Mihaela CD premiata la Gala poeziei,7 inimi Romania!

 
 

171885606_509498450430300_4294198239770116043_n

168994019_505671007479711_875329477852267047_n

Mihaela CD -premiata  la  GALA POEZIEI ”7 inimi Romania”

 

 Festivalul 7 inimi Romania  este  un ”festival de festivaluri ” insumand in fapt 7 concursuri literare  care  se intind pe cuprinsul  intregului  an 2021. 
Neobosita  scriitoare  doamna  Lhana Roma Nova  este  initiatoarea  si directorul  Galei 7 inimi Romania  organizat  de asociatia ”Work Together” din Italia. 
 
Daca  la primul festival ”SLAVA  TIE CUZA DOMN ”, revista  Poezii pentru sufletul meu a primit diploma  de AMBASADOR CULTURAL, pentru  sustinerea morala  si implicarea sufleteasca  in promovarea culturii  romanesti  iar   scriitoarei Mihaela CD  i s-a atribut distinctia   “ Amazoana Poeziei “, pentru magia creatiei literare si promovarea culturii  romanesti,   iata ca si la cel de-al doilea  concurs  redactia noastra  se poate mandri cu 3 premii si o distinctie. 
 
 
  Mihaela CDIata care au fost rezultatele obtinute  de reprezentanta noastra, scriitoarea Mihaela CD  la cel de-al doilea concurs din Italia concurs   festival cu titlul  ” TARA  MAMA, ROMANIA” . 
Pentru poezia „Adoră-mă și-atât!” poeta  MIHAELA CD  a primit premiul ”LOJA POETICA DE AUR”  iar pentru poezia „Să vină iarăși primăvara”  poeta MIHAELA CD  a obtinut  premiul ”LOJA POETICA  DE RUBINE”pentru magia creației literare și promovarea culturii românești,din partea asociației italiene “ Work together“ în cadrul Galei Poeziei “Șapte inimi România “
Iar in  clasamentul  general   autoarei MIHAELA CD i s-a acordat Premiul PRO ARIS ET FOCIS PATRIAE DIMICABO “ȘAPTE INIMI ROMÂNIA”
 După  primirea celor trei premii  “Loja poetică de aur “ și “Loja poetică de rubine “ si Premiul ”PRO ARIS ET FOCIS PATRIAE DIMICABO “ȘAPTE INIMI ROMÂNIA”: la concursul-festival ”TARA MAMA,  ROMANIA ” coordonat de doamna Lhana Roma-Nova,  iată că scriitoarea   canadiana de origine romana  a primit si la acest  al doilea concurs  din partea aceleiași organizații italiene ,“ Work together“ distincția ”Amazoana Poeziei  “ in  semn de prețuire  pentru promovarea culturii românesti. 
 
 
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

55,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

6 gânduri despre „Mihaela CD premiata la Gala poeziei,7 inimi Romania!

 1. Faptul că munca vizionară si motivatia si sentimentele care stau în spatele ei si, deasemenea, talentul și efortul care acompaniază această munca sunt recunoscute constituie cel mai însemnat dar pentru laureat.  Va felicit doamna Mihaela CD si va doresc sa va bucurați de această recunoaște.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Domnule Marian Belciug va multumesc foarte mult pentru felicitari si mesajul plin de caldura pe care mi l-ati transmis. Este adevarat, cel mai important dar este recunoasterea muncii si a eforturilor depuse.Deasemenea este important sa recunoastem si eforturile organizatorilor si sa promovam aceste festivaluri si concursuri de literatura pentru a sustine continuitatea lor!

  Apreciat de 1 persoană

 3. FELICITĂRI DIN TOT SUFLETUL PENTRU DVS, DISTINSĂ DOAMNĂ MIHAIELA CD PENTRU FRUMOASA , LABORIOASA DVS ACTIVITATE,, PENTRU MAGIA CREAȚIEI LITERARE SI PROMOVAREA CULTURII ROMĂNĂSTI,, , PROMOVARE CU TOATĂ FIINȚA DVS: CU TALENT , IMPLICARE, MUNCĂ ASIDUĂ ȘI O FINĂ , ATENTĂ, SENSIBILĂ OBSERVATOARE A TRĂIRIILOR NATURII ÎN COMUNIUNE CU SUFLETUL DVS ȘI SUFLETELE CELOR CE V-AU CITIT POEZIA SI VĂ VOR CITII…… FELICITĂRI !

  Apreciat de 1 persoană

 4. FELICITĂRI DIN TOT SUFLETUL PENTRU DVS, DISTINSĂ DOAMNĂ MIHAELA CD PENTRU FRUMOASA , LABORIOASA DVS ACTIVITATE,, PENTRU MAGIA CREAȚIEI LITERARE SI PROMOVAREA CULTURII ROMĂNĂSTI,, , PROMOVARE CU TOATĂ FIINȚA DVS: CU TALENT , IMPLICARE, MUNCĂ ASIDUĂ ȘI O FINĂ , ATENTĂ, SENSIBILĂ OBSERVATOARE A TRĂIRIILOR NATURII ÎN COMUNIUNE CU SUFLETUL DVS ȘI SUFLETELE CELOR CE V-AU CITIT POEZIA SI VĂ VOR CITII…… FELICITĂRI !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.