O înțelegere regală

64888688_2399521140335298_5994087144623177728_n

O înțelegere regală

Autor:    Alexandra  Simion               

Povestea noastră începe acum 12 ani când  Camille avea doar 13 ani împliniți. Tânăra prințesă, aștepta cu nerăbdare vizita unchiului ei, Mateo , ce venea cu treburi foarte importante de discutat cu tatăl acesteia și cu frumoasa sa soră, Maria de Alba, mama ei. Camille nu știa că această vizită era una de afaceri, în care cei trei aliați trebuiau să discute soarta acesteia. Familia ei era una de viță nobilă și nu se cuvenea ca ea să se îndrăgostească de cine nu trebuie. Părinții acesteia deciseseră că tânăra domniță v-a trebui să se căsătorească la vârsta de 25 de ani, nici mai devreme nici mai târziu.

          Orele deveneau zile, zilele deveneau luni iar lunile deveneau ani. Mica noastră Camille se înălța și se dezvolta cum nu se poate mai bine. Pletele sale lungi și blonde străluceau în razele soarelui și reflectau lumina zilei pe fața tuturor din palat, palmele plăpânde atingeau cu finețe fiecare obiect ce ieșea în evidență și era șters cu grijă de ea, iar picioare sale zvelte săltau pe podelele castelului pe ritmuri de dans. Acum tânăra avea vârsta de 25 de ani și după deciziile luate de părinții acesteia, ea trebuia să se căsătorească cu Ivan, tânărul prinț rus venit din nord cu ocazia nunții lor.

          -Draga mea, avem ceva să îți spunem.

          -Da mamă, ce este? Vă ascult cu plăcere, am tot timpul din lume doar astăzi este ziua mea!

          -Știm iubit-o… iar eu cu tatăl tău ne gândeam să îți dăm cadoul mai devreme, înainte de petrecere.

          -Desigur, dar nu era nevoie să îmi luați nici un cadou!

          -Ți-am pregătit acest cadou de când aveai 13 ani, și sperăm să ai grijă de el toată viața.

-Deja mă speriați, ce este?

          Și exact când a întrebat asta, pe ușă a intrat Ivan. Camille s-a uitat în ochii mamei sale și nu ia venit să creadă ce vede:

          -Cadoul vostru de ziua mea, a fost să mă vindeți unui străin rus!

          -Dragă, nu vorbi așa (o dojenii mama ei) acesta este viitorul tău șot. Nu este un străin acum face parte din familie!

          Tânăra copleșită de emoții e ieși  alergând din palat, apoi din sat, iar când s-a oprit a început să plângă amarnic. Își proptise capul pe rădăcina unui copac bătrân și adormii într-un somn adânc… Când s-a trezit era înconjurată de copacii și de bălți cu apa rece ca gheața. Fără să își dea seama ajunsese în mijlocul pădurii părăsite, în această pădure nu mai locuia nici un animal, iar oamenii nu erau prea încântați la ideea că trebuie să treacă prin ea.

          Începuseră să cadă ușor-ușor picături de ploaie ce îi curățaseră fetei tot nămolul de pe față și o lăsaseră destul de udă înconjurată de tot felul de sunete sinistre ce veneau din apropiere.

          Între timp la palat era mare zarvă, gărzile plecaseră deja în căutarea prințesei Camille, iar părinții acesteia stăteau și o jeleau de parcă era moartă (între noi fie vorba, aproape era), însă ei nu știau ce se întâmplă cu ea în timp ce toată lumea stă și se încălzește la flacăra șemineului. Ivan însă nu era prea îngrijorat de dispariția tinerei nu era prima fată ce fugise de la nunta lui. Însă știa exact unde este și porni în grabă după ea…

          Vântul rece îi dădea senzația că cineva se joacă cu părul ei, tălpile erau pline de vânătăi negre ce se întipăriseră în pielea ei ca cerneala pe foaia de hârtie. Totul avea un farmec anume, liniștea din această pădure era unică, dar când totul era într-o armonie perfectă se auziră din depărtare sunetul unor copite. Camille se ascunse după un copac, stătea la pândă să vadă cine a găsit-o. Simțea suflarea caldă a unei persoane în ceafă când se întoarse îl văzu pe Ivan cum stătea și o privea din cap până în picioare apoi începuse să se apropie încet-încet de ea cu pași ce nu se auzeau deloc mișcându-se. Corpurile lor erau atât de apropiate încât își auzeau bătăile inimilor, buzele lor au început să se atingă ușor. Camille a simțit cum Ivan a apucat-o de spate și a tras-o cu putere spre el apoi buzele lor nu au mai rezistat tentației și au început să se lovească cu putere unele de celelalte, proptită cu spatele de copacul acela bătrân stătea și se bucura de săruturile tandre ce îi erau oferite de Ivan.

          Însă când totul luase sfârșit Camille încălecă cu Ivan pe cal și își părăsii familia nici nu privii în urmă căci era îndrăgostită!

.

DUO! Cadoul perfect de la suflet la suflet! (softcover)

Cumpara cele doua ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) si ofera-le unui suflet drag. Versuri de intensa traire ce aduc bucurie alaturi de imagini viu colorate si minunate picturi! Comanda acum pachetul DUO [in valoare de 62$] la numai 50$!

C$50,00

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.