Cronica literara* Uneori elefanții zboară

 

violeta bobocea

Cronica literara 

de Violeta Bobocea 

 

Uneori elefanții zboară-Sometimes Elephants Are Flying127796841_2814661335445894_7984626985209734701_n - Copy - Copy (2)

 
 
Scriitoarea Mihaela CD crede cu tărie în om, dar și în iubire, în puterea tămăduitoare a gândului.
Cartea Mihaelei CD este ca un aer proaspăt de primăvară, un suflu nou, binefăcător, o carte dăruită din suflet cu emoție și sensibilitate, cu pasiune și dor, cu speranță și trăire intensă, cu lirism și delicatețe, o aspirație spre ideal și perfecțiune.
Autoarea lasă posterității o lecție de viață, o lecție a încrederii și dăruirii, un adevărat model, un îndreptar lăsat urmașilor, în care binele triumfă, iar valorile morale sunt promovate dincolo de spațiu și timp.
Mihaela CD rămâne un mesager al frumosului, al cuvântului, al dorului de glie, dar și al perseverenței, al puterii nebănuite de a merge mai departe să-ți urmezi cu abnegație visurile și năzuințele în această existență.
„Ca să urci un munte e greu până faci primul pas. Restul vine de la sine”- îndemnul de a visa, de a ne urma idealurile, deoarece totul pornește din noi, din atitudinea pe care o avem. Zâmbetul este cea mai frumoasă recompensă a vieții, de aceea gândul trebuie să fie pozitiv, iar noi trebuie să privim încrezători fiecare moment pe care-l trăim, chiar dacă întâmpinăm vicisitudini:”furtunile nu te doboară, doar te întăresc”.
„Soarele e acolo, strălucește pentru toți la fel; unii îl văd și alții nu”, depinde de modul în care fiecare percepe existența; trebuie să privești mereu spre cer, să cauți și să găsești lumina divină.
Cartea este un adevărat balsam pentru suflet, emană încredere în forțele proprii; renaști ca pasărea Phoenix din propria-i cenușă.
Scrisul vine din inimă, din iubire infinită, pentru că nimic” nu pică din cer” și nimeni nu-ți poate lua visurile și speranța, frumosul din suflet.
Cartea Mihaelei CD stă sub semnul dăruirii, al magiei, al visului care poate deveni realitate , atunci când îți dorești cu toată ființa.
Când totul se dărâmă, trebuie să existe o rază de speranță, să găsim resursele necesare de a ne ridica!
Descoperim în această carte o lecție despre dăruire și vis, o lecție gnoseologică și cognitivă, o lecție despre frumusețe și absolut, o lecție în care nu trebuie să cauți izvorul fericirii în afara ta, pentru că îl ai deja în tine, în ființa ta.
„Elefanții zboară” de câte ori ne dorim cu adevărat, de câte ori visul devine real, iar incertitudinea devine certitudine.
 
 
 
Prof. Violeta Bobocea,
Liga Scriitorilor, filiala Buzău,
România

Mai citeste: 

Impresii, cronici si recenzii  literare*Uneori elefantii zboara

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT TIPARIT (softcover)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 45$. Livrare gratuita oriunde in lume!

45,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.