Gala artelor editia a 2-a-Montreal scriitoarea MARA POPESCU VASILCA – laureata la sectiunea CREATII LITERARE

AB6I0934_MurielLeclerc

Iata cateva dintre impresiile  scriitoarei: 

COVORUL ROȘU, nu credeam ca voi avea prilejul vreodată in viata sa calc pe El. Covorul magic. Cata emotie si bucurie poate sa transmita? Multa, la infinit. Si stiti de ce? Pentru ca in viata, traim momente pe care nici in visele noastre cele mai frumoase nu le credeam posibile. Trebuie doar sa nu incetam sa visam. Multumesc din nou pentru reusita acestui eveniment si celor care au facut ca acest vis sa devina realitate.

Felicitări Mihaela  și Johnny Ciatlos-Deak, dar și celorlalți participanți, realizatori, organizatori, întregii echipe de oameni speciali. Va simtim alaturi de noi, va stimam si iubim. Alaturi de voi ne simtim ca într-o familie, una puternica cu buni lideri, iubitori de cultura si arta pe meleaguri straine, departe de tara dar cu dragostea nealterata.

Vă felicit pentru entuziasmul, efortul si frumusetea acestui eveniment sărbătorit.  Felicitări pentru ambianța creată! Felicitări pentru efortul făcut pe scena celor iubitori de artă. Felicitări pentru frumoasa dumneavoastră prezentă, frumoși, pozitivi, prezentabili, artiști cu suflete nobile, de purtători de artă sub toate formele, muzică, poezie,, pictură, artă cinematografică, sunteti deschizatori de drumuri pentru cei tineri si incurajatori pentru cei care fac primii pasi în lumea artelor.Felicitari participantilor! A fost o seara de GALA cu adevarat speciala. Felicitari premiatilor! Felicitari organizatorilor.

 

Gala artelor editia a 2-a,Montreal

sectiunea CREATII LITERARE

Scriitoarei MARA POPESCU VASILCA  i s-a acordat

cu ocazia  Zilei Limbii  Romane

DIPLOMA DE  EXCELENTA  pentru merite  deosebite in pastrarea  si promovarea in lume a graiului, culturii si sprititualitatii romanesti! 

29 aug 2021, Montreal 

MARA POPESCU VASILCA

Despre  scriitoarea Mara Popescu Vasilca

A publicat Primul roman ”Paula prin labirintul iubirilor”, in 2016  la Editura Amanda ,București

apoi  a tipărit ”Paula prin labirintul iubirilor” in 2018  și în Montreal .

În continuare a publicat 6 romane  de dragoste  cuprinse în colecția ”Dragostea arză-o-ar focul”:

  • Vanda, între dorință și rațiune.
  • Nora, în căutarea identității.
  • Paula, împlinire târzie.
  • Catia, gustul amar al trădării,
  • Ursula, o mamă judecată de copii ,
  • Bianca, printre castele de nisip.

Toate aceste romane sunt scrise despre și pentru femei. Romanele au fost tipărite la Editura Izvorul Cuvantului din România și difuzate la Librăria Eminescu din București, librăria Casa Cărții și Junimea, din Iași iar online pe librăria Portokal.ro. Deasemnea cărțile sunt la vânzare și la librăria Otthy-Books and Coffee din Londra, si  în format electronic  se gasesc  pe Googleplay, Banrna&Nobels, Rakuten-Kobo, Apple, etc.

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.