Romanul -”Ursula, o mamă judecată de copii”Mara Popescu Vasilca

 

 

229540546_5936637653044098_6322780798775182645_n

Mara Popescu-Vasilca

 

MARA POPESCU VASILCACuvânt către cititor

Iată că un alt roman a prins viață, ”Ursula, o mamă judecată de copii.” Sigur vă voi purta prin viața ei, veți afla de ce judecată. Veți afla cine e Ursula pe unde au purtat-o pașii destinului dar mai ales de ce nu s-a împotrivit acestuia de la început. Viața ei a fost pentru unii ciudată, pentru alții indiferentă. Și totuși destinul o plătește pentru sacrificiile făcute, moneda destinului este tot dragostea, dar una diferită. O găsise într-o lună geroasă zi de decembrie. Reușise să-și schimbe drumul vieții, umbrită de amintiri triste, chinuitoare care o vor însoți pe pretutindeni, doar că acum vin din urmă, nu mai sunt actuale.
Pot să afirm că este un fel de examinare a părții feminine, aceleia despre care nu vrea să o afișeze. O ascunde de ea, de cei din jur dar nu și de cel pe care-l iubește cu adevărat.
Momentul trecerii de la compromis la auto-educare cu ajutorul celor ce nu au pierdut calitățile umane. Știau cine e Ursula, dar au ajutat-o. Emoțiile reîntâlnirii într-un context absolut diferit, descoperă partea sensibilă cea mai frumoasă și mai ales rară. Niște oameni care nu au judecat-o, dincontră, i-au întârit convingerea că va reuși să schimbe traiectoria drumurilor încâlcite și fără nici un orizont pe care pornise din necesitate.
Și cum nu pot să scriu decât cărți pe care simt nevoia să le scriu, pe care le trimit ca mesagere în lume, scrise pentru a bucura mințile și sufletelor celor ce le citesc. Pentru unii visele devin realitate, alții încă mai stau la rând la coada ”speranței”. Rupeți rândurile, dați cu porțile tristeții și neputinței de perete și ieșiți să vă luptați pentru a avea satisfații personale, în toate direcțiile!
Și Ursula este o bucată de suflet de femeie care se alătură celorlalte femei din romanele care fac parte din colecția ”Dragostea, arză-o-ar focul”! Sigur că ne pune pe foc sufletele și mințile, dar trebuie să ardă continuu, trezește la viață.
Ursula este o femeie care înțelege târziu legătura dintre ea și Divin. Dialogul ei cu Dumnezeu este, dar nu cere, vrea doar explicații sau răspunsuri la întrebările care i le pune. Acum îi rămâne doar să-i mulțumească, a înțeles că nu e viață fără chin și luptă. Dar izbânda finală contează.
Dragi cititori, vă doresc lectură plăcută!

Mara Popescu-Vasilca

Aceste romane se pot citi pe eBook, intrand pe GOOGLE si Barns&Nobles , scriind numele autoarei: MARA POPESCU-VASILCA.

232952520_5956183807756149_2158760891592220141_n

Mai citeste: 

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Lansare antologia Universum la Gala artelor Montreal

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 7/2021 SARBATORIM Aniversarea revistei fondata la 30 oct 2018

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.