Pictorița Maria Baba împreună cu nepoțica sa Isabella Larco laureate la GALA ARTELOR ediția a 3-a

 

DSC08650 - Copy

Pictorița Maria Baba împreună cu nepoțica sa Isabella Larco laureate la GALA ARTELOR ediția a 3-a

Revista  Poezii pentru sufletul meu  împreună  cu editura Globart Universum organizează în fiecare an la Montreal evenimentul Gala Artelor la ceas aniversar  care reprezintă în  fapt aniversarea revistei  Poezii pentru sufletul meu,  revista de artă, literatură și cultură a românilor de pretutindeni. Revista are scopul de a promova artiști, scriitori,  jurnaliști, muzicieni, promotori culturali și alți români cu care ne mândrim și care contribuie prin creațiile lor și prin efortul lor, la păstrarea graiului românesc, la păstrarea culturii, a tradițiilor  și  la promovarea frumosului românesc în lume. 

Prezentă în  mai toate numerele  revistei tipărite Poezii pentru sufletul meu cu minunate picturi,  binecunoscuta  pictoriță Maria Baba pășește de aceasta dată  pe covorul rosu  al Galei artelor , la cea de-a treia ediție împreună  cu nepoțica sa Isabella Larco, o tânără talentată care promite mult în  desenul și pictura digitală și nu numai.

Vădit emoționată și cu multă mândrie  bunica Maria Baba  ne-a mărturisit  că încă de anul trecut  visa la acest moment  când  pentru prima oară vor păși împreună pe  scena  Galei Artelor   în calitate de  artiste plastice și laureate. Iată că  talentul  se transmite și se moștenește iar Isabella Larco  prezentă și ea în  numărul 9/2022 al revistei Poezii pentru sufletul meu, primește Diploma de Excelenta  pentru merite deosebite la secțiunea artă .

Maria Baba s-a născut în  Jamul Mic din Serbia. De profesie contabilă dar cu un deosebit spirit artistic, dragostea  ei cea mai mare a fost și este pictura.A realizat numeroase tablouri de-a lungul anilor folosind diferite tehnici : Pastel, Acrilice, tablouri 3D din piele, dar tehnica  preferată  este pictura pe pânză cu culori de ulei. A avut o expoziție proprie în anul  1986 în Belgrad și a participat la nenumărate  expoziții organizate în cadrul festivalurilor de muzică și folclor românesc în Banat, Serbia.  Temele preferate sunt florile, natura moartă și portul popular românesc dar a realizat și  icoane cum ar fi Sfânta Fecioară cu Isus, Cina cea de taină și  Sfântul Ioan Botezătorul.

Picturile sale au fost publicate  în  mai multe numere  ale revistei  Poezii pentru sufletul meu iar   în anul 2021 a primit Diploma de Excelentă pentru merite deosebite   iar   la concursul de Artă în Imagini a câștigat  premiul cu titlu de merit PREMIUM! Anul acesta a participat la concursul de Artă în imagini  desfășurat în revista  tipărită  Poezii pentru sufletul meu nr 8 /2022  și a câștigat PREMIUL cu titlul de merit GENIAL !

 Isabella Larco, are  doar 12 ani  dar  am putea spune că arta  o are  în sânge, moștenind talentul  artistic  spre desen și pictură de la bunica ei  binecunoscuta pictoriță Maria Baba. Isabella Larco  este pasionată de desenul digital și  arta ei este inspirată de personaje din desene animate. La școală a ales cursuri de artă și din programa de învățământ  dar și extracuriculare și dorește să urmeze profesia de animator digital.

Felicitări  artistelor  Maria Baba  și Isabella Larco  și la cât  mai  multe succese împreună!  

 

Mai citește: 

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele A-G)

Școala Junimea din Montreal  locul de suflet pentru copilul tău

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de Excelenta -antologia GALAXY 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de onoare pentru membrii clubului GOLD 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.