Cuvântul editorului-LA CASA DE NEBUNI de Mihaela CD

LA CASA DE NEBUNI FINAL

La casa de nebuni  de Mihaela CD

Cuvântul editorului

      Cu o creativitate și o ingeniozitate debordantă, scriitoarea Mihaela CD continuă să ne surprindă cu fiecare nouă apariție editorială ,așa cum ne-a demonstrat în nenumărate rânduri.Fie ca este vorba de proză scurtă, eseuri, cronici , aforisme sau poezii, stilul sau unic și inconfundabil își lasă  amprenta în fiecare dintre cărțile sale atât prin concept cât și prin creația însăși.

      La scurtă perioada după publicarea cărții de eseuri, articole și cronici literare”Prin ochii mei” iată că autoarea Mihaela CD ne dăruiește cea de a noua carte a sa.

      Cartea ”La casa de nebuni”  surprinde și șochează prin însăși titlul său  creând dorința cititorului de a afla ce se ascunde în spatele acestui titlu inedit, cât și prin conținut fiind un volum de poezii ”răzvrătite”  așa cum le numește  autoarea care sunt venite din sufletul său ca un efect al contextului social-politic actual.

      Dovedind o capacitate de sinteză extraordinară , scriitoarea Mihaela CD  așează în vers realitatea și tragicul vremurilor cu adevărat  nebune pe care le trăim, realități pe care nici măcar nu ni le-am fi putut imagina în urmă cu câțiva ani și care  sunt greu de acceptat și de înțeles aflându-ne fără voia noastră într-o bizară  actualitate chiar ”La casa de nebuni”

      Scriitoarea Mihaela CD  exprimă  în volumul ”La casa de nebuni”  atât uimirea, nedumerirea  față de realitatea actuală  cât și răzvrătirea din suflet,  frustrarea și inacceptarea  unei situații globale  deloc normale și absolut forțate spre o transformare riscantă și distructivă  a umanității.

      Fără a rămâne indiferentă la evenimentele globale recente,  printr-o scriitură  clară, umană și în spiritul adevărului și al dreptății, scriitoarea  vine să  tragă un  puternic semnal de alarmă asupra tragediei  mondiale care se întâmplă acum,în timp real, chiar sub ochii noștri, exprimând și transpunând în versuri realitatea care pentru mulți încă pare de domeniul fantasticului.

     Volumul” La casa de nebuni”  este un strigăt de trezire spre oamenii care încă nu înțeleg că miza acestui joc nebun  este însăși umanitatea ca singura specie cu inteligență și voință proprie, prin  robotizare spre transhumanism.

    Cartea este împărțită în 17 capitole pe care scriitoarea și artista Mihaela CD le însoțește cu picturi digitale creații proprii, semnificative și pline de culoare, îmbogățind astfel acest volum de poezii răzvrătite cu spiritul său creator și artistic într-un stil modern și ,nonconformist într-o manieră originală și unică.

    Deși volumul”La casa de nebuni”este  o carte care în mod expres pune degetul pe rană sângerândă a mapamondului, totuși se face simțit caracterul profund pozitiv al scriitoarei Mihaela CD care aflată acum la fel ca și noi toți într-o adevărată casă de nebuni, nu încetează să creadă în izbânda binelui și în magica  forță vindecătoare a iubirii.

   Vă invit dragi cititori  să descoperiți tainele acestei cărți de excepție și să pătrundeți prin versurile răzvrătite ale poetei Mihaelei CD în adâncurile ce se ascund ”La casa de nebuni”

  JOHNNY Ciatlos- Deak

Johnny Ciatlos -Deak

senior editor Globart Universum Publishing House Canada

membru al Uniunii Jurnaliștilor Independenți  din România

Mai citește: 

Prin ochii mei-IMPRESII-Gelu Dragos-O carte de mărturisiri sincere şi luminoase

Mihaela CD -recenzie-Singurătatea poetului în cartea Păpușarul,  de Aurelia Rînjea

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

ÎN CURÂND va fi publicată cartea: PRIN OCHII MEI,autor Mihaela CD

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.