Tinerețe de aramă    

mihaela cd autor

Tinerețe de aramă    

 

Autor Mihaela CD

Mai stai dragă clip-a tinereții

Și dă-mi o trăire-mprumut

Mai lasă-mi fericirea vieții

Căci calea-n grab-ai străbătut .

O rază de soare agila se zbate

Caci încă nu-i timpul pierdut

Din drum pe potecă se-abate

O clipă fecundă ce-a renăscut .

O, Insa drumu-i binecunoscut

Și-un magnetic gest o cheamă

Întoarce-te, că-ți plătesc tribut

Tu scumpă tinerețe de aramă ! 

Mai citeste: 

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Lansare antologia Universum la Gala artelor Montreal

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 7/2021 SARBATORIM Aniversarea revistei fondata la 30 oct 2018

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

7 gânduri despre „Tinerețe de aramă    

 1. O poezie foarte frumoasă!
  Felicitări stimată doamnă Mihaela!
  Cu toții am rea să rămânem veșnic tineri, frumoși și plini de vigoare!
  Deși pare surprinzător, în Biblie scrie că va veni timpul când pe pământ nu vor mai exista boli, bătrânețe și moarte. (Iov 33:25; Matei 5:5; Apocalipsa 21:3-5)
  Cunoscând aceste profeții biblice impresionante, am compus această poezie: TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE https://poeziidiverse.wordpress.com/2021/09/11/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte/

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am apelat la poezia ,, Tinerețe de aramă,, rugând-o…..,, Mai stai dragă clip-a tinereții/ Și dă-mi o trăire-mprumut/ Mai lasă-mi fericirea vieții…../ (motivându-i toamna târzie a vârstei mele…)să vă pot transmite cât mai multă bucurie din bucuria pe care mi-ați făcut-o dăruindu-mi acest frumos cadou format dintr-un ,, Dialog peste ocean,, și ,, Pași de catifea,,!!!!! Si așa cum fac de câte ori primesc un dar materializat printr-o carte…și dacă acea carte este un volum de poezii, o strâng la piept așa cum am făcut și azi, apoi deschid întâmplător cartea să citesc prima poezie..și am citit ,, Lecția vieții,,…și recunosc cartea face parte pentru mine din ,, celeste avuții/,, Cartea .. DIALOCULUI…..,, mi-a dăruit la prima cunoștință o bijuterie de poezie,, ,, GIUVAIER DE DORURI,,…DISTINSĂ DOAMNĂ MIHAELA CD VĂ ROG SĂ PRIMIȚI MĂRTURIA MEA SINCERĂ : MI-AȚI FĂCUT O MARE BUCURIE ȘI MULȚUMIRE SUFLETEASCĂ DĂRUINDU-MI DIN VASTA DVS ACTIVITATE LITERARĂ ACEASTE CELESTE CĂRȚI DIN MULTELE CELESTE CREAȚII LITERARE ALE DVS CARE FAC PARTE ȘI VOR FACE PARTE DIN AVUȚIA CUVÂNTULUI ÎNOBILAT PRIN SCRIERI SEMANTAE MIHAELA CD,. Vă mulțumesc pentru timpul frumos pe care voi primi din fiecare poezie citită și semnată de dvs.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Doamna Mihalachi sunt fericita ca au ajuns cartile cu bine si sper sa va bucure citirea lor, astept cu nerabdare impresiile dumneavoastra, scrieti cronici extraordinare si m-as bucura sa-mi impartasiti impresiile dumneavoastra dupa ce le cititi!

  Apreciază

 4. Eu vă mulțumesc că mi-ați dat acceptul….Simt nevoi de a mărturisi entuziasmul , plăcerea care îmi este dată de privirea minunilor din natură, citirea unei cărți, poezie – romane, contemplarea unui tablou…Prin intermediul ,, Revistei ,, Poezii pentru sufletul meu,, am descoperit frumusețea culorilor, mesajele artistice în picturile digitale unde meritoriu se găsește și semnătura MIHAELA CD.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.