De ce?-proza

thumbnail

Din volumul :  Jurnalul unui suflet ciudat 

proza

Autor:Kessy Ellys Nycollas

De ce?

 

„Există două forțe de bază care ne motivează în viață: frica si iubirea. Când ne temem, ne dăm înapoi din fața vieții. Când suntem îndragostiți, ne deschidem față de tot ceea ce viața ne poate oferi cu pasiune, entuziasm si acceptare. Trebuie să invățăm să ne iubim pe noi însine mai întâi, în toată gloria noastră și cu toate imperfecțiunile. Dacă nu ne putem iubi pe noi însine, nu ne putem deschide complet față de abilitatea de a-i iubi pe ceilalți sau fața de potențialul de a crea. Evoluția și toate speranțele pentru o lume mai bună se află în curajul și deschiderea inimii a celor care îmbrățisează viața.” (John Lennon)

 

De ce oamenii nu înţeleg ce e iubirea, de ce nu vor să afle? De fapt, le e frică… le e frică de ce va urma, de ce s-ar întâmpla dacă şi-ar şti viitorul? Ar mai fi atunci totul aşa de frumos?

Am mai încerca să cerem cuiva părerea dacă o ştim deja? Am mai săruta pe cineva dacă am şti că acea persoană nu ţine la noi? Am mai face acest lucru?

Toată viaţa mea e o declaraţie de dragoste pentru el, e ca o floare răsărită sub lumina ochilor lui iar când îşi îndepărtează privirea de la ea, se închide în aşteptarea sărutărilor lui, a fiecărui cuvânt dulce, fiecare atingere tandră, toate astea o trezesc de fiecare dată la viaţă.

Mă îndrăgostesc de el în fiecare zi tot mai mult, mă regăsesc de fiecare dată în gesturile şi vorbele lui, mi-a oferit atâtea clipe fermecatoare, atâtea comori nepreţuite dinăuntrul lui… Aş sacrifica orice pentru dragostea lui căci nimic nu m-ar chinui mai mult decât lipsa ei.

El e cel mai frumos lucru din universul meu, cel mai profund gând din mintea mea, cea mai fierbinte bucăţică din inima mea, cel mai măreţ vis al sufletului meu, pentru ochii şi inima mea nu poate exista nimic mai frumos decât el…

De atâtea ori mi-a adus linişte şi pace în inima tulburată de furtuni, ochii lui mi-au luminat sufletul, de atâtea ori s-a aşternut peste mine şi mi s-a topit în inimă ca un fulg de nea.

Lucrari realizate de : Kessy Ellys Nycollas

Revista TIPARITA nr2/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 2 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$10,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.