Craciunul dincolo de poveste -conferinta – on line 18 decembrie 2021

thumbnail (1)

Junimea Română din Montréal – Școala pentru minte, inimă și cultură organizează seria de conferințe ‘‘Junimea Română – Diaspora și România împreună’’cu scopul de a ne solidariza în jurul unor dezbateri interesante, din domeniul literar, cultural sau spiritual. Fă rai din tot ce ai, împreuna să fim coloana de iubire infinită ce ne poartă spre Înalt!

O, ce veste minunată! Vă invităm cu mult drag să participați sâmbăta aceasta, 18 decembrie, alături de Pr. Conf. Dr. CONSTANTIN NECULA, la o întâlnire online transoceanică de suflet. 

Sâmbătă 18 decembrie ora 14, Montreal, care corespunde cu ora 21 în România 

Zoom MeetingCrăciunul, dincolo de poveste:

https://us02web.zoom.us/j/87622708393?pwd=Vi9MYkM0NG94dkpVdFJVRjRsbGd2Zz09

Passcode: 428166

Deși aflați departe de țară, dorul și tradițiile le ducem cu noi, oriunde ne-am afla. Elevii junimiști se implică și vor duce mai departe misiunea de a transmite comoara milenară de spirit românesc. Să le fim alături, să le povestim, să ii inspirăm!

Nasterea-Domnului-mica-e1639493322747

Icoana este pictată de artista Aura Midvichi, colaboratoare a școlii Junimea din Montreal .

În program:

INVITAT :  Preot Constantin Necula,  Doctor în teologie, Conferențiar universitar (2007-prezent), Lector universitar (2002-2007), Îndrumător practică pedagogică pentru predarea religiei (2004-2009), Asistent universitar (1998-2002), Duhovnic (1996-2006), Preparator universitar (1995-1998). Este autor al mai multor volume de predici, studii și articole de omiletică și catehetică, de cărți pentru copii și tineret. A tradus de asemenea mai multe volume. Colaborator cu articole și studii la numeroase publicații din țară și din străinătate. Foarte popular printre creștinii ortodocși, și nu numai, pentru conferințele susținute și numeroasele interviuri în presa din țară și din străinătate.

Pr.-Necula-300x300Părintele Necula este unul dintre cei mai iubiți preoți ai momentului și ne propune un moment de meditație în fiecare zi, înainte de principala ediție a „Telejurnalului” de la TVR 1 prin emisiunea „Zi de zi, cu părintele Constantin Necula”.  De asemeni, este colaborator constant al emisiunii duminicale Universul credinţei.

PREZINTĂ: Prof. Diana Serena Bunea, Prof. Adina Vukovic PhD si Otilia Tunaru, coordonator al Școlii Junimea Română din Montreal.

Nașterea Domnului prilejuiește, în fiecare an, bucuria sărbătorilor de iarnă care revarsă peste sufletele noastre tot ceea ce e mai valoros și mai înălțător în cultura, istoria, spiritualitatea creştină românească. Dincolo de verva pregătirilor de Crăciun, haideți să ne dăruim un moment de popas duhovnicesc încărcat cu înțelepciunea vorbelor bune şi a tâlcurilor care se ridică deasupra celor lumeşti.

Nasterea-Pruncului-Vladimir-e1639493112670

Icoana este pictată de artista Aura Midvichi, colaboratoare a școlii Junimea din Montreal .

Vă rugăm  notați că din cauza diferenței de fus orar de șapte ore, organizăm conferințele sâmbăta la ora 14:00 (ora din Montreal), care corespunde cu ora 21:00 în România.

Icoana-Junimea-3-200x300

Icoanele sunt pictate de artiștii Ofelia Armașu, Vladimir Midvichi și de elevii lor de la școala Junimea din Montreal.

Detalii conferinta pe site: https://junimearomana.com/conferinte-online/

Rugăm partajați informația. Cod vestimentar sugerat: sfânta ie, costum popular, tricolor și alte simboluri românești.

Vă propunem să vorbim despre “Crăciunul, dincolo de Poveste“.

*Activitate gratuită

*Detalii despre misiunea SERIEI DE CONFERINȚE online Diaspora și România împreuna https://junimearomana.com/conferinte-online/

Iar sâmbătă 29 ianuarie 2022, ora 8h la Montréal care corespunde cu ora 15h în România, vom avea șansa sa ne întâlnim online cu maestrul DAN PURIC, in cadrul conferinței Mlădițe și rădăcini. Educația și nevoia de modeleVă așteptăm cu drag sa fim împreună printr-un simplu click pe link-ul zoom pe care îl găsiți în anunțul anexat. Mass-media este invitată să preia informația. Vă mulțumim anticipat pentru difuzarea informației și pentru timpul acordat. 

Cu prețuire, Otilia Tunaru și echipa de suflet Junimea din Montréalimg_6911

Detalii pe site-ul Junimea: 

https://junimearomana.com/craciunul-dincolo-de-poveste/

Eveniment pe Facebook: Crăciunul, dincolo de poveste: https://fb.me/e/15yGT6mek

Rugăm partajați informația, vă mulțumim! Cod vestimentar sugerat: sfânta ie, costum popular, tricolor, alte simboluri românești.

Mai citeste: 

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

În curând- Vanda, între dorință și rațiune-ediția a 2-a -Cuvântul  editorului

Invitatie la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar editia a 3-a- cu participare in revista de colectie nr 8 tiparita

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Lucky 7 format TIPARIT(softcover)

Pachetul Lucky 7 contine cele sapte volume ale autoarei Mihaela CD , versuri si aforisme imbinate cu superbe imagini color si picturi ale artistului Mircea Rustiuc. Acest pachet insumeaza 1680 de pagini care va aduc bucurie in suflet. Comandati acum acest pachet extraordinar la un pret promotional de numai 220 de dolari (valoare de 255 dolari) cu taxe postale incluse. Fiecare carte va fi insotita si de un semn de carte din partea autoarei.

220,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.