Recenzie-Pași de catifea … pe cărarea sufletului

PC-left

Pași de catifea … pe cărarea sufletului

Se spune că-n suflet nu trebuie să intri cu bocancii. Dar pășind ușor, cu pași de catifea, se poate și chiar e indicat.

Personal, cred că acesta a fost unul dintre gîndurile cu care a fornit la drum autoarea Mihaela CD, atunci când și-a propus să scrie „Pași de catifea”.

Așa după cum ne-a obișnuit, Mihaela CD oferă celor dornici să-și hrănească sufletul o carte de excepție. Atractivă vizual, prin condițiile tipografice deosebite, cine deschide cartea, numai răsfoind-o, nu o mai poate lăsa din mână. Paginile te atrag ca un magnet nevăzut, poeziile, gândurile și emoțiile pe care autoarea le-a așternut pe hârtie îți fac bine, te bucură și te încarcă emoțional, ajungi să râzi, să plângi, să te bucuri, să suferi sau să te rogi în același timp cu ea. Necunoscută poate, simți că o cunoști de-o viață.

Talentul Mihaelei este în primul rând autenticitatea. Ea își pune sufletul în palmă  și-l expune tuturor fără cosmetizări, fără farduri, fără false pretenții. Poeziile ei îți merg direct la suflet, ajung drept la sursă. Versurile ei creează o stare, o reflecție dintre cele mai profunde. Întrebări pe care ți le pui și răspunsuri în care te regăsești.

Într-o lume în care se scrie puțin și se citește și mai puțin – căci cine mai are timp și de așa ceva în nebunia din jur, nu? – gestul Mihaelei CD pare unul fără sens. Pare, căci nu este. Mihaela provoacă. Mihaela uimește. Mihaela zdruncină apatii și naște curiozități. Mihaela ține drumul drept, cu capul sus și cu chipul plin de soare și zâmbet. Mihaela poartă credința cu ea și, de cele mai multe ori, îndrăznește și o așează pe hartie. Fără a aștepta ceva în schimb, Mihaela își oferă în totalitate sufletul ei.

E o ocazie rară. Vă invit să vă opriți o clipă și să profitați de această oportunitate. Nu veți regreta. La final, vă veți simți mai sensibili, mai buni, mai generoși. Vă veți simți vii și autentici. Puteți rezista tentației?

Ioana Poenaru

jurnalist Montreal 

Mai citeste: 

Otilia Tunaru la Gala artelor editia a 2-a, Montreal

Impresii si mesaje de la dubla lansare de carte Mihaela CD-Gala artelor

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Ce cumparam, carti tiparite sau eBooks ?

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

PASI DE CATIFEA format ELECTRONIC (ebook)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum cartea in format ELECTRONIC la un pret de numai 20 CAD Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.