Daruri pentru sufletul meu

 
cristina_oprea_-_redactor_romania_20201201_1872031153
 

Daruri  pentru sufletul meu!

 
Fiecare scriitor sau artist, slujitor al condeiului  sau al penelului se bucura si simte o  mare bucurie in inima  atunci cand  lucrarile sale sunt apreciate de cititori. Un rol esential in acest sens il joaca  revistele de cultura  care aduc creatiile acestora mai aproape de cititor. 
 
magazin critic
 
O mare bucurie vine din partea revistei MAGAZIN CRITIC care iata a ajuns la numarul 75! Sunt onorata sa regasesc scrierile mele in paginile acestei minunate reviste! (paginile 17-24, 55-56, 66-67)
Multumesc din inima intregului colectiv redactional pentru bucuria si emotia primita in dar! Multumesc doamnei redactor sef Lacrimioara Iva, mereu neobosita in slujba cuvantului, a artei si a culturii! La multi ani revistei MAGAZIN CRITIC din ROMANIA!
 
 
 
 
122321840_10157840016752737_993795407902143664_n
Un alt dar de suflet primit foarte recent este inregistrarea emisiunii Esente Culturale din data de 21 februarie 2021, de la radio Prodiaspora unde am avut onoarea sa fiu invitata ca sa vorbesc despre activitatea mea culturala si despre revista Poezii pentru sufletul meu.
Multumesc din suflet doamnei Cristina Oprea, realizatoarea emisiunii ESENTE CULTURALE pentru invitatie si pentru oportunitatea de a fi mai aproape de sufletul cititorilor pe calea undelor.
 
 
 
MIHAELA CD
 
 
 
 
selectiuni din EMISIUNEA ESENTE CULTURALE din 21 februarie 2021
ESENTE CULTURALE-emisiune radio PRODIASPORA
CRISTINA OPREA interviu cu MIHAELA CD
realizator CRISTINA OPREA
RADIO PRODIASPORA
 
Melodia : Tot pe tine te-as alege
Versuri : Mihaela CD
Muzica si Voce: Dan Lucian Corb
 
Montaj video Johnny CD
15 martie 2021
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.