Fii alături de proiectul ”6 Cărți pentru bibliotecile din Romania ”

 

afis

Fii alături de proiectul ”6 Cărți pentru bibliotecile din Romania ” 

Mulțumesc din suflet tuturor celor au donat până în prezent! Am vesti bune pentru voi!:

1. Am ajuns la jumătatea proiectului!

Trei din cele 6 cărți au fost deja tipărite și trimise în România!

Cele trei cărți sunt:

  • *Prin roua gândurilor-proză scurtă (articole, eseuri, critică literară)
  • *Măsurând clipa -poezii nemuritoare( volum realizat în colaborare cu poeta Aurelia Oancă)
  • *Îndumnezeire-poezii și rugi din sufletul meu .

2.Continuăm cu următoarele 3 cărți

( avem o mică schimbare, din cauze obiective cartea Velvet Steps nu poate fi finalizată în acest an deci va fi înlocuită cu romanul FEMEIA CARE A UITAT SA MAI PLÂNGĂ” .

Deci avem nevoie de ajutorul vostru pentru tipărirea următoarelor 3 cărți:

  • *GREU DE ATINS/HARD TO REACH -aforisme(reflecții și enunțuri motivaționale)
  • *CU SUFLETUL ÎN PALMA-poezii din suflet pentru suflet
  • *FEMEIA CARE A UITAT SA MAI PLÂNGĂ-roman .

Și tu poți participa la acest proiect  prin :

-Donație de bani ( gofundme acceptă donații de la minim 5 dolari)
-Distribuind – Share- și făcând publicitate acestei campanii
-Comentând și împărtășind cu noi și cu prietenii dvs despre campanie și pe alte platforme de socializare.
 

Vă mulțumim și așteptăm cu drag o mană de ajutor!

 
Pentru a susține acest proiect : 
puteti dona  la GO  FUND ME https://gofund.me/2eb81559
 
sau puteti dona   prin butoanele de mai jos :

SUSȚINE PROIECTUL 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA

Doneaza 10 euro sau multipli de 10 euro pentru a susține acest proiect care își propune sa doneze un număr cât mai  mare de cărți bibliotecilor  din Romania, căci  după cum va anunțam cererea este foarte mare, bibliotecile vor aceste cărți dar nu au fonduri, motiv pentru care am apelat la ajutorul și sprijinul dumneavoastră. Va mulțumim!

10,00 EUR

ÎNDUMNEZEIRE TIPĂRITĂ (softcover)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Indumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

PRIN ROUA GÂNDURILOR TIPĂRITĂ (softcover)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA TIPĂRITĂ (softcover)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit și de un semn de carte cadou!

35,00 CAD

PRIN ROUA GÂNDURILOR format ELECTRONIC (ebook)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD-a câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE CRITICĂ LITERARĂ, ESEU SI ISTORIE LITERARĂ A ANULUI 2023 ”- este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format electronic și o primești în format pdf în email în mai putin de 48 de ore.Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA format ELECTRONIC (ebook)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format electronic și vei primi cartea în emailul tău în format pdf în mai putin de 48 de ore! Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

ÎNDUMNEZEIRE format ELECTRONIC (ebook)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Îndumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format electronic și o vei primi în mai putin de 48 de ore în emailul tău în format pdf. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Iată câteva opinii ale celor care girează literar scrierile mele:  

Povestea fascinantă ce se desfășoară între copertele cărții va ține cititorul lipit și atent, pentru că autoarea are capacitatea de a incita curiozitatea cititorului și a-i păstra atenția, oferindu-i acestuia nicio ocazie să se plictisească.Acțiunile se succed cu repeziciune, întocmai unui film de cinema, etalând întâmplări neașteptate, răsturnări de situații și momente de mare intensitate emoțională care nu pot să nu surprindă. Cititorul va trăi împreună cu personajele, se va identifica cu ele și va suferi și se va bucura alături de ele. Rar ne este dat să vedem această capacitate de transmitere a emoției într-un roman în ziua de azi.

FEMEIA CARE A UITAT SĂ MAI PLÂNGĂ este romanul pe care atunci când s-a încheiat îl regreti. Ai vrea să mai continue, ai vrea să nu s-a fi terminat și te mai gândești o perioadă la el, unii chiar îl recitesc integral sau anumite pasaje care le-au plăcut în mod deosebit.Interesant în această carte este modul în care ne sunt servite emoțiile prin cuvinte, făcând posibilă retrăirea sentimentelor pe care le emană cu aceeași intensitate și la a doua sau a treia citire.

FEMEIA CARE A UITAT SĂ MAI PLÂNGĂ este romanul pe care îl recomanzi unui prieten și este genul de roman pe care îl ții minte, nu-l vei uita niciodată pentru că are o puritate a simplității, a cuvântului cald și clar, care curge, nimic nu este forțat și nimic nu este neverosimil. Până și visele care apar în roman sunt prezentate de așa natură încât ele devin realități certe.Viața noastră a tuturor și a fiecăruia în parte ar putea fi un subiect de roman. Ideea este că acest roman trebuie să fie bine scris, să nu plictisească ci să antreneze cititorul în lectură pentru că modul în care scriem face diferența.”

 Johnny Ciatloş-Deak

senior editor Globart Universum Publishing House Montreal

  membru al Uniunii Jurnariliştilor Independenți din România

***

” Titlul este ales sugestiv, GREU DE ATINS, greu de atins fiind barierele pe care de cele mai multe ori noi le ridicăm lăuntric, iar cartea ne oferă cheia pentru ca aceste bariere văzute sau nevăzute, știute sau neștiute, să fie trecute, atinse și depășite cu demnitate și perseverență.

O carte profundă, pe care azi te oprești și o citești, apoi vrei să o recitești.  O carte în care te regăsești și te reinventezi. Un univers de trăiri, de gânduri, sentimente, emoții, contemplări, trecute prin filtrul propriei vieți și a propriului Eu literar.

Cartea vine în contextul în care azi, ne confruntăm cu o ordine mondială confuză și distorsionată, unde minciuna e răsplătită, într-o lume plină de agresivitate și invadată de știri false și frici, o lume permisivă în care totul este posibil, în care  fiecare își alege propriile valori și oferă propriile răspunsuri, pierzând direcția încotro merge. În haosul generalizat e greu să te aduni, să fii Tu însuți unic, să te bucuri de viața dată de Dumnezeu.

Parcurgând cartea, ai sentimentul că ai realizat un frumos curs de dezvoltare personală, care este un proces continuu ce presupune autoevaluare, schimbări, ținte de atins, determinare, inspirație, viziune, inițiativă și motivație, care presupune a fi împreună, pentru ca apoi să înveți să te construiești singur, după principiile de valoare ale umanității, care este o călătorie fără sfârșit de-a lungul vieții, plină de auto-descoperiri și experiențe.

Cartea, asemenea unui ghid, te însoțește, dar nu unul oarecare, ci unul care pleacă din suflet pentru suflet. O realizare artistică de excepție, atent și frumos concepută din punct de vedere estetic, în care Cuvântul se împletește cu vizualul în mod artistic, emoționează, creează stări de spirit și promovează umanul. Un ghid prin care fiecare își trasează propriul drum, în lumea înțeleaptă în care ne invită autoarea.

Asistăm la o împărtășire a experienței sale de viață, pe care o trăiește cu demnitate în credință și iubire, o înțelepciune care se câștigă trăind la cote reale, la dimensiunea timpului de azi, într-o conexiune atât pe orizontală cu lumea, indiferent unde trăiește, cât și pe verticală în conexiune cu Dumnezeu. Un demers literar valoros, ce pledează pentru libertatea spiritului, pentru credința în sine și în Dumnezeu, pentru viața trăită frumos, așa cum propria conștiință o cere.

             După ce lecturezi cartea, simți metamorfozele sufletului și trăiești starea de pace și armonie pe care ți-o transmite.

MIHAELA CD este prin această carte, care întregește un număr rotund, o mărturisitoare prin Cuvânt a neamului românesc, a creației, a valorilor fundamentale ale acestei lumi, împlinindu-și pe deplin misiunea de scriitor.

O felicităm, mulțumindu-i pentru acest interesant și minunat periplu spiritual prin sufletul uman și îi așteptăm cu interes următoarele proiecte literare!”

Prof. Aurelia Rînjea

Membru al Uniunii Scriitorilor de Limba Română  și al World Poets Association, România

***

Poemele din acest volum sunt poezii de viziune, de grandioase solemnități  ca ale lui Saint-John Perse, în viziune, nu în construcția textului. Poeta noastră se pătrunde de înrâuriri ce sunt inerente și dezvoltă în această bază acele trăsături  ce îi aparțin printr-o concluzie de natură introspectivă care denotă  putere de a se defini într-un chip fidel și semnificativ.Poezia Mihaelei CD are o muzicalitate deosebită ce ne convinge că este stăpână pe măiestria versului clasic, cu rimă, ritm și melodie interioară.

          Lirica barocă din acest volum este transparentă, poeta pășește pe cărări răzbătute în pas fugos aerian, ce ascunde un son adânc de perspectivă:“Voi desena prin rânduri line /Binețe ce-o presari în gând /Și-ntr-un portret cu linii fine /Exclude-om ura rând pe rând /Acum e vremea de-ncercare /Să încercăm mai buni a fi /Tristețe, ură, supărare /Uita-vom tot pentru-a iubi! “(Vremea de-ncercare ).

         Există în poezia Mihaelei CD o adâncime a perspectivelor ontologice, exemplificând spiritualismul și iubirea  de aproapele dânsei, existând o strânsă omogenitate  între ceea ce este creat și trăit, încât poeta întruchipează o dramǎ universală din propriile-i trăiri cu răsunet înduioșător și filosofic, implicat în cazul particular și în sentimente incomunicabile. Poeta  e creator de atmosferă originală, eufonică, abisală în acea versificație clasică. Mihaela CD este o poetă talentată, poate cea mai mare din diaspora românească, fiind poeta care a biruit, cu poemele și vasta ei opera literară, trecerea timpului și”Uita-vom tot pentru-a iubi!”(Vremea de-ncercare .)

Al.Florin Țene                         

Președintele national al Ligii Scriitorilor Români

Membru al Academiei Americană Română de cultură și știință

Proiectul ”6 cărți pentru bibliotecile din România”

A început derularea Proiectului   ”6 CĂRȚI PENTRU ROMANIA -2023  pe care îl anunțam la finalul anului trecut,   este vorba despre un proiect de 6 cărți  noi la care lucrează scriitoarea  Mihaela CD împreună  cu colaboratorii săi de la editura Globart Universum din Montreal și care își propune sa doneze un număr cât mai  mare de cărți bibliotecilor  din Romania, căci  după cum va anunțam cererea este foarte mare, bibliotecile vor aceste cărți dar nu au fonduri, motiv pentru care am apelat la ajutorul și sprijinul dumneavoastră. 

Acestea sunt  cele 6 cărți ale proiectului  mai multe detalii click pe  imagine!

  Mockups-All

Și tu poți participa la acest proiect  prin :

-Donație de bani ( gofundme acceptă donații de la minim 5 dolari)
-Distribuind – Share- și făcând publicitate acestei campanii
-Comentând și împărtășind cu noi și cu prietenii dvs despre campanie și pe alte platforme de socializare.
 

Mai citește: 

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

În curând va fi publicată cartea Măsurând clipa -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

În curând va fi publicată cartea Mihaelei CD *PRIN ROUA GÂNDURILOR -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

Ce mai e nou prin librărie?

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD al revistei tiparite

COLECȚIA ÎMPREUNĂ -FORMAT TIPĂRIT( softcover)

Au câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE A ANULUI 2023 ”- În cele trei volume ale colecției de antologii ÎMPREUNǍ ce reprezintǎ Iubirea, Credința ṣi Bunǎtatea veți găsi creații literare de excepție,ele fiind diferite prin tematica pe care o abordeazǎ dar ṣi prin materialele prezentate într-o gamă diversificată de creații literare. Un periplu de frumos ce va oferi cititorului satisfacția de a descoperi fărâme din abundentul har divin cu care au fost înzestrați. Comanda acum colecția ÎMPREUNǍ în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume ( oferta valabilă timp limitat)

100,00 EUR

GREU DE ATINS/HARD TO REACH -FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Greu de atins/Hard to reach -este o carte bilingvă de aforisme, reflecții și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini superbe, cartea de aforisme te va cuceri datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți găsești motivația ca sa iți atingi toate obiectivele !

55,00 CAD

GREU DE ATINS/HARD TO REACH -FORMAT ELECTRONIC (ebook pdf)

Greu de atins/Hard to reach -este o carte bilingvă de aforisme, reflecții și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini superbe, cartea de aforisme te va cuceri datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți găsești motivația ca sa iți atingi toate obiectivele ! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD


Descoperă mai multe la Poezii pentru sufletul meu

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.