De ziua ta, ingerul meu 

hp photosmart 720

De ziua ta, ingerul meu 

Autor: Mihaela CD

.

in memoria  tatalui meu iubit

.

De ziua ta-n alti ani ingerul meu,

Curgeau izvoare de speranta

Tu, vesela prezenta, tatal meu,

Un PRO in orice circumstanta.

.

Mi-era  imensa bucurie sa te am,

Sa te aud,…chiar la distanta…

Acum durerea-mi plange-n geam

Soptindu-mi  o trista romanta

.

Ca-n lumea asta totu-i trecator,

Secundele ne fug din noi…

Iar cand parintii trec si mor,

Ramanem vii da’-n suflet goi…

.

Ma-mpunge gandul calator

Ce-mi freamata prin istovire

Si-mi frange inima de dor,

C-ajunsu-mi-ai doar amintire…

.

Si-n gand te chem de ziua ta,

Din vesnicia-ti de seninatate

Tata, ingerul meu de pe-o stea,

Ani multi sa dainui in eternitate!

.

De acelasi autor: 

A trebuit sa-ti zic la revedere

Iubite Tata

Dorul   din semineu

.

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

10 gânduri despre „De ziua ta, ingerul meu 

 1. Stimată doamnă Mihaela,
  Din aceste versuri se vede clar că ați avut un tată bun și iubitor. Se vede că suferiți de când l-ați pierdut în moarte.
  Doresc să vă încurajez cu câteva citate biblice care arată clar că cei dragi care au murit, nu sunt pierduți pentru eternitate.
  Atunci când a fost pe pământ, Domnul Isus Cristos a spus: „Nu vă mirați de lucrul acesta; pentru că vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui și vor ieși din ele: cei care au practicat binele, pentru învierea vieții, iar cei care au făcut răul, pentru învierea judecății.” (Ioan 5:28,29)
  Apostolul Pavel a spus ceva asemănător: „Am în Dumnezeu nădejdea aceasta pe care o primesc și ei, că va fi o înviere a celor drepți și a celor nedrepți.” (Faptele Apostolilor 24:15)
  În curând va veni Împărăția lui Dumnezeu, pe care o cerem în rugăciunea Tatăl nostru. Atunci Dumnezeu va face miracole uluitoare și totul se va schimba pe pământ.
  Se va face dreptate și pace.
  Dar cel mai mare miracol care se va face, va fi învierea morților! Da, avem perspectiva de a-i revedea pe cei dragi atunci când va avea loc învierea.
  Va fi așa cum am spus în aceste versuri:
  ” Nu poate fi descrisă în cuvinte,
  Imensa bucurie ce o vom simți,
  Când cei ce dorm în vechile morminte,
  Vor fi treziți, din nou pentru-a trăi!”

  Apreciat de 2 persoane

 2. Va multumesc din suflet ca ati poposit si ati lecturat poezia mea , dar mai ales pentru ca v-ati rupt din timpul dumneavoastra sa imi transmiteti un omagiu . Va doresc numai bine, multa sanatate in primul rand in aceste vremuri tulburi pe care cu totii le traim!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Este întotdeauna dificil să scrii gânduri, fraze pentru cei plecați întro altă dimensiune, întrun alt spațiu.., mai ales când vine vorba de membrii familiei sau de oameni foarte dragi. Pierderea unui tată, de exemplu, este o experiență foarte tristă, la orice vârstă. Nu contează cât de natural este ca părinții să plece înaintea copiilor lor. Pierderea unui tată este întotdeauna un eveniment pentru care nu suntem pregătiți. Prin urmare, poate fi foarte complicat să formulezi fraze de dragoste pentru un tată-înger, însă este și mai greu să o faci pentru un înger-tată Felicitări, doamna Mihaela CD! Mulțumesc frumos pentru emoțiile transmise! Odihnească-se în pace atât tatăl dumneavoastră cât și toți cei dragi ai noștri plecați printre stele!.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Versurile triste ating o coarda sensibila a sufletului cantand o melodie inteleasa doar de cei care simt la fel, cei cu care rezonam. Va multumesc din inima , va imbratisez cu drag!

  Apreciază

 5. Așa este stimată d-na Mihaela CD, versurile triste și nu numai ating coarda,, sufletului,, numai când măiestria violonistului( poetului în cazul dvs) știu să așeze arcușul pe coardă…ce lin ați așezat arcușul pe sufletele cititorilor.!!!,, De rupi o coardă de vioară, / Ea geme, moare tremurând/ O altă coardă îi ia locul/ Și-auzi vioara iar cântând;;;.,..M Eminescu..Parafrazând in rândul ce urmează spun, că dacă, o coardă a sufletului se rupe prin plecarea fințelor sfinte ,de pe pământ, părinții, în acest caz nu putem înlocui coarda ruptă cu nimic mai frumos decât cu o poezie

  Apreciat de 1 persoană

 6. Doamna Silvia Mihalachi va multumesc din suflet, ma bucur mult ca ati citit poezia si ca ati scris acest comentariu, cuvintele dumneavoastra sunt un balsam pe suflet.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.