ANTOLOGIA GLOBART -videoclip LACRIMIOARA IVA

COPERTA FATA

Antologia   de arta  contemporana in imagini  va prezinta artisti romani  de pretutindeni ! 

Astazi  va prezentam in videoclipul  de mai jos  cateva  dintre lucrarile prezente in antologie  care apartin  artistei  : Lacrimioara IVA 

LACRIMIOARA IVA

Lăcrimioara Iva-

Italia (Samugheo, Sardinia)

– picturǎ tradiționalǎ pe pânzǎ (în acrylic sau ulei)

– desene grafice digitale.

Este readactor sef al revistelor MAGAZIN CRITIC si CUTEZATOR, Presedinte EuroEducation Federation Italia- filiala Sardinia, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania

Data nașterii: 21 Martie 1964, Gurahonț, jud. Arad

Lǎcrimioara Iva este cunoscutǎ publicului larg ca o scriitoare de succes, fiind autoarea a 23 de cǎrți (poezii, poeme haiku, povești și poezii pentru copii, aforisme și ghicitori).Cărțile sale sunt deseori bilingve, româno-engleză sau româno-albaneză. Lăcrimioara Iva are o bogată activitate literară publicând poezii în 31 volume colective și colaborând cu  reviste din lumea întreagă. Numele său este menționat în volume bibliografice și în volume de critică literară. Autoarea a obținut nenumărate diplome și premii, fiind apreciată  în multe țări ale lumii!

Procesul artistic care se petrece în sufletul sǎu este transpus cu mǎiestrie nu numai în creații literare diverse ci și în exprimǎri artistico-plastice. Lăcrimioara Iva creeazǎ desene în creion cerat, picturǎ tradiționalǎ pe pânzǎ (în acrylic sau ulei) și desene grafice digitale. Unele dintre creațiile artistei apar în cărțile sale și chiar pe coperțile acestora. Un suflet de artist care transmite o stare de bine, de îmbogǎțire sufleteascǎ și mult pozitivism. Pictura digitalǎ este la fel de unicǎ și de originalǎ precum artistul care o realizeazǎ. Fiecare artist digital sau care folosește metode tradiționale este unic și își transpune ideile în forme și culori într-un mod personal, care îl diferențiazǎ de un simplu cunoscǎtor al programelor de graficǎ. Lǎcrimioara Iva ne întǎrește aceste convingeri. Creațiile sale ne încântǎ inima într-un festival al culorilor copilǎriei, fiind încǎrcate de o înțelepciune izvorâtǎ dintr-un suflet de copil. Ceea ce este de remarcat la artista Lǎcrimioara Iva este autenticitatea temelor prezente în creațiile sale și impresioneazǎ prin surpriza pe care o creează. Lǎcrimioara Iva este unicǎ prin temele sale care sunt surprinzǎtoare și neașteptate. Pe lângǎ vivacitatea culorilor pe care le folosește în creațiile sale artistice, culori care ne bucurǎ  și ne trezesc în simțire, artista Lǎcrimioara Iva ne transmite un mesaj motivațional prin lucrǎrile sale  naiv-educative.

Ea creazǎ o poveste în spatele unui desen/picturǎ cu denumiri interesante, unele formate din jocuri de cuvinte care ascund interpretǎri aforistice . Un stil aparte care aduce un suflu proaspǎt dându-ne o senzație de dezinvolturǎ și libertate creativǎ dar și de maturitate și înțelepciune artisticǎ.

                                       Mihaela CD

Mai citeste: 

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Profil GOLD: Lăcrimioara Iva

Invitatie-GENESIS-interviuri

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.