IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

IMG_7191

Otilia-Sorina Tunaru, Școala Junimea din Montréal

Gânduri în fapt de seară, inspirate de rezonanțelor Galei de glamour al talentului românesc Gala Artelor ediția a II-a a fost un regal!

A avut loc odată cu Ziua Limbii Române, la final de august și a prilejuit amintiri de referință pentru comunitatea românească din regiunea metropolei Montréal. Un buchet de talente din diverse domenii au defilat pe covorul roșu și apoi pe scenă. Fiecare ne-a încântat cu povestea sa de viață și cu vocația pentru un domeniu in care excelează, sacrificând și dăruind implicare sufletească.
Amfitrionii Mihaela și Johnny Ciatlos-Deak, alături de prezentatoarea Edviga Iordachi, au organizat și animat o reușită seara de glamour al talentului românesc.
Totodata, au avut loc lansări de carte și lansarea ultimului număr al revistei ‘’Poezii pentru sufletul meu’’. Șarmul acestei gale a constat nu numai in prezentarea și spectacolul reușit ce a urmat. Din punctul meu de vedere, reușita cea mare a acestei seri a reprezentat-o faptul ca a promovat tinere talente ce au strălucit alături de generația deja consacrată. Conectiile create sunt inedite și deosebit de importante deoarece oferă oportunitatea de a crea colaborare intre generații.
Gala Artelor, ediția a II-a , va rămâne un punct de referință in istoria comunității românești canadiene, devenind un pol al solidarității artistice si creative.
Felicitări organizatorilor, le doresc succes in proiectele lor editoriale, care reunesc talente românești de pe întreg mapamondul! Viziunea lor globală, de perspectivă internațională, ii face să realizeze lucrări si acțiuni de anvergură, de importanță covârșitoare.
(Otilia-Sorina Tunaru, Școala Junimea din Montréal)

Violeta Bobocea-Romania 

Mult succes! Păcat că nu suntem mai aproape!❤️🌷🌺🌸

Alina Cijov-Montreal 
Felicitari din suflet  Cred ca a fost ceva de vis❤️

Mara Popescu-Vasilca-Montreal

Felicitări tuturor premiaților și organizatorilor!

Felicitări organizatorilor! Felicitări  participanților!I
leana Pascu-SpaniaFelicitari voua,pentru inițiativa! Felicitari tuturor, pentru colaborare! La multi ani!

Liliana Roibu– RomaniaMulțumim cu prețuire, distinsă doamnă Mihaela Miha Miha ! Gânduri de bine și calde salutări din România! Îmbrățișări dragi!

Mihutiu Simona– RomaniaLe urăm succes, îi vom însoți cu sufletul; fizic ar fi cam greu – e tare departe!

Ana Lucia- Montreal 

Felicitări! Ați reușit să ne faceți să fim mândri și să ne simțim importanti și prețuiți! O idee minunata! Va dorim mult succes in continuare și ne bucuram că v-am cunoscut!

Ana Munteanu Draghici- Chicago USA 

Florile iubirii și recunoștinței, acestei minunate ființe,

Ce poartă artele spre biruințe,
Cu sfânta familie creștină
Mihaela și Johnny Ciatloș-Deak
Creatori și susținători
Ai românescului în literatură!
Primiți în suflet ca suvenire,
Românescul drapel
Confecționat de mine!
No photo description available.

Teodora Dumitru-Romania

Felicitări din suflet pentru tot ce faceți frumos și de calitate pentru toți autorii romani de pretutindeni! Prețuire și reverență pentru dvs, prieteni minunați!

Dan Constantin Mieila-Montreal 

Felicitari pentru frumoasa seara si pentru munca depusa in oranizarea acestui eveniment deosebit. Sunteti niste oameni minunati, si suntem mandri pt tot ce faceti pentru cultura si pastrarea traditiilor noastre . Va urez mult succes in continuare!

Edviga Iordachi, Montreal

Felicitari pentru munca depusa. GALA ARTELOR editia a-2-a a fost un SUCCES!!!
Am fost mandra si bucuroasa, sa fiu prezenta, sa vad in primul rand multi tineri care ne-au incantat cu melodii frumoase si mai mult cu prezenta lor.M-am simtit MANDRA sa ii prezint, prin ei si datorita lor limba romanesca departe de tara noastra continua.Bravo lor si binenteles bravo Organizatorilor!

Mara Popescu-Vasilca-Montreal 

COVORUL ROȘU, nu credeam ca voi avea prilejul vreodată in viata sa calc pe El. Covorul magic. Cata emotie si bucurie poate sa transmita? Multa, la infinit. Si stiti de ce? Pentru ca in viata, traim momente pe care nici in visele noastre cele mai frumoase nu le credeam posibile. Trebuie doar sa nu incetam sa visam. Multumesc din nou pentru reusita acestui eveniment si celor care au facut ca acest vis sa devina realitate.

Pentru că suntem la primul contact cu oameni ca voi, va spunem ca sunteti o forta. Sigur ca nu e o noutate, cei care v-au cunoscut inaintea noastra o stiu. Vreau sa ne alturam si sa sprijinim atat revista cat si colectiile de poezii scrise si asezata atat de frumos intre coperti, mesaje de dragoste, de suferinta si biruinta ale doamnei Mihaela CD, cat si a celorlalti poeti, Sa admiram talentele ce au asezat pe panză, ganduri si imagini numai de ei stiute. Toate in ritmul muzicii, venite la un loc, ca un bun ce-l mostenim din mosi-stramosi. FELICITARI doamnei Mihaela și domnului Johnny pentru reusita acestui eveniment.

Otilia Mihaela Goga Vasiliu-Montreal 

Felicitări Mihaela și Johnny pentru organizarea acestui eveniment. A fost minunat să descopăr atât de mulți români talentați din comunitatea noastră. Felicitări  laureaților și mult succes în continuare!

Erika Dombi, Montreal 

Félicitari… Mihaela Johnny Bravo … Dupa poze am impresia ça sunteti in Hollywood… Editori. Cintareti.. Juniori… Wow… Sanatate pe  mai départe sa realizati  cat mai múlt in viata… 🙏❤️

Camelia Florescu, Romania

M-am gandit la voi! Sunteti minunati! Felicitari sincere pt reusita acestui regal de muzica si poezie!👏👏👏

Ionel Iordachi , Montreal 

Felicitări pentru această frumoasă gală

Vasile Trif, Montreal 

Felicitări pentru reușita evenimentului !

Gutanu Elena, MONTREAL 

Invitați frumoși, eleganți, distinși și talentați.
Felicitări scumpa mea și succes deplin în tot ceea ce gândiți.Felicitări sincere pentru tot ceea ce faceti.

Anisoara Laura Mustetiu- AUSTRALIA

 Felicitari din toata inima. Înțeleg atât de bine cât de emoționant poate fi un asemenea spectacol, departe de țară

Serghiescu Cristina-ROMANIA

Sincere felicitări tuturor !Respect și aleasă prețuire !

Lăcrimioara Iva, Italia

 Felicitări tuturor care și-au adus aportul la realizarea acestui eveniment-regal! La mulți ani revistei ”Poezii pentru sufletul meu”și editurii Globart Universum! La mulți ani limbii române și românilor de pretutindeni!

Gabriela Raucă- Austria

Felicitări pentru minunatul eveniment, pentru frumoasa lui desfășurare, care a fost posibilă doar prin zile și nopți de muncă și dăruire, prin uitare de sine, prin talentul de a descoperi și promova tot ceea ce înseamnă artă și cultură, mândrie națională și patriotism.Felicitări Mihaela  și Johnny Ciatlos-Deak, dar și celorlalți participanți, realizatori, organizatori, întregii echipe de oameni de nota zece!
Admirație sinceră și prețuire!

Lucian-Mihai Purici, Montreal

Mulțumiri deosebite și Felicitări invitaților și participanților…!

Magda Borziac, MONTREAL

Felicitari ! O seara superba !O organizare de exceptions!Felicitari pentru aceasta frumoasa Gala!

Suciu Nelutu , Montreal

Bravoo! va multumesc frumos pentru apreciere si va doresc sanatate si spor in tot ceea ce v-ati propus in viitor !!!

Maria Maxim- Romania

Felicitari!! Foarte frumos!👏

Otilia Tunaru, Montreal

O seara de neuitat, cu oameni deosebiți și atmosfera incandescentă!✨🌟 Organizatorii Mihaela și Johnny Ciatlos-Deak ne-au oferit șansa de a lua parte la a doua ediție a Galei Artelor, care s-a bucurat de un real succes. Imaginile vorbesc de la sine. Felicitari pentru abnegație și realizări!🔆
💫Multumim pentru acest strălucit eveniment! Felicitari tuturor, in special organizatorilor care au oferit o seara de glamour și spectacol de înaltă calitate, prilej de întâlniri de suflet! Felicitari Mihaela Johnny Ciatlos-Deak & Invitații!✨🌟Félicitations!✨🌟You’re amazing. Don’t forget it!
Mulțumesc mult! Ce copii frumoși, plini de talent! Ce amintiri frumoase ați prilejuit pentru noi, dragii mei Mihaela și Johnny! Va mulțumim din Suflet!

Geta Cotca, Montreal

Minunat, felicitari din suflet Mihaela draga.

Marieta Coman Romania

Felicitări organizatorilor! Felicitări participanților! 🌹

Dumitru Ichim Kitchener, Ontario

ODĂ LIMBII ROMÂNE
Vorbim
cum ne-a-nvățat mama a spune
lucrurilor din jurul nostru –
jumătate pământ, jumătate minune.
E o limbă aprins de curioasă,
pentru unii,
că ne-nțelege și apa și ascuțișul de coasă
al lunii,
muntele și luminișul de la știubeu;
vorbim atât de omenește
că uneori Dumnezeu,
sub umbra cuvintelor noastre,
se odihnește.
Vorbim ce suntem și suntem ce vorbim,
sorbim din ulcică și vin și lumină,
Cuvântul când ne cheamă la Cină.
Substantivele noastre-s amare;
nu au declinare
nici de venit, nici de dus,
ci numai orizontul de sus –
taboric urcuș de Vinere Mare.
N-avem tâlmaci
în această prisacă și Vale a Plângerii;
chiar îngerii,
omeneasca vrând s-o deprindă,
merg la gramatica noastră din ghindă,
iar veacul
din duhul pietrei ce nu se schimbă
răspunde plevei ce-o vântură vântul
Oamenii ăștia s-au născut din limbă,
că înaintea lor,
Întru-nceput,
le-a fost Cuvântul.

Victoria Pascu, Montreal 

A fost superb, emotionant…
O idee minunata, sa adunam romanii, sa le amintim cat de minunati si importanti sunt…, chiar şi in conditiile actuale, dar cu atat mai mult acum trebuie sa fim uniţi…

Mara Popescu Vasilca, Montreal 

Felicitări Mihaela  și Johnny Ciatlos-Deak, dar și celorlalți participanți, realizatori, organizatori, întregii echipe de oameni speciali. Va simtim alaturi de noi, va stimam si iubim. Alaturi de voi ne simtim ca într-o familie, una puternica cu buni lideri, iubitori de cultura si arta pe meleaguri straine, departe de tara dar cu dragostea nealterata.

Vă felicit pentru entuziasmul, efortul si frumusetea acestui eveniment sărbătorit. Felicitări pentru ambianța creată! Felicitări pentru efortul făcut pe scena celor iubitori de artă. Felicitări pentru frumoasa dumneavoastră prezentă, frumoși, pozitivi, prezentabili, artiști cu suflete nobile, de purtători de artă sub toate formele, muzică, poezie,, pictură, artă cinematografică, sunteti deschizatori de drumuri pentru cei tineri si incurajatori pentru cei care fac primii pasi în lumea artelor. Felicitari participantilor! A fost o seara de GALA cu adevarat speciala. Felicitari premiatilor! Felicitari organizatorilor.

Anca Aldescu Mariuca, Montreal 

A fost o seara  frumoasa!Va iubim pe voi, iubim arta, iubim FrumosulAbsolutely beautiful ❤️Ati fost Minunati!!!!

Gabriela Raucă- Austria

Felicitări din suflet și prețuire pentru acesta și pentru toate evenimentele pe care le organizați, sprijinind și promovând cultura românească, talentele românilor de pretutindeni!

Maria Magdalena Pictor Romania

Felicitari din tot sufletul,succes in continuare in tot ceea ce faceti💕💕💞

Suciu Nelutu -Montreal 

Va multumim inca o data am petrecut o seara minunata alaturi de oameni minunati , noi si prietenii nostri vrem sa va felicitam sa va dorim multa sanatate si putere de munca sunteti o familie frumoasa !!! 🌹🌹🌹❤️❤️❤️

Mai citeste : 

ROMÂNIA – PRIMA ȚARĂ DIN LUME UNDE BIBLIA A FOST TRANSPUSĂ INTEGRAL ÎN VERSURI CU RIME!

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Cumpara antologiile Universum!

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.