintelui Asociației Poeților Mondiali,  World Poets Association, domnul Trandafir Simpetru, autoarea  Mihaela CD a decis să lanseze în 3 iulie 2022 în  premieră absolută cartea LA CASA DE NEBUNI  în  țara  natală, Romania, la Sinaia, împreună cu alte două cărți  ce au fost lansate de curând la Montreal: cartea PRIN OCHII MEI, lansată în 4 iunie la Montreal  și cartea  DIALOG PESTE OCEAN co-autor Trandafir Simpetru , lansată în  octombrie 2021 la Montreal. 

292436252_774650486890547_6261902849541842659_n

Evenimentul de la Sinaia  reprezintă un vis devenit realitate, o  premieră plină de încărcătură emoțională pentru  scriitoarea Mihaela CD, aceasta lansându-și pană acum cărțile doar  în țara în care trăiește de  peste două decenii și anume în  Canada. Evenimentul reprezintă o surpriză pentru fanii și cititorii  autoarei  care așteptau  cu mult interes publicarea  cărții LA CASA DE NEBUNI  și care au fost vădit surprinși  întrebând dacă va mai avea loc o lansare și în Canada. Autoarea Mihaela CD nu a întârziat să răspundă  asigurându-și cititorii că foarte curând  va avea loc o lansare a cărții LA CASA DE NEBUNI  și la Montreal. 

 Cartea cea  nouă este cel de al 9-lea pui literar al autoarei  și  este o carte de poezii răzvrătite care reprezinta viziunea autoarei despre lumea ”nebună” în care trăim  și care este plină de non sens unde nimeni nu mai înțelege pe nimeni, fiecare crede și face ce vrea  precum o ”Casă de nebuni”. Critica literară a primit  cu entuziasm această carte plină de adevăr, simțire și lumină, cronicile  care au apărut  o felicită pe autoare pentru verticalitate, demnitate și curajul de a spune lucrurilor pe nume.

291814739_570185894814828_3478575993958373139_n

 Fiecare carte  nouă este un prilej de mare emoție pentru scriitoare care își iubește ”puii literari” în egală măsură și  ii strânge la pieptul sau cu  emoție în glas și cu lacrimi  în ochi. In  această carte semnează Cuvântul editorului nimeni altul decât jurnalistul și  senior editorul Johnny Ciatlos Deak , Cuvântul de început  fiind semnat de doamna Aurelia Oancă și Cuvântul de încheiere  de doamna prof Aurelia Rinjea. Prefața acestei cărți o semnează poeta  americano-romană Ana Munteanu Drăghici  cunoscută cu numele de Ana  de Sighișoara, iar Postfața  este semnată de poeta Gabriela Raucă din Austria. La finalul  acestei cărți cititorii se pot bucura și de o recenzie de carte foarte detaliată și elaborată ce poartă semnătura prof Victor Manole. 

291477786_441265584346163_8853677815448123570_n

Cartea însumează 262 pagini  imprimate color împărțite în 17 capitole iar fiecare capitol este însoțit  de o lucrare reprezentativă, pictură digitală realizată de  autoarea Mihaela CD, care  iată că se prezintă pentru prima dată  în cărțile proprii și în calitate de  artist plastic.  Armonia realizata intre titlurile capitolelor, picturile digitale și conținutul poeziilor face ca această carte  LA CASA DE NEBUNI  să se închidă ca un cerc  într-un  tot unitar  situând cititorul în miezul subiectului arzând. 

292080354_721733628998215_6584245214898891357_n

Cartea poate fi comandata direct de pe site  din magazinul virtual  atât în format electronic (ebook) cât și în format tipărit (softcover)  fiecare  cititor primind cadou un semn de carte din partea autoarei  iar primele 100 de exemplare comandate vor beneficia si de transport gratuit. 

Invitatie:Magazin virtual!

Ce mai e nou prin librărie?

Cartea LA CASA DE NEBUNI  va fi lansată la Montreal  în data de 14 august 2022  în cadrul unui eveniment deosebit  THE O.N.E,  organizat  de UNIVERSUM VIP STUDIOS, un  spectacol extraordinar al artistului Marius Luca, artist cu care scriitoarea Mihaela CD  a mai colaborat și la  evenimentul  de la Sinaia.Spectacolul va fi prezentat de extraordinara și inegalabila EDVIGA IORDACHI! 

final

Așteptăm cu drag comenzile și mesajele voastre! 

Despre această carte  puteți afla mai multe aici: LA CASA DE NEBUNI

Despre autoarea Mihaela CD  puteți citi  aici:  Cv literar artistic MIHAELA CD 

Despre alte cărți ale autoarei Mihaela CD  puteți citi aici: DESPRE CĂRȚI

Răsfoiește La casa de nebuni – ebook demo AICI

 
 
 
7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI în format ELECTRONIC (ebook)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet și pentru suflet. Cartea conține 262 de pagini și imagini color. In aceasta carte MIHAELA CD va invita sa deslușiți alături de ea tainele ce se ascund în ”casa de nebuni” Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format pdf în emailul tău. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.