Toate cele 4 volume ale Antologiei GALAXY -ecouri literare românești au fost publicate

302293893_2922116968081013_4409392029968797207_n

Toate cele 4 volume ale Antologiei GALAXY -ecouri literare românești au fost publicate

Un proiect amplu avea sa prindă contur în toamna anului trecut  la editura Globart Universum în plină pandemie. Proiectul are la baza conceptul promovării autorilor contemporani  români pe toate meridianele și  deși a suferit o  oarecare întârziere în  iarna în timpul  revoluției de la Ottawa, el a fost  reluat și dus la bun sfârșit exact la timp  pentru a putea fi lansat  la Gala artelor Ediția a 3-a  asa cum era prevazut inițial. 

Editura  Globart Universum  fiind cea care organizează împreună cu revista Poezii pentru sufletul meu aceasta  GALA a ARTELOR, dorește ca la fiecare aniversare  să vină în întâmpinarea cititorilor cu proiecte frumoase, cu publicații noi,  pe  care sa le pună  în lumina  reflectoarelor GALEI ARTELOR și sa le prezinte lumii întregi. 

Comanda antologiile GALAXY

Bucuria întâlnirii cu aceste 4 volume a fost pentru  editorul coordonator Johnny Ciatlos Deak   cât și pentru membrii redacției Globart Universum  o mare sărbătoare și o mare bucurie! Un proiect amplu în care au fost  citite  și selectate  un munte de materiale iar apoi  editate 1546 pagini  cuprinzând un total de 147 de autori în cele 4 volume. O muncă asiduă, o lupta cu timpul , cu  multe hopuri, cu urcușuri și coborâșuri  dar care a dat roade  datorită ambiției, tenacității și  perseverentei  echipei de redacție  care a arătat încă o dată că se poate! 

Aceasta antologie cuprinde 147 de  autori  romani contemporani  care  vin în fata  cititorilor cu nestematele lor literare,  ce vor  rămâne să sclipească și să lumineze  pe bolta Universului literaturii române pentru anii ce vor veni.

Abordarea unei tematici universale  asa cum  spune coordonatorul acestei  grandioase lucrări, editorul Johnny Ciatlos-Deak  în cuvântul sau de  editor: ”dă şansa fiecărui scriitor să strălucească precum un astru pe bolta literaturii contemporane, să aştearnă pe filele de carte din faţa cititorului, creaţiile pe care le consideră potrivite, fie ca sunt cele mai noi creaţii ale sale sau cele pe care doreşte să le lase moştenire generaţiilor viitoare.”

Vă invităm așadar  să faceți cunoștință cu acești aștri   care strălucesc pe bolta literaturii contemporane  în cele 4 volume  ale antologiei GALAXY! 

CELE 4 VOLUME  ALE ANTOLOGIEI GALAXY  se pot comanda  atât în FORMAT EBOOK (pdf) la 20 euro / volum   cât și în  FORMAT TIPĂRIT la 35 euro/volum  în pagina următoare: 

Comanda antologiile GALAXY

Premierea  scriitorilor  se face în cadrul Galei Artelor   ediția a 3-a  iar  diplomele sunt publicate  în revista  on line ”Poezii pentru sufletul meu” în pagina:

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de Excelenta -antologia GALAXY 

Editura Globart Universum  in colaborare cu Universum Vip Studios a realizat 4 videoclipuri de promovare a autorilor  prezenti in cele 4 volume GALAXY

In următoarele videoclipuri  vă prezentăm pe cei 147 de scriitori  care au participat la această minunată antologie GALAXY  în 4 volume:

Mai citește: 

Antologiile GALAXY 2022 in 4 volume un proiect de ecouri literare prezentat de UNIVERSUM VIP STUDIOS

GALAXY vol. 1* Aurelia Rinjea*O CONSTELAȚIE A POEZIEI

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele A-G)

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele I-V)

GALA ARTELOR editia a3-a *Premii si Diplome

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

Comanda antologiile GALAXY

GALAXY -VOLUMUL 4-antologie de ecouri literare -autori români contemporani,FORMAT TIPĂRIT (SOFTCOVER)

GALAXY -VOLUMUL 4-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 392 PAGINI cuprinde 34 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

GALAXY -VOLUMUL 3-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, FORMAT TIPĂRIT (softcover)

GALAXY -VOLUMUL 3-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 390 PAGINI cuprinde 37 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

GALAXY -VOLUMUL 2-antologie de ecouri literare -autori români contemporani FORMAT ELECTRONIC (EBOOK)

GALAXY -VOLUMUL 2-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 380 PAGINI cuprinde 34 de scriitori contemporani. Comanda acest volum în format ELECTRONIC si vei primi in mai putin de 48 de ore în email cartea în format pdf. Comanda acum! MAI IEFTIN MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

20,00 EUR

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare -FORMAT ELECTRONIC (ebook)

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 384 PAGINI cuprinde 42 de scriitori contemporani. Comanda acest volum în format ELECTRONIC si vei primi in mai putin de 48 de ore in email cartea in format pdf. Comanda acum! Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.