PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

DSC08355

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Meseria de prezentator la fel ca și oricare altă meserie se învață  sau ”se fură” iar  charmanta prezentatoare  Edviga Iordachi, a demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri. Prezentarea frumosului nu se poate face decât prin frumusețea prezentării.

Frumusețea prezentării: 

Cu o prezentă impunătoare, cu un stil propriu, elegant și bine împământenit și cu o sclipire a cuvântului rostit și așezat acolo unde trebuie, doamna Edviga Iordachi  câștigă inima publicului la fiecare apariție a sa pe scenă. Cu vocea sa plăcută și în același timp puternică aceasta pune un accent deosebit asupra punctelor esențiale din  desfășurarea  evenimentului, scoate în lumină și evidențiază trăsăturile  importante ale persoanelor pe care le prezintă, sintetizând creațiile și realizările marcante ce subliniază profilul acestora.

Mereu cu o alură plăcută,  frumoasă, elegantă și cu un zâmbet charmant prezentatoarea Edviga Iordachi, reușește să  câștige atenția publicului și admirația lui fiind răsplătită cu aplauze.

 De curând ați avut ocazia  să o reîntâlniți, să o admirați și să o aplaudați   la  Gala artelor la ceas aniversar ediția a 3a  în data de 27 aug 2022  la Montreal!

Vă invităm să vizionați un mic videoclip cu titlul PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII în care o omagiem pe minunata prezentatoare, d-na Edviga Iordachi, un videoclip cu imagini de la evenimente literar-artistice prezentate de Edviga Iordachi.
Multumim Edviga Iordachi!

Prezentarea Frumosului:

Începând cu anul 2019 doamna  Edviga Iordachi, de profesie agent imobiliar, se alătură echipei revistei ” Poezii pentru sufletul meu” într-un  efort comun de susținere a culturii, literaturii și artei, a românilor din  lumea întreagă. Apariția sa pe coperta  revistei numărul 1 a revistei ”Poezii pentru sufletul meu”  avea să o lege sufletește  de  această revistă iar prima sa apariție în calitate de prezentator al unui eveniment organizat de editura Globart Universum în 28 septembrie 2019, Serata armoniilor artistice–  în care  autoarea Mihaela CD a lansat cartea  ”Binecuvântare și chin”  și  câteva videoclipuri cu melodii pe textele sale , avea  să ii aducă un mare și binemeritat succes.

Au urmat apoi multe alte evenimente prezentate, dintre care  amintim aici: Gala artelor la ceas aniversar editia 1-a  în 25 ianuarie 2020 Montreal, Gala artelor la ceas aniversar ediția a-2 a-în 29 aug 2021,Montreal,  Evenimentul Garden Party Universum Vip,  ocazionat de lansarea Universum Vip Studios  în 17 oct 2021 la  Montreal, Evenimentul Să iubim în orice anotimp  organizat  la Hanul Moldovenesc  din Canada  în 15 mai 2022 cu ocazia  lansării cărții ”Să mă iubești în  fiecare anotimp” a autoarei Mihaela CD și cartea de interviuri ”Genesis” a jurnalistului și editorului Johnny Ciatlos Deak , Evenimentul Să dansăm pe valul libertății– prilejuit  de lansarea cărții ”Prin ochii mei”  a autoarei Mihaela CD , în 4 iunie 2022 Montreal, Evenimentul  THE ONE –Spectacol  artistic, Marius Luca lansare de compact disc ”E Pluribus Unum” și lansarea cărții ”La casa de nebuni” a scriitoarei Mihaela CD în   14 august 2022 în  Montreal.

Pentru activitatea sa  de prezentator la  Ediția a 2-a și Ediția a 3-a  a Galei Artelor i-a fost  acordată DIPLOMA DE EXCELENTA pentru promovarea culturii  și spiritualității românești în lume  și pentru promovarea imaginii revistei Poezii pentru sufletul meu!

 
 

Mai citește: 

TRĂDAREA ȘI OPORTUNISMUL LA ROMÂNI DE-A LUNGUL ISTORIEI S-A STRECURAT CA O VIPERĂ ȘI ÎN ACADEMIA REPUBLICII POPULARE ROMÂNE

Paula Alecu, 10 ani de cântec la Montreal-26 noiembrie 2022

MEDIA-interviuri-evenimente

Mihaela CD castigatoare a trofeului POETICUM HEDERA la marea GALA 7 INIMI ROMANIA

Scrisoare pentru fratele moldovean

Aurel Roşca –“Îndorurarea”

Clubul GOLD al revistei tiparite

Ce mai e nou prin librărie?

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare TIPĂRITĂ(softcover)

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 384 PAGINI cuprinde 42 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.