Impresii după evenimentul ”Să iubim în orice anotimp”-două lansări de carte: ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis” și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

a fost o data ca niciodata

Impresii după evenimentul din 15 mai 2022: 

”Să iubim în orice anotimp”

două lansări de carte:”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis”

și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

 
 
281534508_10159054876706872_2469722581384449603_nAna Maria Surugiu-jurnalista Montreal 
Trei evenimente intr-unul singur la Hanul Moldovenesc:Ziua Mamei;Lansare de carte;Vernisaj de pictură.O zi plină de frumos.
Parte din imaginile de la lansarea volumului de poezii de dragoste ,,Iubeste-ma in fiecare anotimp”,semnat Mihaela CD .Dacă muzica este un remediu pentru suflet.POEZIA este un medicament
De asemenea, Expoziția de pictură ,,Descopera-mi sufletul” ne poartă în lumina culorilor stărilor sufletești ale Mihaelei CD.
Cu aceiași prilej a fost lansat volumul de ,,Interviuri cu scriitori români contemporani”,semnat Johnny Ciatlos Deak,jurnalist,totul petrecandu-se intr-o atmosferă de zile mari așa cum numai românii stiu să o onoreze.
În viața, familia Ciatlos Deak a știut ce-a vrut și nu a fost imposibil să găsească ceea ce a căutat.
Am lăsat la urma intenționat momentul in care minunații Olga Tudos și Andrei Ciorbă, au încântat, asistența cu melodii cunoscute din repertoriul românesc și internațional.
Se spune că arta și cultură pot schimba lumea.
Doamna Violeta Martin Moraru , gazda primitoare, și-a întâmpinat invitații ,la Hanul Moldovenesc,cu zâmbetul pe buze .Vădit emoționata a prezentat ,ca o adevărată ziaristă,volumul de poezii de dragoste,,,Iubeste-ma in fiecare anotimp”,semnat Mihaela CD.

Ana Munteanu Draghici- scriitoare Chicago 

Un minunat eveniment, regal de poezie, artă vizuală, omenie și încântare, la care și sufletul meu a fost prezent, căci sufletul.n-are hotare…Felicitări tuturor celor implicați în viața cărții și în a sărbătorii artelor organizare! Felicitări doamnei poeziei MIHAELA CD din Montreal-Romània, din a inimii.zare, de aici din Sighișoara!
Ador și eu această poezie, dedicată iubirii Sfintei Familii!
 
Tatiana Zahariuc-ARTIST-ICOANE -Canada

Extraordinar de frumos atit de simplu spus dar cit suflet.Feliciari Doamna Mihaela

Harul Domnului sa va insotiesca si in continuare Va cuprind !

din a inimii.zare, de aici din Sighișoara!

 
 
 
Anca-elena Aldescu Mariuta- Canada 

Felicitari, dragii nostri!!!!👏🌹🌹🌹🌹🤗🤗🤗

 
Maria Baba -pictoriță-Canada
Mulțumiri pentru ziua minunata de duminica❤️
Alina Terhes -Canada
Ai fost super🥰🌹🌹🌹🥰
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

GENESIS-INTERVIURI -format TIPARIT(softcover)

Comandati acum cartea GENESIS – interviuri -AMPRENTE SCRIITORICESTI , la pretul de 35 de euro .In cele 400 de pagini veti gasi 40 de  interviuri  care vin sa dezvăluie 40 de personalități marcante care lasă amprente scriitoricești incontestabile asupra literaturii romane contemporane. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit! Comanda acum cartea GENESIS!

35,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.