Intelepciune artisticǎ intr-un suflet de copil

LACRIMIOARA IVA

 

Lǎcrimioara Iva,

Intelepciune artisticǎ intr-un suflet de copil

mihaela cd 

Autor articol:   Mihaela CD

Lǎcrimioara Iva este cunoscutǎ publicului larg ca o  scriitoare de succes,  semnând  23 de cǎrti personale care cuprind poezii, poeme haiku, povesti si poezii  pentru copii, aforisme, regionalisme si  ghicitori .Inzestratǎ cu  un vǎdit talent artistic  aceasta  semneazǎ si copertile unora din cǎrtile sale. 

Procesul artistic care se petrece in sufletul  sǎu  este transpus cu mǎiestrie  atât in creatii literare diverse cât si in exprimǎri artistico-plastice  folosind tehnici diverse. Un suflet  de artist care transmite cu succes cititorului o stare de bine, de imbogǎtire sufleteascǎ si mult pozitivism.

Artista creeazǎ atât desene  in creion cerat, picturǎ traditionalǎ pe panzǎ in  acrylic sau  ulei cât si picturǎ digitalǎ si desene grafice digitale.

Pictura digitalǎ este la fel de unicǎ si de originalǎ precum artistul care o realizeazǎ Fiecare artist digital sau care foloseste metode traditionale este unic si isi transpune ideile in forme si culori intr-un mod personal, care il diferentiazǎ de un simplu cunoscǎtor al programelor de graficǎ. Lǎcrimioara Iva ne intǎreste  aceste convingeri. Creatiile sale  ne incântǎ inima intr-un festival al culorilor copilǎriei, fiind incǎrcate de o intelepciune izvorâtǎ dintr-un suflet de copil . 

Ceea ce este de observat la artista Lǎcrimioara Iva este autenticitatea temelor prezente in creatiile sale care impresioneazǎ prin surpriza pe care o creeaza. Lǎcrimioara Iva  este unicǎ prin temele  sale care  sunt surprinzǎtoare si neasteptate.Pe langǎ vivacitatea culorilor pe care le foloseste in creatiile sale artistice, care ne bucurǎ si  ne trezesc in simtire, artista Lǎcrimioara Iva ne transmite  un mesaj  prin  lucrǎri naiv-educative.

Ea creazǎ o poveste in spatele unui  desen/picturǎ cu denumiri  interesante, unele formate  din  jocuri de cuvinte. ce ascund interpretǎri aforistice .  Un stil aparte,  care aduce un suflu proaspǎt dându-ne  o senzatie de dezinvolturǎ si libertate creativǎ dar si de maturitate si intelepciune artisticǎ.

Asteptǎm cu mult interes creatiile viitoare ale artistei, oare cu ce ne va surprinde?

Mihaela CD

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai multe despre  autoarea si artista Lǎcrimioara Iva, aici: bouncy down arrow

https://poeziipentrusufletulmeu.com/profil-gold-lacrimioara-iva/

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

2 gânduri despre „Intelepciune artisticǎ intr-un suflet de copil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.