NOU! Cartea Pasi de catifea

188341186_2871639989820367_2203849602247036170_n

NOU !NOU! NOU! 

In curand la editura Globart Universum din Montreal,  va fi publicata cartea PASI DE CATIFEA  a autoarei Mihaela CD.Aceasta carte va fi disponibila  incepand cu  luna august  atat in format tiparit ( softcover) cat si in format electronic (ebook) .

3d_text_4

Cuvântul editorului

JOHNNY CIATLOS DEAK

De la „zborul elefanţilor“, prezent în cea mai recentă carte a autoarei, Uneori elefanţii zboară, volum de aforisme, reflecţii şi enunţuri motivaţionale, iată că autoarea revine la propriu cu picioarele pe pământ în acest nou volum de poezii pentru suflet intitulat Paşi de catifea.
Cartea Paşi de catifea este a patra carte a scriitoarei Mihaela CD, o carte plină de sensibilitate şi emoţie, în care sunt cuprinse întrebări şi răspunsuri exprimate în versuri de intensă trăire, care confirmă încă o dată talentul său scriitoricesc, dar şi cosmicitatea, legătura sa cu universul.
Folosind simbolistica, legătura scriitoarei cu universul este exprimată şi prin alegerea imaginilor de pe coperţile cărţilor sale, dezvăluind cititorilor legătura dintre acestea. Dacă privim cu atenţie coperta acestei cărţi, dar şi celelalte trei cărţi ale sale, vom observa că autoarea Mihaela CD a introdus un cod subtil al acestei cosmicităţi în coperţile sale, folosind în mod intenţionat cele patru elemente fundamentale: aer, apă, foc şi pământ.

Cu această carte, Paşi de catifea, pe ale cărei coperti este prezent elementul pământ, autoarea completează cercul celor patru elemente fundamentale reprezentate pe cele patru coperţi ale cărţilor sale, respectiv: apa – prezentă pe coperta volumului Binecuvântare şi chin, aerul –prezent pe coperta cărţii Uneori elefanţii zboară, focul –prezent pe coperta volumului de poezii Focul din Noi şi pământ – prezent pe coperta volumului Paşi de catifea.

Un alt aspect foarte interesant prezent în această carte şi care atrage atenţia cititorului este structurarea cărţii care este împărţită în 17 capitole. Toate cărţile Mihaelei CD sunt structurate pe 17 capitole,acesta reprezentând un semn al continuităţii, consistenţei şi consecvenţei autoarei, dar şi un talisman de noroc şi pozitivism care însoţeşte acest număr puternic energetic.

În afara elementelor care leagă vădit cele patru cărţi ale scriitoarei Mihaela CD, observăm şi elemente unice care diferenţiază şi subliniază unicitatea şi autenticitatea fiecărei cărţi în parte. În acest volum de poezii, vom găsi o abordare francă şi inedită a momentului prin care trecem cu toţii, în prezent, şi ale cărui ecouri sunt pe deplin resimţite în poeziile autoarei, cărora aceasta le dedică un întreg capitol. Astfel, vom găsi în poeziile Mihaelei CD prezente în capitolul intitulat „Zbuciumări din pandemie“, o redare tulburătoare şi intensă a sentimentelor de tristeţe, neputinţă, confuzie, suferinţă, ameninţare, dezbinare, distanţare, singurătate, depărtare, pe care umanitatea le trăieşte în aceste vremuri fără precedent. În sufletul autoarei este un zbucium şi o revoltă: „Revolta-i în sufletu-mi hoinar / Mă doare şi-n cuget m-apasă / Şi-n noapte de-ngrijorări tresar“, dar, totodată, nu-şi pierde speranţa soluţionării acestei crize prin găsirea unui miracol salvator.

În cartea Paşi de catifea, autoarea calcă cu paşi uşori,de catifea, parcă ocrotind pământul să nu strivească trăirea clipei prezente. Cititorul se va regăsi în cartea Paşi de catifea pentru că această carte reprezintă, în fapt, paşii noştri, ai tuturor, prin viaţă, presăraţi cu bune şi cu rele, cu amintiri ale copilăriei, ale tinereţii, cu chipul celor dragi, cu bucurii şi încercări diverse.
Vă invit, aşadar, să pătrundeţi în tainele acestui volum de poezii izvorâte din sufletul autoarei Mihaela CD şi dăruite cu atâta generozitate vouă, cititorilor, pentru sufletele voastre!

Johnny Ciatlos Deak

hot-promotion-01

 

Rasfoieste cartea Pasi de catifea : 

Pasi de catifea-ebook-demo

PROMOTIONAL TRANSPORT GRATUIT!

Cei care doriti sa comandati cartea  o puteti face  accesand butonul  de mai jos :

Primele 100 de comenzi vor beneficia de transport gratuit oriunde in lume. Fiecare carte va fi insotita de un semn de carte din partea autoarei.

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum PASI DE CATIFEA la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

PASI DE CATIFEA format ELECTRONIC (ebook)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum cartea in format ELECTRONIC la un pret de numai 20 CAD Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Mai citeste despre celelalte carti ale autoarei : 

Impresii, cronici si recenzii  literare*Uneori elefantii zboara

Secrete: Focul din Noi

Impresii si cronici* FOCUL DIN NOI

Menirea-n vers*Critica literara*Binecuvantare si chin*

Impresii*Binecuvantare si chin*

*Caruselul prieteniei*Focul din Noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.