IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

 
GALA 3

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

Alice Horak
Felicitări pentru această acțiune, prin care ați fost împreună, v-ați exprimat și v-ați bucurat. Frumos! Aprecieri și respect!Țineți aproape! Este cea mai mare bucurie. Felicitări!
 
 
 
LUCIA STEFFENS

 

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor…Sunteți oameni minunați!

 
Dica Cristina
👏👏👏Felicitări pentru tot ceea ce faceți!
 
Pica Bostina
Din suflet felicitări! Știu cât de mare-i fericirea pentru asemenea evenimente! FELICITĂRI TUTUROR CARE AU AVUT DRAGOSTEA ȘI POSIBILITATEA DE A PARTICIPA!Felicitări! Minunat! Felicitări și mulțumiri pentru bucuriile pe care le transmiteți și pe care le trăim!
 
 
 
AFIS CU ARTISTI
 
 
 
Ana Munteanu Draghici
 
 Aplauze din inima României, din Sighișoara,din partea mea Ce poate fi mai ingenios, decât să pășești cu sufletul pe un meridian și să sune nota muzicală ce adăpostește cântecul cuvântului de peste ocean, cu dorul de România canadian…Deja sunt în mirifica atmosferă a artelor cu voi, dragii mei confrați! Sunteți adevărați eroi în lupta pentru răspândirea luminii sufletești prin arta cuvântului, a sunetului, formelor și culorilor! Cerul cuvântului se deschide prin voi întru armonie! Aș putea spune ,,jos cu pălăria”, dar în  afișul evenimentului  sunt mai multe ”pălării” așa că: jos pălăriilor, drept cinstire pentru farmecul stihiilor!
 
 
 
Daniela Brinzoiu
Felicitări pentru o seara de excepție și pentru oamenii de excepție pe care am avut plăcerea și onoarea sa ii cunosc. Am sa revin cu mare plăcere dacă invitația o sa se repete! Am avut o seara excelenta😘
 
VIOLETA BOBOCEA
GALA ARTELOR, ediția a 3-a, Montreal, 27 august 2022!
Am onoarea și bucuria de a mă afla printre laureați, români de succes din toate colțurile lumii!
Premiile au fost decernate de Revista „Poezii pentru sufletul meu” împreună cu editura Globart Universum în colaborare cu Universum Vip Studios, Canada, Montreal.
Mulțumiri cu prețuire distinsei doamne Mihaela CD, scriitor, artist, redactor fondator,, promotor cultural, distinsului domn Johnny Ciatlos-Deak, jurnalist, senior editor Globart Universum Publishing House, Canada. Felicitări pentru promovarea culturii, dar și a frumosului în lume!
 
Lapin Slava
Despre GALA: frumos, elegant, interesant, cu valoare și gust rafinat, inspirant și necesar.
 
Liliana Roibu
Felicitări  multiple! Sunteți speciali! Îmbrățișări de suflet! Vă mulțumim cu prețuire!
GALA ARTELOR, ediția a 3-a, Montreal, 27 august 2022.Am onoarea, bucuria și emoția de a mă afla printre laureați, români de succes din toate colțurile lumii. Premiile au fost decernate de Revista „Poezii pentru sufletul meu” împreună cu editura Globart Universum în colaborare cu Universum Vip Studios, Canada, Montreal. Mulțumiri cu prețuire distinsei doamne Mihaela CD, scriitor, artist, redactor fondator, promotor cultural, distinsului domn Johnny CiatlosDeak, jurnalist, senior editor Globart Universum Publishing House, Canada. Felicitări multiple pentru organizarea impecabilă!
 
Rafila Samoila
Congratulations! Oameni minunați!A fost o seară de neuitat !A fost minunat! In sfârșit cineva m-a făcut să scot rochia de la naftalină . O ocazie unică ! Felicitări organizatorilor!
 
ANGELA DUMBRAVA
Bună ziua,dna Mihaela! Vă felicit pentru evenimentele deosebite pe care le-ați avut în vara aceasta. Vă apreciez pentru promovarea scriitorilor români peste hotare.
 
Georgeta Lepadatu
Mihaela Johnny vă iubesc si vă admir enorm! Doamne ajută să fie pace și sănătate, să fiti mereu la fel ! Au fost momente când aș fi fost fără speranță dacă nu cunosteam câteva persoane inteligente și curajoase ca dumneavoastră
 
 
OTILIA TUNARU 
 
Gala Artelor, ediția a III-a, un regal!✨🌟Buchet de talente artistice, literare și din alte domenii, oameni deosebiți pe care ii descoperim ori ii revedem. Atmosfera incandescentă intr-o zi superbă, cu amintiri de neuitat.☀️Multumim Marius Baetica si tuturor artiștilor pentru aceasta zi minunată, ce s-a prelungit pentru a deveni o amintire de neuitat.Atâtea amintiri deosebite in doar câteva ore! Hrană spirituală și fluviu de entuziasm!❣️🎈Multumim pentru atenția acordată echipei de la Scoala Junimea Romana din Montréal!✨🌟Suntem onorați de invitația Dvs, de a urca pe scena prestigiosului eveniment Gala Artelor 2022, alături de artiști, scriitori, nume sonore de personalități. Noi știm să muncim la planificări de lecții, cursuri, teme, dar iată că acest moment de sărbătoare ne-a scos din rutina noastră de truditori pasionați de dragul educației și ne-a dat o șansa atât de deosebită de a împărtăși cu oameni dragi realizări, povești de viață. O baie de emoții și de căldură sufletească ne-a făcut să conștientizăm cât este de important să știi a dărui prin ceea ce faci și să ai șansa de a simți recunoștința împărtășită a semenilor. Succes in numeroasele Dvs proiecte ce promovează sensibilitatea poetică, frumosul prin cuvânt și artă!
Respect si ne înclinam in fața mesagerilor ARTEI, sub toate formele ei!🎼✨La Gala Artelor 2022 am avut plăcerea să descoperim un buchet de talente, care mai de care mai impresionant! Multumim, dincolo de cuvinte!💫
Tineri junimisti la Gala Artelor 2022, ediția a III-a. O mică parte din pleiada de inimosi reuniți sub egida Scoala Junimea Romana a lăsat deoparte pregătirile pentru Deschiderea anului scolar 2022-2023 și a participat la Gala glamour in cinstea celor ce se dăruiesc prin talent ori implicări deosebite. Mulțumim Mihaela CD, Johnny Ciatlos-Deak și tuturor celor ce au contribuit la acest eveniment memorabil!✨💫
 
Andreea Damian
 
Felicitări, organizatorilor!
Felicitări, participanților premiați pentru contribuția pe care o aduc comunității prin activitatea lor artistică sau profesională, purtând amprenta excelenței.Sunt fericită că am putut participa, alături de fiica mea, la un astfel eveniment de gală, cu oameni atât de valoroși
Felicitări!!!Sunteți minunați!!!Ați adus o mare contribuție și valoare comunității prin momentele impresionante împărtășite.Sunteți Oameni care fac diferența pe acest pământ!Mă înclin, cu prețuire.
 
 
Oana Niagu
Sunteți minunați în tot ce faceți!
 

ANA MARIA SURUGIU

GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR editia a 3-a Doamne,ce bun ești cu mine. Am trăit două evenimente de suflet. Am fost onorată să primesc Diploma de Excelență,organizatorii au fost generoși,au considerat c-o merit.MULTUMESC! Al doilea moment de suflet a fost reîntâlnirea cu oameni de cultură și nu numa,prieteni dragi:Basile Gliga,Mariana Manu,Alexandru Popidtas,Ofelia Armasu,Otilia Tunari,Eva Halus,Leonid Saramet, Martha și Sergiu Tercler din Ottawa,dar și mulți alții M-am simțit ca într-o familie.Imi doresc să particip la cat mai multe evenimente deosebite,unde eleganță a fost la ea acasa. La reușita evenimentului a contribuit și echipa de șoc de la Domeniul Roman. Multumesc Eva Halus pentru fotografii!

Ati reușit sa ne aduceți pe fetele noastre zâmbete,bucurii,multa iubire de frumos!

Îți mulțumesc ,vă mulțumesc pentru seara frumoasă pe care am avut-o . Ați fost minunați !!! Am apreciat mult eu și prieteni mei toată munca voastră . Stima ,respect ,vă îmbrățișez cu drag ȘI sper să colaborăm în continuare 😘🌹🙏

ILEANA PASCU 
Felicitări pentru tot ceea ce faceți întru păstrarea, menținerea și transmiterea culturii române, în lume! Sunteți extraordinari!Felicitări tuturor, organizatori ,participanții! Sunteți minunați!
 

Maria Baba

A fost un eveniment minunat!
Și voi sunteți minunați dragi domni Mihaela și Johnny!
Vă mulțumesc din suflet pentru prilejul care mi l-ați acordat🙏❤️
 
Madlen Gardus
Felicitări pentru tot ce faceți pt comunitate și pentru activitatea dv deosebită .Evenimente deosebite ca acesta să tot fie !
 
EVA HALUS
 
Vă felicit încă o dată ptr frumoasa organizare, munca imensă, profesionalismul și talentul cu care ați organizat Gala Artelor cea de-a III-a ediție la care am participat ieri!Mulțumesc d-nei Mihaela CD și d-lui Johnny Ciatlos Deak pentru excepționala Gala a Artelor, ediția a -III-a la care am avut onoarea și plăcerea să particip!A fost o Gala excepțională,  de neuitat!
Mă bucur să fi cunoscut oameni talentați și cu suflet ca dvs si dl. Johnny,
Mulțumesc din inimă! Ati fost extraordinari cu organizarea și prezentarea pe scenă!
O zi frumoasă ! Să continuăm să ne bucurăm de rezultatele de excepție din comunitatea română!
Cu multa considerație,Eva H
 
ELENA  HAIDET

Mulțumim pentru seara minunată petrecută împreună,pentru câteva ore ne-am
simțit, români și totul gratie dumneavoastră. Mulțumim încă o dată și felicitări pentru reușita Galei !

 

Gabriela Raucă

Voi adunați împreună tot ceea ce înseamnă om de cultură în acel colț de lume, tot ceea ce înseamnă patriotism, mândrie națională, ospitalitate și iubire de semeni, care îți sunt aproape, oricât de mare ar fi distanța geografică.Tot acest spectacol, pe care îl organizați cu atâta muncă și dăruire înseamnă un succes imens pentru păstrarea ființei noastre naționale.Felicitări și prețuire!
Vă doresc mult succes  în continuare la aceste evenimente de mare amploare și mă simt onorată pentru posibilitatea de a vă  fi avut în emisiunea mea, tocmai în ziua Galei, în momente atât de importante pentru voi.Oricine muncește cum munciți voi, oricine este înzestrat cu atâta creativitate, talent și consecvență, oricine se uită în curtea lui, este serios și se concentrează doar asupra activității lui, căutând să realizeze cât mai mult, are dreptul să se bucure de astfel de evenimente, unde îi este încununată reușita.Mă bucur din toată inima pentru voi și vă felicit pentru toate succesele de până acum și pentru cele viitoare! Prețuire și admirație!
 
DIANA BUNEA
Gala Artelor 2022 Mulțumiri organizatorilor acestei Gale, doamnei Mihaela CD și domnului Johnny Ciatlos-Deak!Diploma primită mă onorează!
 
 
OTILIA TUNARU
 
Vă iubesc dragii mei, sunteți speciali și așa să rămâneți mereu, oameni buni de omenie ce merg înainte pe drumul lor, al frumuseții și bunătăți. Să fiți binecuvântați! Multi oameni de aseară vă mulțumesc în gând pentru că le-ați dat ocazia să fie onorați pt efortul lor, le-ați dat ocazia să se facă un pic mai cunoscuți, apreciați și motivați. Este extraordinar acest moment al recunoașteți valorii umane, și asta datorită eforturilor și viziunii voastre, dragii mei! Binemeritate Felicitări, redacția Poezii pentru sufletul meu și VIP Studio!
Superbe amintiri ce vor rememora peste timp aceste momente de glamour, partaj de întâlniri frumoase și de emoții incandescente!✨🌟Doamnelor, ați strălucit! Domnilor, eleganța vă stă bine!☀️Mulțumim tuturor pentru implicare!🔆Mulțumim dragei noastre Eva Halus pentru aceste prețioase suveniruri în imagini!💛Deosebite întâlniri garnisite cu zâmbete și explozii de bucurie! Un adevărat regal!
 
Mioara Hususan
Felicitări din toată inima. Prețios dar au parte toți invitații.Timpul tău!
 
Vali Sorea

 

FELICITĂRI! Respect și prețuire infinită pentru frumosul dăruit, pentru creativitate! REVERENȚĂ!

Leonid Seremet

Plăcerea e de partea mea. Mulțumesc vouă, pentru cinstea și onoarea care mi-ați acordat. Făceți lucruri frumoase și bunul Dumnezeu vă va răsplăti din plin. Sănătate la toată familia și sper să mai colaborăm și pe viitor. Mulțumesc. Mă bucur, că v-am cunoscut domnule  Johnny Ciatlos-Deak și succes pe viitor în tot ce făceți și creați pentru suflet și pentru oameni.

 

Cristiana Sofia Damian
 
Mihaela Johnny Vă mulțumesc din suflet!! A fost plăcerea mea să particip la acest eveniment extraordinar de frumos!🤗❤️
 
ANDREEA DAMIAN 
Mii de felicitări organizatorilor pentru splendida și memorabila zi pe care ne-ați oferit-o în dar, cu atât de multă dragoste pentru artă, pentru frumos, pentru recunoștința pe care ați declarat-o public distinșilor laureați ai Galei Artelor, într-o atmosferă feerică, marcată de spirit înalt și profesionalism.
Sunteți minunați Împreună, în comuniune cu tot ce vă este mai de preț și mai profund în viețile dumneavoastră!
Sunt profund mișcată de nivelul înalt al unei astfel de reuniuni, de nivel academic, organizată impecabil și cu multă dragoste de oameni frumoși și de bine, de distinșii Doamna Mihaela și Domnul Johnny Ciatloș-Deak.
Vă mulțumesc din toată inima pentru momentele de excepție pe care ni le-ați dăruit tuturor!
Sunteți minunați!!!
Cu multă admirație și prețuire, mă înclin!
 
 
Victor Manole
FELICITĂRI INFINITE GALEI A TREIA ȘI MULT SUCCES!
 
ANA MARIA SURUGIU
Un eveniment care m-a fascinat în adevăratul sens al cuvântului GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR ediția a 3-a , onorată să fiu alături de poeta Mihaela CD și talentata solistă de muzică populară,Paula Alecu.  în imaginile de mai jos puteți vedea organizatorii evenimentului de marcă GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR ediția a 3-a ;Mihaela CD,Johnny Ciatlos-Deak,Edviga Iordachi,Lucian-Mihai Purici, Lăcrămioara Purici Grosuleac.FELICITĂRI! Vă mulțumesc pentru momentele deosebite pe care le-am trăit!
 
Cristina Florea
Ecaterina Rolea
 
Felicitări din suflet cu prețuire și respect pentru acesta implicare de succes în GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR editia a 3-a . Felicitări tuturor!❤
APLAUZE DIN SUFLET FAMILIEI Mihaela CD și Johnny Ciatlos-Deak pentru implicarea în acest proiect măreț de a înălța literatura, arta și cultură pe cele mai înalte culmi și peste Ocean. Este o muncă asiduă care lasa amprenta muncii peste ani. Felicitări din tot sufletul cu aleasă prețuire și profund respect și colaboratorilor!❤ Reverențe!❤
 
 
 
Mulțumim pentru o seara minunata.
Ne-am bucurat sa petrecem o seara de neuitat alături de d-voastră și domnul Johnny. Am fost impresionați de munca colosala depusă la excelenta organizare a Galei. Pentru noi a fost o experiența inedită și ne-a bucurat sa aflam și sa vedem cu ochii noștri atâtea talente în rândurile romanilor noștri. Nu știu cum ați făcut fata fizic. Va mulțumim și noi de invitație și apreciem ceea ce faceți pentru perpetuarea limbii și culturii romane. Speram sa mai avem ocazia de a ne revedea. Va pupam și noi cu drag.
 
 
Iulian Vrotaru
Felicitări.Va îmbrățișez cu drag! Doamne ajuta vouă!

 

 
Andreea Damian 
GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR
Ediția a III-a, Montrèal, 2022
Un eveniment de mare clasă, cu personalități marcante ale comunității culturale și profesionale din Canada, organizat impecabil la Domaine Roman, într-o atmosferă feerică
Felicitări organizatorilor pentru spendida și memorabila zi pe care au oferit-o laureaților și participanților, cu atât de multă dragoste pentru artă, pentru frumos, pentru recunoștința pe care au declarat-o public distinșilor premiați ai Galei Artelor, într-un spirit înalt, de comuniune umană și maxim profesionalism!
Sunt onorată și marcată de nivelul de excelență al comunității, de împărtășirea simțămintelor profunde, de vibrația înaltă a oamenilor pe care i-am întălnit la această Gală, de nivelul academic, organizată impecabil și cu multă dragoste de oameni frumoși și de bine, de distinșii Doamna Mihaela și Domnul Johnny Ciatloș-Deak.
Cu multă admirație și prețuire, mă înclin!
 
EDVIGA JELEZNEAC IORDACHI
Felicitări și mult succes în continuare!
 
 
 
PETRO MONTREAL
Felicitări pentru acest eveniment de mare anvergură!
 
Lăcrimioara Iva
Felicitări pentru GALA! SUNTEȚI FANTASTICI! Prețuire! La  Gala am fost  cu sufletul alături de dumneavoastră și de  participanți! Prețuire!Felicitări din suflet! Va admir! Cu siguranță simțiți gândurile mele pozitive! Felicitări întregii echipe! Respect!Va îmbrățișez! 
 
 
Cristina Florea
 
Iată că ziua aceasta nu putea să se încheie fără o fantastică surpriză de dincolo de ocean, din Montreal – Canada, de la români stabiliți acolo care nu au uitat locurile din care au plecat, oameni care au pus și pun cultura romană, arta, poezia în prim-plan, oameni care fac acolo niște lucruri extraordinare!
Eu vă mulțumesc cu recunoștință pentru această diplomă, mă onorează și mă obligă să descopăr și să susțin talentele, este minunat să știu că sunt o mică parte din planurile dumneavoastră grandioase, ați fost ca niște comete prin viata mea din iulie încoace și mi-ați înfrumusețat pentru totdeauna viata.
Faptul că sunteți atât de implicați și ați strâns ca un magnet atâția oameni de pe tot mapamondul nu este întâmplator, este DESTIN!
Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce întreprindeți, mult succes și sper să ne revedem și vă mulțumesc încă o dată!
Mă bucur că am deschis cumva ușa orașului Sinaia pentru a vă primi în mijlocul nostru, al celor din Cenaclul literar „Lucian Blaga” și al celor din Asociația socio-culturala Prahova Excelsior.
Sunteți bineveniți și așteptați oricând!
Cu admirație pentru voi!
(D-nei Mihaela CD si d-lui Johnny Ciatlos-Deak)
 
Calin Rotar
Felicitări tuturor,  felicitări organizatorilor. Frumos eveniment !!!

Mai citește: 

LAUREAȚII DIN  MONTREAL  AI GALEI ARTELOR EDIȚIA A 3-A 2022 MONTREAL LA SECȚIUNEA: ROMANI CU CARE NE MÂNDRIM

S-A STINS O REGINĂ,UN SIMBOL, REGINA ELISABETA A II-A A MARII BRITANII ȘI A CANADEI!

LAUREAȚII DIN  MONTREAL  AI GALEI ARTELOR EDIȚIA A 3-A 2022 MONTREAL LA SECȚIUNEA: INSTRUMENTIȘTI

Pictorița Maria Baba împreună cu nepoțica sa Isabella Larco laureate la GALA ARTELOR ediția a 3-a

Toate cele 4 volume ale Antologiei GALAXY -ecouri literare românești au fost publicate

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.