LAUREAȚII DIN  MONTREAL  AI GALEI ARTELOR EDIȚIA A 3-A 2022 MONTREAL LA SECȚIUNEA: INSTRUMENTIȘTI

POZA GRUP 2

Evenimentul Gala Artelor Ediția a-3-a  27 august 2022  Montreal 

Gala  Artelor  este un eveniment al  românilor de pretutindeni fapt pentru care ea se desfășoară  atât virtual în revista on line  prin decernare de premii și diplome cât și fizic printr-un  eveniment cultural artistic GALA ARTELOR  organizat la Montreal. In cele ce urmează  vom vorbi despre evenimentul petrecut la Montreal.

Gala  Artelor ediția a 3-a , 27 august 2022 , Montreal a fost un  adevărat REGAL pentru suflet și inimă. O zi superbă de vară în gradina  de vară a Domeniului Roman din Berthierville  aflat la  aproximativ 70 km de Montreal .O zi de mare sărbătoare pentru comunitatea românilor din Montreal, sărbătorind Ziua Limbii Române împreună cu artele, literatura, pictura și muzica într-o superbă Gala a  artelor  iată aflată la cea de-a treia ediție.

Rând pe rând au pășit pe covorul rosu  personalități ale comunității române, artiști, interpreți, instrumentiști, pictori, scriitori, poeți, profesori, sportivi și  români care ne fac cinste  însoțiți  de rude și prieteni. Evenimentul Gala Artelor reprezintă în sine aniversarea revistei tipărite Poezii pentru sufletul meu, revistă de literatură, artă și cultură a  românilor de pretutindeni înființată  la 30 octombrie 2018 la Montreal, motiv pentru care fiecare participant a fost întâmpinat cu o cupă de șampanie  și a  primit la intrare revista cu numărul 8/2022  spre bucuria și deliciul invitaților.

Programul Galei Artelor ediția  a 3-a  a fost unul foarte amplu  împărțit în două părți. Prima parte a conținut atât muzică, poezie, lansarea antologiei Galaxy în 4 volume,  cât și GALA LAUREAȚILOR împărțită pe 6 secțiuni:  scriitori, art/design,  interpreți, instrumentiști, regie/film/media și români cu care ne mândrim. Prima parte a programului s-a încheiat cu tortul  aniversar  însoțit de artificii, poza de grup  și șampanie,  urmând  apoi partea a doua, numai cu  muzică și dans până târziu în noapte.

Pe chipurile oamenilor se putea citi bucuria participării la un eveniment de înaltă ținută, eveniment care se întâmplă o singură dată pe an  și care  este deosebit de așteptat de  iubitorii  de artă și cultură. Cei 63 de laureați din Montreal  ai GALEI ARTELOR  ediția a 3-a, care au fost prezenți la GALA  au  păstrat în inimile lor  vibrațiile pozitive, sentimentele de înaltă trăire  și satisfacția recunoașterii.

LAUREAȚII DIN  MONTREAL  AI GALEI ARTELOR EDIȚIA A 3-A 2022 MONTREAL LA SECȚIUNEA :INSTRUMENTIȘTI

Nikita Hacina, 10 ani. pian 

IMG_2664

 

Iulian Gugu- clape , saxofon, clarinet

IMG_2351

Marius Luca- instrumentist  chitară

IMG_2366

Marius Baețică– vioară, clape

IMG_2382

Codruț Carvatchi- vioară

Călin Rotar – chitară

IMG_2693

CLEOPATRA ISTOC-violonistă

 

IMG_2390

Mircea Gheorghescu- fluier și  alte instrumente de suflat 

IMG_2399

Felicitări  tuturor laureaților GALEI ARTELOR ediția a 3-a  Montreal! 

1514046928_congratulations-fireworks

 

Mai citește: 

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele A-G)

Școala Junimea din Montreal  locul de suflet pentru copilul tău

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de onoare pentru membrii clubului GOLD 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de Excelenta -antologia GALAXY

Paula Alecu videoclip muzical* lansarea cartii Prin ochii mei

Școala Junimea din Montreal  Sâmbătă, 10 septembrie DESCHIDEREA ANULUI ȘCOLAR 2022-2023

Comanda antologiile GALAXY

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.