Apoteoza

53739918_2532182470132233_1407152180909047808_n (1)

APOTEOZĂ

Autor: Dani Anton

A coborât liniștea cerească peste păcătoși, pe aripi de înger, în cânt de heruvimi mult înainte se trâmbițase căderea ei, dar cine să audă când oamenii asurzeau în propriile zgomote?


Acum stau cu capetele plecate așteptând îndurarea, pioși caută în sine unitatea, Iadul le e terifiant și Raiul prea brutal în fericirea lui, lunatici au umblat prin pustietățile vieții în speranțe și în absența lor.


Privilegiată, am ales izolarea întru devenire, pe buza prăpastiei m-am aflat, la un pas de aruncare în gol, m-au înfrânat florile din rocă care se-nchideau și se deschideau spre viață și moarte între un pământ și cer văduvit de Iubire, într-un univers de foc, mi-am purtat soarta omenească.

Comanda acum:

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut  al autoarei Mihaela CD  ne ofera un vast  buchet de sentimente parca traindu-si  viata  prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

C$27,00

Binecuvantare si chin (eBook)

Volumul de debut  al autoarei Mihala CD, Binecuvantare si chin ,  ne ofera un vast  buchet de sentimente parca traindu-si  viata  prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, (250 pag) structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara cartea in format electronic (ebook) si o primesti in email in maxim 48 de ore. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$15,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.