Interpreta Cristiana Damian-12 ani laureata  la  GALA ARTELOR  ediția a 3-a, Montreal 27 aug 2022

DSC_1485

Interpreta Cristiana Damian-12 ani laureata  la  GALA ARTELOR  ediția a 3-a, Montreal 27 aug 2022

La Gala  Artelor din acest an  s-au prezentat și doi  tineri din Romania , este vorba de tânăra solistă de muzică ușoara Cristiana Damian  care a venit din Sibiu împreună cu mama sa  și  tânărul  informatician de 17 ani, Răzvan Boabes. 

Cristiana Damian  este o tânără promițătoare, cu un puternic crez artistic și cu o voce superba care impresionează  din primele secunde auditoriul.  Motto-ul ei artistic este: ,,Muzica este felul în care sună viața! “Este elevă eminentă a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din  Sibiu  unde datorita  talentul său artistic și editorial,  este redactor- șef al Revistei Colegiului. La vârsta de șase ani  a început cursurile de canto la Palatul Copiilor Sibiu, sub îndrumarea profesorului Claudiu Botoroagă, a început să ia lecții de pian si  a studiat  si  flautul.

În urmă cu un an a început cursurile de canto cu doamna Olivia Scrobote de la Liceul de Artă din Sibiu  iar la București, cu celebra cântăreață de muzică jazz și de operă, doamna  Ozana Barabancea, exersând  muzica ușoară, muzica de spectacol, dar și musical și opera. A participat la peste o sută de festivaluri, concursuri și spectacole, cucerind de fiecare dată juriul cu timbrul ei inconfundabil, fiind  invitată în emisiuni radio și TV .

La Arad  a câștigat premiul 2 la Concursul  Ghiocelul de Argint  și un premiu special cu o invitație la Rimini Italia, In Bulgaria    la concursul ”SILVER YANTRA” a  luat premiul 2  și premiul  pentru cel mai promițător artist, Premiul 1 la Festivalul ”Brilliant Record Festival”, Trofeul ”Domi Music Star”  și multe altele. Cristiana a cântat pentru prima dată alături de o orchestră și de invitați speciali la  Teatrul Elisabeta din București  la concertul OZANEI BARABANCEA  cu  orchestra Lumini Sonore .      

A câștigat Marele Trofeu ,,Viorela Filip” în cadrul festival național de muzică ,,Music my love” organizat de doamna Viorela Filip. A participat  la Festivalul – concurs de datini pentru copiii români de pretutindeni ,,Împreună de Crăciun, unde a obținut premiul 1, și, pe lângă acesta, premiul special obținut de la cântăreața și compozitoarea Cătălina Mirică, care i-a oferit Cristianei șansa de a  veni  în Canada, pentru a cunoște cât mai mulți cântăreți și pentru a -și expune totodată talentul său artistic în fața unui public nou. Datorită acestui premiu, ea  a venit în Canada  și am avut prilejul  să o  cunoaștem și să  o ascultăm  cântând  pe scena  GALEI ARTELOR  ediția a 3-a la Montreal unde  s-a numărat printre laureați primind DIPLOMA DE EXCELENTA  pentru merite deosebite la secțiunea :Interpreți. 

Suntem siguri că vom mai auzi în curând de  artista Cristiana Damian pentru că se afla în plină ascensiune  iar drumul spre succes  este garantat de vocea sa excepțională  de multă muncă și seriozitate. Ii urăm  și noi mult succes și o așteptăm la următoarele ediții ale Galei Artelor!

Mai citește: 

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele A-G)

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de onoare pentru membrii clubului GOLD 

Carmen Smutneac-laureata la GALA ARTELOR editia a 2-a Montreal

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de Excelenta -antologia GALAXY 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.