proza: Încă te mai iubesc…- premiul GENIAL

PREMIU: GENIAL

SECTIUNEA:  CREATII LITERARE 

Rodica Muresan

Cluj-Napoca, România

Încă te mai iubesc…
PROZA

.
Mă pregăteam să merg azi în târg; e târg mare sâmbăta la Cluj. Voiam să vând amintiri, o parte din trecut, bucăți de suflet rupte de trădări, de minciuni, de dureri care păreau că nu se mai sfârșesc. Voiam să vând și doruri spuse și nespuse, care mă târau în nopți nedormite și rostogoliri în așternuturi pentru oameni fără scrupule, oameni care își poartă infatuarea ca pe-o efigie. Mai aveam la reverul sacoului niște lacrimi care s-au adunat acolo și păreau o bijuterie, dar care atunci când au curs s-au uscat și nu au lăsat urme mari, decât niște linii, care parcă adâncesc un mister.
Voiam să vând și bluza cu care am ieșit la prima întâlnire, aveam de vânzare și primul sărut și o șuviță din părul tău pe care am păstrat-o ascunsă sub gene, apoi voiam să mai vând și un cântec, cel care ne-a purtat la primul nostru dans, atunci când te-am văzut întâia oară în sala aceea imensă de club și ai venit țintă, exact când nedumerirea se juca cu mine și inima bătea să se spargă în piept.
Voiam să vând și tinerețea sau cel puțin o parte, cea mai frumoasă parte. Cei mai frumoși ani voiam să-i vând sau să-i dau gratis cuiva care avea nevoie de ei.
Voiam să vând și primul te iubesc și prima mângîiere, și inelul pe care mi l-ai dăruit în iarna aceea geroasă, la căldura șemineului, când Alifantis ne cânta „Decembre” și noi sorbeam un pahar de vin. Și râdeam și ne iubeam… Voiam să te vând cu totul, dar m-am oprit la buza sufletului cu tine în gând și mi-am spus că nu aș mai fi nimic fără tine, fără amintirile noastre. L-am ascultat pe Alifantis și te-am trăit…

.

Dragi cititori, parerea voastra  conteaza!

Va invitam sa votati  si sa alegeti din randul premiantilor pe primii 10 care va plac cel mai mult. Va rugam sa  veniti in numar cat mai mare si sa sustineti participantii la concurs! Ii rugam inclusiv pe participanti  sa dea dovada de fair play si sa aprecieze si sa comenteze  creatiile colegilor de concurs pentru ca si ei la randul lor sunt cititori! 

Topul preferintelor cititorilor va fi publicat la sfarsitul lunii martie!

Va multumim!

intro-1

Pentru a putea  aprecia si pentru a face  comentarii ,nu uitati  sa va abonati  la revista noastra virtuala gratuit , accesand  butonul ”Urmareste  revista”! Astfel veti   fi la curent cu toate  publicatiile viitoare.

Va asteptam cu drag !

Mai citeste:

Cum pot publica si eu in revista?

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 5/2021 Tema : Suntem iubire!

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Clubul GOLD al revistei tiparite

Rezultate concurs ”Eleganta iubirii”

O REVISTA DE COLECTIE!abonamente  revista de colectie POEZII PENTRU SUFLETUL MEU , 4 NUMERE PE AN

Nu pierde nici un numar! Aboneaza-te acum!

Revista tiparita este o revista total diferita de ”revista virtuala” [acest site web] atat prin forma cat si prin continut. Este o revista de colectie, trimestriala, 4 numere pe an. Revista tiparita  este realizata la cele mai inalte standarde de lux si  calitate  si cuprinde in paginile sale  creatii literare, arta in imagini, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te acum cu doar 35$/an  [in format tiparit]  sau in format electronic cu doar 20$/an! Participa la concursul  castiga un abonament gratuit!

Abonamente aici 

Un gând despre „proza: Încă te mai iubesc…- premiul GENIAL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.