5 motive pentru revista!

abonament revista Poezii pentru sufletul meu 4 numere/an

Dragi prieteni,

Desigur v-ati intrebat de multe ori De ce sa cumpar revista ”Poezii pentru sufletul meu”? Stand de vorba  cu cativa dintre cititorii nostri fideli am ajuns la concluzia  ca foarte multa lume crede ca ceea ce se gaseste in revista noastra de colectie 4 numere pe an , se gaseste si pe site! Eronat!  Revista tiparita  are un design unic si un format si un continut total diferit fata de site sau ” revista virtuala” cum o mai numim noi.

Multa lume este contrariata de faptul ca oferim formatul electronic ”ebook” pe bani, crezand ca este acelasi continut ca si ceea ce publicam zi de zi pe site ul revistei noastre. Formatul ebook este varianta electronica care merge la tipar. Ea se vinde pe bani individual cate un numar sau in abonamente, fie ca este tiparita sau ebook. Exact ca si o carte la care autorul ei lucreaza multe luni sau poate chiar ani  asa si o revista necesita foarte multa munca facuta de o intreaga echipa. Revista nu este sustinuta nici material si nici politic pentru ca nu facem politica si nu avem nici subventii, o facem din suflet  si din resurse proprii cu benevoli si voluntari.

Suntem siguri ca  nu veti fi dezamagiti  de indata ce veti  deschide revista! Cei care au cumparat o data revista, de obicei revin si cumpara abonamente! De ce? Iata 5 motive!

5 Motive pentru a cumpara revista  Poezii pentru sufletul meu:

 • Continutul revistei ”Poezii pentru sufletul meu”este total diferit de continutul site-ului ”Poezii pentru sufletul meu”Materialele  publicate in revista NU apar pe site!
 • Revista noastra are un design unic ,calitate exceptionala, tiparita in culori! Este o revista de colectie care vibreaza! 
 • Revista se adreseaza romanilor de pretutindeni si te aduce mai aproape de sufletul si spiritul romanesc, fiind scrisa numai in limba romana! Contine arta, literatura, cultura, articole interesante, noutati si interviuri captivante!
 • Revista promoveaza si incurajeaza noile talente si publica noutati editoriale!
 • Abonandu-te la aceasta revista incurajezi creativitatea romaneasca, sustii bunul gust, calitatea si seriozitatea  celor  care promoveaza cultura romaneasca dincolo de granitele tarii!

 

Oferta noastra revista Poezii pentru sufletul meu :

 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr1/2019 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr1/2019 in format  electronic [ebook]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr2/2020 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 2/2020 in format electronic [ebook]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr3/2020 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 3/2020 in format electronic [ebook]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 4/2020 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 4/2020 in format electronic [ebook]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 5/2021 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 5/2021 in format electronic [ebook]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 6/2021 in format tiparit [softcover]
 • Revista Poezii pentru sufletul meu nr 6/2021 in format electronic [ebook]
 • Abonament 4 Reviste/an Poezii pentru sufletul meu format tiparit [softcover]
 • Abonament 4 Reviste/an Poezii pentru sufletul meu format electronic [ebook]

Revista TIPARITA ”Poezii pentru sufletul meu” nr 1/2019

Cumpără un număr al revistei Poezii pentru sufletul meu,10CAD/30Lei si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al revistei nr 1 noiembrie/decembrie 2019

Cumpara primul numar al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic !

6,00 CAD

Revista TIPARITA nr2/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 2 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr2/2020 feb/martie/aprilie

Cumpara numar 2 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

Revista TIPARITA nr3/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 3 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr3/2020

Cumpara numar 3 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

Revista TIPARITA nr4/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 4 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr4/2020

Cumpara numar 4 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

Revista TIPARITA nr5/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 5 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr5/2021

Cumpara numar 5 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

Revista TIPARITA nr 6/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 6 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

10,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr 6 / 2021

Cumpara numar 6 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

6,00 CAD

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

 

Va multumim ca ati cumparat revista noastra!

Important!

 • cartile si revistele noastre  nu  pot fi  cumparate din librarii 
 • pentru  livrarile in Romania , puteti  sa alegeti  plata cu ramburs, la livrare.  
 • cartile si revistele se livreaza oriunde in lume, va rugam sa ne scrieti pentru  detalii privind livrarea si costul transportului la: revista@poeziipentrusufletulmeu.com
 • Nou! primele  100 de comenzi ale cartii electronice [ebook]  Focul din Noi  vor fi insotite gratuit de o revista Poezii pentru sufletul meu in varianta electronica[ebook] !
 • ofertele promotionale  nu sunt cumulative!

 

Mai citeste :

Carti de vanzare

De vanzare aici!

Cadouri

Cum pot publica si eu in revista?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.