BUCURIE! ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”a sosit!

 

263718622_432269768539794_8305617778120244928_n

Dragii mei cititori  

Cuvintele îmi sunt prea puține  ca să pot exprima ceea ce  am simțit la întâlnirea cu cel mai nou  pui literar al meu, cartea ” Iubește-mă în fiecare anotimp” publicată la editura Globart Universum, din Montreal, Canada (dec 2021) 

Emoțiile vin din dorința evidentă a întâlnirii,  atingerii a strângerii în brate, după o perioadă de așteptare,  o dorință organică pe care o are fiecare scriitor la prima întâlnire a  cărții/cărților sale. Lacrimi de bucurie, șampanie și îmbrățișări, alături de  nestăvilita dorință de a  răsfoi și a citi cartea. Da,  ați înțeles bine, a citi cartea, pentru că primii cititori ai fiecărei cărți  apărute sunt  editorul și autorul  însuși. O bucurie și o dorință care  asa cum vă spuneam la început nu se pot exprima pe deplin în cuvinte.

Oricâte cărți ai publica, fiecare întâlnire este unică   și plină de emoții! 

263871270_430571548653749_3046290334098304772_n

Această carte ” Iubește-mă în fiecare anotimp” este un volum de poezii de dragoste pe care l-am   dedicat  soțului  meu  și   pe care  îl ofer cu mare  drag tuturor  acelora care se iubesc. 

Volumul este realizat în colaborare cu  bunul meu prieten,  talentatul artist plastic Mircea Rustiuc care semnează pictura  de pe copertă și alte 17 magnifice picturi  ce însoțesc fiecare capitol. Mircea Rustiuc  este un artist desăvârșit  și un colaborator de nădejde  aflându-ne la a treia colaborare,  realizând împreuna  alte doua cărți, FOCUL DIN NOI  și  THE FIRE WITHIN US  ( traducere și  adaptare în limba engleza)

Intre noi  există o  comunicare, o mutualitate creativă transmisă prin filonul artistic și o  admirație reciprocă a talentului și a harului cu care am fost înzestrați, eu  fiind inspirată de picturile sale  absolut  senzaționale iar el fiind un  admirator al poeziilor mele.

Mulțumim  din  toată inima tuturor celor care și-au adus aportul  direct sau indirect  la realizarea acestei cărți, susținători, prieteni, rude dar mai ales  editorului  nostru Johnny Ciatlos Deak  care a dat acestei cărți  eleganta  și  rafinamentul  cu care ne-a obișnuit dar și colegilor  de la tehnoredactare corectura, tipografie, transport, marketing și publicitate care au grija  ca această carte să fie  prezentată la un înalt nivel calitativ. Mulțumim deasemenea  personalităților literare  care ne-au dăruit din  impresiile lor în aceasta carte, doamnei Aurelia Oancă, poet scriitor membru al Ligii Scriitorilor Romani, redactor al revistelor Freamăt si Poezii pentru sufletul meu,   doamnei  Lăcrimioara Iva, scriitor, cronicar, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, redactor șef al revistelor  Cutezător și Magazin Critic, președinte al Euroeducation  Sardinia,  doamnei profesor  Aurelia Rânjea, scriitor si cronicar  membru al World Poets Association, domnului Al Florin Tene, scriitor, jurnalist, editor, cronicar, Președinte al Ligii Scriitorilor Romani  și membru al Academiei  Americano-Romane  de Arta și Știința,   domnului  Trandafir Simpetru, scriitor, jurnalist, editor, Președinte al World Poets Association, membru al Universității de Stat  din Republica Moldova  și domnului profesor   Victor Manole, scriitor poet, cronicar, membru al World Poets Association, membru al Ligii Scriitorilor Romani. 

263832264_900828173971063_6390659165648478624_n (1)

In aceasta carte veți găsi câteva   lucruri inedite, surprize, pe  care  va voi lasă sa le descoperiți.  Vă aștept așadar cu mare drag  să îmi scrieți, să comandați cartea  și să vă bucurați   de ea de Sărbători  împreuna cu toți cei dragi vouă. 

Asa cum v-am obișnuit  voi răspunde cu mare drag tuturor întrebărilor voastre, sunt onorata și bucuroasa  sa va citesc comentariile, întrebările și curiozitățile.  Mesajele voastre ma bucura ma onorează și ma motivează și de aceea  va mulțumesc  din toată inima mea!  Aștept cu  mare drag  și pozele voastre  pentru a le publica în caruselul prieteniei, care va așteaptă!

Va îmbrățișez cu mare drag pe toți! 

Mihaela CD 

263700152_4937487609616635_1076785104681731573_n

Comanda” Iubește-mă în fiecare anotimp”atât în format tipărit cât și în format electronic

big-news-v2

 

IU-left

Mai citeste: 

In curand ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format ELECTRONIC-(E-BOOK)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format electronic (e-book) pentru numai 20$ CAD si veti primi in email in 48 de ore cartea in format pdf. Mai ieftin mai rapid mai ecologic!

20,00 CAD

Mai citeste: 

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Avancronica ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”

Radio Power Love -Interviu-Mihaela & Johnny CD- realizator Lucian Dumbrava

LANSARE DE CARTE PASI DE CATIFEA MIHAELA CD RADIO ROMANTIC 7 nov 2021

2 gânduri despre „BUCURIE! ”Iubeste-ma in fiecare anotimp”a sosit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.