Cronica*Binecuvantare si chin* Violeta Butnariu

VIOLETA BUTNARIU

Cronica* Binecuvantare si chin autor Mihaela CD

de Violeta Butnariu

Scriitor si critic literar

Germania

IN ZIUA BINECUVANTATA A  LANSARII 

aceasta  cronica a fost prezentata  la lansarea cartii Binecuvantare si chin  de catre prezentataoarea  evenimentului  doamna Edviga Iordachi 

Clipă de clipă se văd mulți pângărirori de limbă, dar și cu o morală îndoielnică.Nu si Mihaela CD
Dintr-o nativă grație unei viziuni și a unei sensibilități deosebite, excelează prin cuvinte alese, expresii deosebite, comparații stilistice și idei de invidiat, ridicând arta scrisului pe o coloană infinită, luminoasă a propriei fantezii artistice.
Cu o liniște adâncă ,impresionează pe cititor, dezvăluindu-i nădăjduitoare sentimente. Supremă voluptate a izbânzii, rostogolindu-se peste veacuri, va reuși să transmită viitorimii, bun simț și o finețe nemaiîntâlnită.
Cartea este o părticică a evoluției sufletești a poetei care exprimă profund, delicate tâlcuri ale spiritului. intensitatea simțurilor artistice și putere scriitoricească, poate da oamenilor, opere literare eterne prin uimitoarea lor vervă, a căror glorie nu va fi clătinată niciodată.

Entuziasmul care o caracterizează pe scriitoare, este împărtășit altora și nouă celor prezenți la lansarea cărții , sărutarea voluptoasă a soarelui prin lumina și căldura blândă a razelor sale.
După lecturarea cărții, sufletul cititorului pofticios, rămâne îmbătat de soare și parfum ca într-un paradis misterios în care a răsărit lumina, culoarea, bunătatea, iubirea și mulțumirea.
Gândurile și sentimentele autoarei se preumblă slobode în misterioasa grădină a sufletului prin enigmatica înfățișare și rostuirea cuvintelor în surâsuri de floare iubitoare.
Ca o mireasmă ce năvălește pe fereastra deschisă și umple cu sărbătoare această deosebită lansare, de parcă soarele stă tot timpul cu lumina întoarsă spre pământ, după citirea versurilor, am rămas mut, cu vorbele laudative în gândul meu. Versificația cuvintelor alese, idei, dorințe, împliniri, coboară aștrii în paginile cărții. prin pașii ei sub gleznă de crăiasă, își continuă călătoria prin cuvinte pe raze astrale, pe un minunat și frumos drum artistico-literar. Incă preocupă mintea cititorului iubitor de frumos, cunoaștere, îngândurare creatoare, că numai cerul ne spală de păcat, după care, fericiți, nu vom cădea niciodată în negura uitării.
Dacă aș tot continua să scot în evidență doar cele bune despre autoarea aș putea fi acuzata că sunt îndrăgostita, ceea ce nu ar fi rău. călătoria pe care și-o propune să o realizeze “prin cuvinte” este o călătorie a iubirii de viață de care are nevoie, uneori, doar de un zâmbet pentru a fi minunată”
Azi, aici, în mijlocul dumneavoastră, mă consider albină lucrătoare care încearcă să adune polenul necesar căptușirii fagurelui de miere a frumoaselor cuvinte brand
FELICITĂRI ȘI APLAUZE LA SCENĂ DESCHISĂ !

Mai citeste:

Impresii si cronici* FOCUL DIN NOI

Menirea-n vers*Critica literara*Binecuvantare si chin*

Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Cumparaturi in format tiparit: softcover

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.