Revistele Poezii pentru sufletul meu, cărțile și antologiile  editurii GLOBART UNIVERSUM se găsesc de acum și în biblioteca județeană Satu Mare

291308608_569762181455092_8367455477976604873_n

Revistele Poezii pentru sufletul meu, cărțile și antologiile  editurii GLOBART UNIVERSUM se găsesc de acum și în biblioteca județeană Satu Mare

Zi de intensa bucurie și mare emoție pentru scriitoarea Mihaela CD, o zi  călduroasă de iunie în care a avut loc  întâlnirea mult așteptată  cu cititori și reprezentanți ai bibliotecii  județene Satu Mare. Noul sediu al bibliotecii județene, adăpostește o mare cantitate de cărți, unele aflate încă în cutii, căci biblioteca tocmai se  mutase în ”casa nouă”.Cu un spațiu amplu împărțit pe mai multe etaje, biblioteca județeană s-a îmbrăcat în haine  noi  și nimic  parcă nu mai seamănă cu vechiul sediu pe care îl vizitase  cu multi ani în urmă autoarea. 

Luminozitatea  și deschiderea spațiului cât și căldura personalului  foarte primitor  te fac să te simți binevenit și dorit acolo, în universul nemuritor al  cărților. Doamna  Rodica Toduț o buna prietena din tinerețe a Mihaelei CD, împreună cu doamna Adriana ne-au întâmpinat cu bucurie  de la primii pași  făcuți în sediul bibliotecii. Am stat de vorba cu cititori, am împărtășit idei și păreri despre viitorul cărților  scrise  și am răspuns la întrebări cu mult drag.

Povestind despre cărți și scriitori, despre proiecte vechi și  noi  cât și despre lansări de carte, am fost invitați de gazdele noastre  sa revenim la anul viitor pe când vor fi gata  instalați pe deplin în noul sediu, ca sa facem proiecte  frumoase împreună și sa lansam cărți acolo în orașul de pe Someș. O invitație care ne onorează  și  la care desigur am răspuns afirmativ!

292600722_379124727465320_865478471196499454_n

Începând cu aceasta  vara 8 din cele 10 cărți ale autoarei sunt disponibile și în frumoasa și eleganta  bibliotecă din Satu Mare. Acestea sunt atât cărți de poezie: Binecuvântare și chin, Focul din Noi , Pasi de catifea, La casa de nebuni, Dialog peste ocean , Iubește-ma în fiecare anotimp, cât și proza:  Prin ochii mei  și aforisme:  Uneori elefanții zboară.  

Cu aceeași ocazie în calitate de editor și co-fondator alături de Mihaela CD , am mai făcut o donație consistentă de reviste Poezii pentru sufletul meu  numerele 1-8  cât și alte produse ale ale editurii GLOBART UNIVERSUM din Montreal,  antologiile de literatură contemporană pe care le-am coordonat, autori romani  de pretutindeni  Universum volumele 1-2-3-4-5 , cartea de interviuri cu scriitori contemporani  Genesis, amprente scriitoricești și primul volum al antologiei de ecouri literare  autori romani contemporani  Galaxy .

Pe lângă acestea am mai donat pentru sala de lectură a bibliotecii câteva exemplare ale revistelor Grai Romanesc și Luceafărul din Vale,  antologiile realizate de doamna Mariana Moga : In pas de Vals cu Fericirea și Dicționar de Reliefuri literare românești, cărți ale  editurii Liric Graph , antologiile  World Encyclopedia-Poets and Writersantologia  Campionatului Mondial de Poezie,  antologia Campionatului Mondial de literatura, Antologia Campionatului European de poezie editia a 7-a,  de la editura Ro -cart cartea de comentarii literare și articole a domnului George Calin,  Interpretarea timpului și antologia  Festivalului International  de creație literara Grigore Vieru editia a x-a  iar de la Ecreator  antologia Primăvara iubirii.

Ne-am despărțit greu de gazdele noastre cu care ne-am îmbrățișat călduros  dar nu înainte de a face împreună câteva fotografii pentru a imortaliza  momentul.

A consemnat

Johnny Ciatlos Deak 

jurnalist, membru UJIR

Mai citește: 

Cv literar-artistic Mihaela CD

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

INTERVIU-Radio România Internațional-DUPĂ 20 DE ANI (Audio)

Creatii literare: Mihaela CD

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.