Paul SURUGIU-FUEGO-DESPRE CĂRȚI  

surugiu

Paul SURUGIU-FUEGO

DESPRE CĂRȚI

Din nefericire, în zilele noastre, nu se mai citește. Am uitat, din păcate, cum e sentimentul de a răsfoi o carte, de a ne bucura de ce aflăm, simțim și de emoțiile pe care cititul ni le oferă. Chiar și așa, există oameni care se încăpățânează să creadă în sublim și să facă lucruri admirabile. Este vorba despre “ASOCIAȚIA CULTURALĂ REGAL D’ART”, care pe parcursul a nouă ani a editat peste 20 de volume impresionante.

Vorbim despre cărți de o execuție ireproșabilă, de lux, pentru bibliofili, cărți de colecție, îmbrăcate în catifea, ale celor mai mari nume ale literaturii noastre, cât și ale unor poeți remarcabili, alături de care eu colaborez cu drag.

În spatele acestui proiect stă un om remarcabil, un profesionist, doamna notar LILI BOBU din Botoșani, exigentă cu fiecare activitate, integră, cu nenumărate succese și cu o dragoste nebună pentru frumos.

Deși cu toate armele jos, descurajată deseori de cei din jur, s-a încăpățânat să arate că educația, inteligența, bunul gust și rafinamentul, mai sunt valori care-ar trebui să ne domine. Și muncește cu trudă, zi și noapte, din pasiune. O face pentru că-i aduce satisfacții pe plan moral.

Oare câți dintre noi, într-o lume a vitezei și-a consumului, mai fac asta? Și tare frumoasă ar fi o lume în care s-ar prețui pe deplin tot ce face „ASOCIAȚIA CULTURALĂ REGAL D’ART”, de la cărți, la spectacole, până la toată promovarea aceasta corectă și coerentă a celor care slujesc poate cea mai importantă formă de suprem a vieții – arta.

Toate bijuteriile acestea se regăsesc în marile biblioteci din țară și din Republica Moldova și în colecțiile fiecărui autor. Oare nu-i minunat să citim?

PaulSurugiuFuego

Mai citeste: 

Clubul GOLD al revistei tiparite

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Cumpara antologiile Universum!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „Paul SURUGIU-FUEGO-DESPRE CĂRȚI  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.