Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Dragi prieteni,

Secrete* ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Iată că ne reîntâlnim  pentru a răspunde la alte întrebări sosite de la voi dragi cititori. Vă mulțumesc din toată inima ca sunteți mereu alături de mine dragi prieteni cititori,  vă mulțumesc   pentru nenumăratele  mesaje, întrebări din ce în ce mai  interesante, comentarii și nu în ultimul rând  pentru  comenzile voastre!

Asa cum v-am promis iată că răspund  cu drag  la  toate întrebările voastre, pentru ca împreună  să aflăm  câteva secrete  ale acestei  cărți. Îmi face o deosebită plăcere și  voi răspunde pe rând la toate întrebările și mesajele pe care le primesc, deasemenea  cei care îmi trimiteți poze  am sa le pun cu drag în  CARUSELUL  PRIETENIEI  care va fi publicat în revistă! 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți și aștept cu drag comenzile  și mesajele voastre,  vă aștept tot aici  cu alte  răspunsuri  la întrebările voastre! 

Întrebări și răspunsuri

1.Am văzut multe picturi magnifice  ale maestrului Mircea Rustiuc,ar fi interesant să ne spuneți cum ați făcut selecția picturilor pe care le-ați ales pentru cartea ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și cât a durat  realizarea cărții? 

De obicei realizarea unei cărți  ce cuprinde poezii  și picturi  se  desfășoară pe parcursul  unui an sau mai mult. Având în vedere ca   artistul Mircea Rustiuc are lucrări  extraordinare nenumărate procesul de selecție s-a desfășurat printr-o strânsă colaborare intre artist,  scriitor și editor. Această colaborare  presupune o bună cunoaștere  reciprocă a creațiilor  atât plastice cât și  literare pentru  inspirarea/adaptarea  reciprocă.   În  prima etapă am stabilit  tematica volumului iar alegerea lucrărilor a venit  pe parcurs, artistul propunând mai multe lucrări, unele deja cunoscute care mi-au folosit ca sursă de inspirație, altele nou create  pentru tema aleasă. Înafară  de temă   editorul are în vedere și mărimea  și forma picturilor, culorile acestora precum și așezarea lor în schema capitolelor. Pornind de la ideea inițială a proiectului propus, editorul modifică ordinea materialelor, așezarea acestora  și adaptează conținutul fiecărui capitol astfel încât rezultatul final sa fie cu un impact vizual liric plăcut și armonios.De la idee pană la  publicare cartea a fost realizată în 11 luni.

263996793_307245307945984_4297361417465668960_n

2.Am înțeles că aceasta este cea de a  șaptea carte a dumneavoastră, as vrea să știu  care este preferata dumneavoastră? 

Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, ma onorează, mă bucur că mă urmăriți. Fiecare carte îmi este dragă pentru că fiecare are povestea ei și a reprezentat un pas literar, a reprezentat o fereastră deschisă spre sufletul poeziei mele. Pe fiecare dintre ele  am așteptat-o cu foarte multă emoție, cu lacrimi de bucurie și  am strâns-o la piept cu aceeași dragoste cum își strânge o mamă copiii săi, nu am o carte preferată le iubesc pe toate la fel  de mult. Desigur, prima mea carte Binecuvântare și chin  reprezintă cartea  mea de căpătâi pentru că a fost prima și ea s-a născut spontan  fără să  realizez  prea mult ce se întâmplă, practic  poeziile din aceasta carte  s-au născut fără să  vreau și fără să le cer. Aceasta carte  va avea întotdeauna un loc special în sufletul meu chiar dacă voi scrie poate cărți mult mai bune sau mai interesante.

264133379_974488230160221_6014521370715220155_n

3.Am văzut toate cărțile dumneavoastră  și am observat că pe fiecare carte există o imagine a mării pe copertă, mai putin în  cartea ”Pași de catifea”,  de ce?

Vă mulțumesc foarte mult și mă bucur că ați  observat acest detaliu. Da, cărțile  ”Binecuvântare și chin”, Uneori elefanții zboară”, ”Dialog peste ocean” conțin imagini cu marea, pe coperta din fată iar ”Focul din noi”, ”The Fire Within Us” și ” Iubește-mă în fiecare anotimp” au imaginea  cu marea pe coperta din spate. Cartea ‘‘ Pasi de catifea”nu are imaginea  mării pe copertă pentru că  are imaginea apei  în care se oglindesc pantofii cu toc  deci este  oarecum legată și ea de  acest concept fluid  al nemărginirii  și are în interior imagini  mai multe cu marea.  Marea/oceanul mă reprezintă, este locul meu preferat, malul mării mă liniștește mă bucură și mă inspiră .De mică am iubit enorm marea, i-am ascultat cântecul valurilor și șoaptele brizei  și o port în suflet oriunde as merge.Vacantele la mare/ocean  sunt pentru mine  locurile cele mai frumoase de pe pământ unde îmi găsesc izvorul de energie și îmi umplu sufletul cu pozitivism și frumusețe.

264148494_623991749046690_8866448721567162260_n

4. Am comandat toate cărțile dumneavoastră și as dori sa aflu mai multe despre scriitoarea Mihaela CD. Unde pot afla mai multe informații?  

Vă mulțumesc foarte mult pentru că  ați cumpărat toate cărțile mele și sunt onorată  că sunteți  fanul meu. Despre mine puteți sa citiți  informații  în paginile și sub-paginile  profilului meu Gold  unde veți găsi atât CV ul meu literar cât și informații despre activitatea mea artistică,  recenzii și impresii, creații literare și picturi  cât și  interviuri  scrise  și emisiuni radio la care am participat. Urmărind linkul de mai jos veți putea accesa profilul meu GOLD. 

Profil Gold: Mihaela CD   

Referinte critice: Mihaela CD

Cv literar-artistic Mihaela CD

MEDIA-interviuri-evenimente

Melodii pe versuri de Mihaela CD

Pictura și Art Design:Mihaela CD

Deasemenea ma puteți urmări și pe canalul meu de youtube unde puteți viziona recitări ale poeziilor mele și  melodii  făcute pe versurile mele. Va mulțumesc foarte mult și  aștept cu drag și  alte comentarii  și mesaje.

263916511_445486137223623_4672222137831670103_n

5. Doresc să felicit pentru această nouă carte ”Iubește-mă în fiecare anotimp” aș dori să o am și eu și vreau să vă întreb pe când va fi gata romanul la care lucrați și  ce alte surprize ne mai pregătiți? 

Va mulțumesc tare mult pentru această întrebare care mi se pune frecvent și la care răspund de fiecare data cu mare drag.  Romanul ”Femeia  care a uitat sa mai plângă” este  în lucru de  un an și jumătate, nu am reușit să avansez cu el pentru că un roman nu se scrie  ca și o carte de poezii. Îmi doresc tare mult să îl termin  dar pentru aceasta am nevoie de un timp  fără telefon fără  să fiu deranjată și fără să fac altceva. Poeziile le scriu și se tot adună pentru o carte, dar romanul  nu se scrie în același mod,  necesitând  implicarea în poveste și recitirea paginilor  ca să curgă povestea mai departe.Cred că voi reuși să îl termin în 2022  iar  la capitolul alte surprize lucrez în prezent la o altă carte de poezii pentru suflet (care nu are încă un nume), mai lucrez la o carte  de aforisme , poeme și reflexii motivaționale ‘‘Născut pentru a fi altcineva”, mai lucrez la o carte  de cronici, eseuri și articole care se va numi ”Prin ochii mei”  și am în lucru și o traducere în limba engleza a cărții ”Binecuvântare și chin ” Îmi doresc foarte mult să termin romanul și  în același timp  îmi doresc să fiu sănătoasă  ca să pot duce la bun sfârșit  toate aceste planuri  și încă câteva care sunt deocamdată în faza de idei. 

264014690_382021997010733_614508510574758678_n

6.Care este după părerea dumneavoastră rolul prefeței, postfeței cuvântului înainte sau cuvântului de încheiere  într-o carte? 

Foarte bună întrebarea, vă mulțumesc!  Structurarea unei cărți este extrem de importantă și acest lucru în general se stabilește împreună cu editorul care  evaluează creațiile literare și ideea proiectului  de carte iar apoi  propune variante de structură a cărții. Prefața unei cărți are rolul de a introduce  cititorul în subiect, povestind despre carte, postfața are rolul de a concluziona  sau a recomanda cartea iar cuvântul înainte face o prezentare a autorului  prin prisma creațiilor sale,  sau a activității sale literare iar cuvântul de încheiere are un rol  de analiză, poate fi  o recenzie sau o critică literară. Toate acestea sunt scrise în general de personalități ale lumii literare, scriitori, critici literari, jurnaliști, cronicari, care au rolul  de a  prezenta și sintetiza cartea  prin prisma  opiniilor proprii. Există și autori  care optează  sa își scrie singuri un cuvânt de început sau un cuvânt de încheiere prezentând în acest fel o introducere  și o încheiere în viziune proprie. 

265777410_438982507755369_2261663827748694670_n

 

7. Dacă ar fi să folosiți  o singură frază  care să caracterizeze  toate cărțile  dumneavoastră  care ar fi aceea? 

Prin tot ce scriu doresc și încerc să transmit bucurie, bunătate, iubire și speranță cititorului!

 

Va mulțumesc din suflet  pentru întrebările pe care mi le-ați trimis și  aștept  în continuare cu mult interes  întrebările voastre,  la care voi răspunde cu mare drag! Deasemenea vă invit pe toți  să îmi trimiteți fotografii pentru a participa  în CARUSELUL PRIETENIEI! 

 

 

Comanda” Iubește-mă în fiecare anotimp”atât în format tipărit cât și în format electronic

big-news-v2

 

IU-left

 

 

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format ELECTRONIC-(E-BOOK)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format electronic (e-book) pentru numai 20$ CAD si veti primi in email in 48 de ore cartea in format pdf. Mai ieftin mai rapid mai ecologic!

20,00 CAD

Aici puteți să aflați mai mult despre  cartea Iubește-mă în fiecare anotimp :

Trandafir Simpetru-Despre Mihaela CD -Iubeste-ma in fiecare anotimp

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

Al Florin Tene -Iubirea ca vibrație a inimii exprimata in eul Poetei -Iubește-mă în fiecare anotimp

AURELIA OANCA-TARAMUL IUBIRII -Iubeste-ma in fiecare anotimp

In curand ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

BUCURIE! ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”a sosit!

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Mai citeste: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Cadouri SI OFERTE

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

AURELIA OANCA-TARAMUL IUBIRII -Iubeste-ma in fiecare anotimp

Avancronica ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”

Radio Power Love -Interviu-Mihaela & Johnny CD- realizator Lucian Dumbrava

LANSARE DE CARTE PASI DE CATIFEA MIHAELA CD RADIO ROMANTIC 7 nov 2021

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

Lucky 7 format TIPARIT(softcover)

Pachetul Lucky 7 contine cele sapte volume ale autoarei Mihaela CD , versuri si aforisme imbinate cu superbe imagini color si picturi ale artistului Mircea Rustiuc. Acest pachet insumeaza 1680 de pagini care va aduc bucurie in suflet. Comandati acum acest pachet extraordinar la un pret promotional de numai 220 de dolari (valoare de 255 dolari) cu taxe postale incluse. Fiecare carte va fi insotita si de un semn de carte din partea autoarei.

220,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.