ANTOLOGIA GLOBART -videoclip MIRCEA RUȘTIUC

COPERTA FATA

Antologia   de arta  contemporana in imagini  va prezinta artisti romani  de pretutindeni ! 

Astazi  va prezentam in videoclipul  de mai jos  cateva  dintre lucrarile prezente in antologie  care apartin  artistului  :

MIRCEA RUȘTIUC

13268516_1090743724297573_2084591180717573519_o

MIRCEA RUȘTIUC

Membru  al Asociatiei artiștilor plastici din Satu Mare

Artistul Mircea  Rustiuc este  un membru consacrat al Asociatiei Artistilor Plastici din Romania- Satu Mare  din  anul 2013  cu o bogata activitate artistica  si o coloristica deosebita  pictand din anul 2012.

Artistul Mircea Rustiuc  cauta frumosul din jur  si  ofera  bucurie prin pictura  realizand natura statica si  peisaje cu oglindiri extraordinare dar si portrete. 

Artistul  si-a creat un stil propriu , usor de recunoscut  datorita  finetii pe care o acorda detaliilor, lucrarile sale  poseda un naturalism  realist impecabil  si o tehnica a desenului  foarte bine insusita. Printre culorile preferate se numără Verdele de China și albastru de Prusia. Teme preferate: natură statica, peisaje, portrete. Tehnica folosita, culori în ulei cu aplicare prin pensulație sau cutit.

Activitate artistică:

Participari  la tabere de creatie, expozitii  personale  si  nenumarate expozitii de grup. Deasemenea  picturile sale au fost  expuse  de-a lungul anilor  in nenumarate  festivaluri si  saloane  de iarna,  primavara, vara, toamna,  participand  cu lucrarile sale  la diverse evenimente artistice  si  expozititii de arte  vizuale  in  Unagaria, Cluj, Romania  si  la Galeria  de arta  a primariei municipiului Satu Mare.

Picturile sale sunt  publicate in 3  volume  de poezii  insotind poeziile  autoarei Mihaela CD: Focul din Noi -2020 editura Celestium , Romania  si Globart Universum Montreal, Fire Within Us-2021 editura  Globart Universum  Montreal , Iubeste-ma in fiecare anotimp-2021 editura Globart Universum ( in curs de aparitie) si  in revista de arta literatura si cultura a romanilor de pretutindeni” Poezii pentru sufletul meu”  in Montreal, Canada-2020-2021.

Unele dintre lucrarile sale se afla în USA, Canada, Germania, Italia, Africa de Sud, Anglia.

Mai citeste: 

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Pagina de Pictura si Arte Visuale

Invitatie-GENESIS-interviuri

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.