Mihaela CD-lansare de carte Uneori elefantii zboara -la Gala Artelor, Montreal

 

Scriitoarea Mihaela CD- Dublǎ lansare de carte  în cadrul evenimentului  GALA ARTELOR-ediția a 2-a Montreal, 29 august 2021

 In cadrul primei parți a evenimentului GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR -ediția a 2-a din 29 august 2021, eveniment  organizat de editura Globart Universum  din Montreal cu ocazia aniversarii revistei ”Poezii pentru sufletul meu”, au avut loc trei lansari de carte, trei din titlurile cartilor  publicate de editura Globart Universum: antologia Universum  in 5 volume si doua volume ale  autoarei Mihaela CD şi anume  volumul de aforisme ”Uneori elefanții zboara/Sometimes elephants are flying”  ediție bilingva, 250 pagini color,  publicata la editura Globart Universum, Montreal în decembrie 2020    şi  volumul de poezii  pentru suflet ” Paşi de catifea”, 250 pagini color, publicata la editura Globart Universum, Montreal  în august 2021.  

IMG_7191

 Prezentatoarea Galei Artelor, doamna Edviga Iordachi a facut o scurta prezentare a scriitoarei Mihaela CD, citând şi câteva pasaje  ale diverşilor critici, scriitori, jurnalişti  care au  scris  cronici şi recenzii  pe marginea  acestor cǎrți:

,,Despre  scrierile sale au fost publicate peste 35 de recenzii şi cronici literare. Am sǎ vǎ citesc câte o micǎ frazǎ din  ceea ce critica literarǎ spune despre Mihaela CD  şi scrierile sale:  

Criticul literar,   doamna Violeta Butnariu  din Germania  spune : ”Mihaela CD  scrie încântător indiferent de tema abordată şi confirmă în fiecare volum ce apare. ”

 Doamna Profesor Aurelia Rînjea  membru al Uniunii mondiale a poeților , critic literar, spune despre Mihaela CD : ”Un om minunat, o poetă pe mă­sură, care într-o rezonanţă cu poeţii lumii şi cu cititorii, ridi­că din Poezie un Templu.”

Preşedintele  Ligii Scriitorilor Români , academicianul   Al Florin Ţene   o numeşte pe Mihaela CD ”Doamna Literaturii Române de pe Mapamond” şi spune despre aceasta: ”Romantismul poetei e un semn al cosmicităţii, o expresie veche românească a cumpenei lumilor de sus şi de jos şi exemplaritatea unei umani­tăţi al cărei letopiseţ e întocmit din efigii. ”

In cuvântul sau doamna  Ioana Poenaru, jurnalist,  a vorbit despre cartea ”Uneori elefanții zboară”:

‘Voi da citire  cuvintelor Profesorului Victor Manole, membru  al  Ligii Scriitorilor din România care scrie in ”Cuvânt înainte”:

 ”… Aflată în plină afirmare şi evoluţie artistică scriitoarea Mihaela CD este o voce românească de azi, o persoană cu un mod sensibil de a simţi şi de a transmite cititorului o tainică vibraţie a spaţiului şi a clipei din prezent pentru viitor.Scriitoarea este omul dorului, omul dragostei, respiră prin scris lăsând pe albul foii cele mai alese cuvinte, cu speranţa în ziua de mâine că aceste cuvinte vor prinde rădăcini, tulpini cu flori, frunze de dor ale iubirii de neam, de glie şi de limbă.

  Talentul şi inspiraţia scriitoarei Mihaela CD va rodi fructe prin scrieri de calitate. Scriitoarea Mihaela CD ştie să scrie, ştie să răscolească, să simtă, să gândească, este un om desăvârşit. În toate ipostazele, citindu-le şi analizându-le, observăm că scrierile sale reprezintă emblema omului care luptă şi învinge. Cuvintele ei uneori vin dintr-o scânteie,iar cine va dori să o descopere pe scriitoarea Mihaela CD se va descoperi pe sine.

Scriitoarea Mihaela CD este un om puternic şi sensibil, care captează oamenii în minunatul univers al scrierilor sale, care sunt toate perle literare de o acurateţe deosebită. Cine nu mă crede pe mine va citi cărţile sale de excepţie, pline de nobleţe şi de emoţie.

Scriitoarea Mihaela CD este un scriitor al adevărului în care se include talentul şi harul, ca necesitate vitală, ca aerul, la un loc cu cei mai valoroşi scriitori contemporani, care pune multă pasiune în tot ceea ce face şi care ştie să împrăştie pe deplin căldura sufletului prin cuvinte trăite, care devin balsam pe rănile vieţii. Ea înmoaie pana sa în cerneală cu arome ale sufletului său, pe care le aşază apoi în poezii şi aforisme.

 Distinsa doamnă scriitoare şi poetă Mihaela CD este o scânteie aprinsă pe altarul creaţiei nemuritoare şi o persoană de o rară modestie a omului inteligent. Scriitoarea vine în faţa cititorului cu o noua carte Uneori elefanţii zboară, în care ne prezintă o colecţie extraordinară de reflecţii şi enunţuri motivaţionale sub formă de aforisme, adresată tuturor celor care vor crede în visele lor şi îi îndeamnă să fie puternici şi buni.

Scriitoarea canadiană de origine română, prin prisma experienţelor de viaţă proprii, este convinsă că nimic nu este imposibil dacă îţi doreşti cu adevărat. Orice vis în viaţă poate deveni realitate, atunci când simţi şi vrei cu ardoare să-l realizezi, să-l desăvârşeşti.

Aforismele dumneaei, sensibile, o înveşnicesc şi o înnobilează prin cuvânt. În scrierile dumneaei am descoperit forţa şi rostul, oglindite în toate capitolele. Pentru mine, scriitoarea rămâne o revelaţie, o bucurie şi o surpriză prolifică şi impresionantă.

Cartea Uneori elefanţii zboară are valenţe reflexiv-meditative şi cred că această carte deschide larg şi sincer o fereastră către lume, către viaţă! Conţinutul cărţii în sine va juca un rol în viaţa oamenilor şi în convieţuirea dintre oameni deoarece dă valoare existenţei umane pentru prezent şi viitor.”

Senior editorul  Johnny Ciatloş Deak, în cuvântul sau  a  facut un scurt  rezumat al  carților ”Uneori  elefanții zboarǎ”  şi ”Paşi de catifea” şi  printr-o   scurtǎ trecere în revistǎ a unor  fragmente de  recenzii a subliniat specificul  fiecarei cǎrți .

”Ați ascultat prezentari despre cele douǎ  cǎrti  absolut minunate ale autoarei Mihaela  CD :

”Paşi de catifea” despre care profesorul ”VICTOR MANOLE spune: ”Cântecele cu adiere lină a versurilor poetei aflate sub semnul candorii pline de substanţă, înfloresc în puterea de frumos a poetei care se dăruie sufleteşte plină de farmec şi magie copleşitoare în volumul său Paşi de catifea. Asistăm la un aplomb de versuri ce-ţi umple sufletul şi ca nişte triluri de pasăre formează un madrigal liric.”

  si CARTEA  ”Uneori elefanții zboarǎ”  despre care  jurnalistul si cronicarul Vasile Bele spunea ” Sunt bucuros și mă simt mai bogat – sufletește, moral, spiritual… Chiar sunt bogat. Acest volum, prin valoarea sa, este un adevărat manual despre viață. Un manual pentru disciplina – Dirigenție. Lecții de viață. Un volum ce cuprinde norme și reguli de conduită morală.Felicitări! ”

IMG_1435 - Copy

Programul serii la GALA ARTELOR a continuat cu Gala Laureaților, cu muzicǎ şi dans, momentul  tortului  aniversar, poza de grup şi voie bunǎ!

Printre pahare de şampanie, flori, zâmbete, autografe şi ropote de aplauze  am zarit şi doi ochi negri in care înmugureau lacrimi de emoție şi bucurie, ochii plini de recunoştințǎ  ai autoarei Mihaela CD.

                                                     Johnny Ciatloş Deak

Mai citeste: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Despre cartea Pasi de catifea

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

BISS- cele mai noi volume!

Cumpara ultimele doua”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele Pasi de catifea ” (250 pag) si ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) si bucura-te de cele mai noi creatii ale autoarei Mihaela CD care aduc bucurie alaturi de imagini viu colorate! Comanda acum pachetul BISS [in valoare de 80 $] la numai 70$!.Vei primi cadou doua semne de carte din partea autoarei.

70,00 CAD

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT TIPARIT (softcover)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 45$. Livrare gratuita oriunde in lume!

45,00 CAD

2 gânduri despre „Mihaela CD-lansare de carte Uneori elefantii zboara -la Gala Artelor, Montreal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.