proza: Din dragoste de tine-premiul FORMIDABIL

PREMIU  FORMIDABIL

SECTIUNEA:  CREATII LITERARE 

Felicia Ana-Maria Stan

Din dragoste de tine

proza

Întotdeauna am visat la iubirea ta.O iubire de un verde crud ca iarba pe care am călcat atunci când ne iubeam – în vise. Toată iubirea din lume era doar a noastră, fără remușcări, fără regrete. Și te-am visat ca pe un dor ce mi-a rămăs în inimă cu mulți ani în urmă. Ești dorul meu, care mă topește zi de zi, ca pe un fulg de zăpadă căzut pe chipul ușor îmbătrânit de vreme și de greutăți. În lipsa ta, viața nu a fost ușoară. Însă,
iubirea ce ți-o port îmi dă putere să trăiesc și să visez. Ce lume minunată, plină de mister și liniște ne-am creat. Știi… tâmplele mi-au albit, dar acolo, “Tu” și “Eu”, suntem încă tineri, și așa vom rămâne. Trec anotimpuri peste visele noastre. Nu te-am îmbrățișat niciodată, nu ți-am atins mâna și nici chipul. Esti real, dorule? Sau trăiești doar în lumea noastră? Doar cerul îmi este prieten, el știe când îl privesc, că vreau să îți spun “Te iubesc“ fără cuvinte prea multe. Te iubesc sincer și curat, deasupra norilor, iar noaptea rătăcesc prin galaxii. Iar tu, mă simți și revii din nou… Sunt ca o nălucă pierdută în lumea asta crudă, fără milă. Mi-am făcut un templu din iubire, și acolo, te regăsesc dorule, de câte ori vreau să fug, te caut în lumea noastră. Uneori te găsesc trist și rătăcit, departe de vise. Cineva mi te fură mereu, nu știe că suntem suflete pereche și nu va reuși să mi te răpească definitiv. Nu pot cuprinde iubirea mea într-un singur univers, pentru că nu ar încăpea. Închid ochii, și te zăresc peste marea agitată și albastră… te zăresc ca o pasăre zburând peste munții cei mai înalți… peste câmpuri galbene și izvoare limpezi… Mi-au secătuit cuvintele în lipsa ta, iar inima mi-e îngenuncheată în fața iubirii tale… Te iubesc prin mii de galaxii, a câta oară?…

Dragi cititori, parerea voastra  conteaza!

Va invitam sa votati  si sa alegeti din randul premiantilor pe primii 10 care va plac cel mai mult. Va rugam sa  veniti in numar cat mai mare si sa sustineti participantii la concurs! Ii rugam inclusiv pe participanti  sa dea dovada de fair play si sa aprecieze si sa comenteze  creatiile colegilor de concurs pentru ca si ei la randul lor sunt cititori! 

Topul preferintelor cititorilor va fi publicat la sfarsitul lunii martie!

Va multumim!

intro-1

Pentru a putea  aprecia si pentru a face  comentarii ,nu uitati  sa va abonati  la revista noastra virtuala gratuit , accesand  butonul ”Urmareste  revista”! Astfel veti   fi la curent cu toate  publicatiile viitoare.

Va asteptam cu drag !

Mai citeste:

Cum pot publica si eu in revista?

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 5/2021 Tema : Suntem iubire!

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Clubul GOLD al revistei tiparite

Rezultate concurs ”Eleganta iubirii”

O REVISTA DE COLECTIE!abonamente  revista de colectie POEZII PENTRU SUFLETUL MEU , 4 NUMERE PE AN

Nu pierde nici un numar! Aboneaza-te acum!

Revista tiparita este o revista total diferita de ”revista virtuala” [acest site web] atat prin forma cat si prin continut. Este o revista de colectie, trimestriala, 4 numere pe an. Revista tiparita  este realizata la cele mai inalte standarde de lux si  calitate  si cuprinde in paginile sale  creatii literare, arta in imagini, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te acum cu doar 35$/an  [in format tiparit]  sau in format electronic cu doar 20$/an! Participa la concursul  castiga un abonament gratuit!

Abonamente aici 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.