ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI

260644317_977409679797205_5916377091225638737_n (1)
 
ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI
 
un articol de Mihaela CD
 
Lumea întreagă este întoarsă pe dos, pe fundalul nesiguranței se aud tânguiri și ecouri ale unor urlete nerostite și înăbușite în frică. În spatele ușilor închise e fierbere mare dar aburii scapă prin crăpăturile de la ferestre… ne urmăresc și ne ajung ca niște sulițe ce împung conștiința și sufletul.
Ce mai urmează? Ce se va mai întâmpla? Până când va mai dura această nebunie? … Iată, sunt doar câteva dintre miile de întrebări pe care ni le punem cu toții involuntar și organic din dorința vitală de supraviețuire.
Știri contradictorii vin să inunde spațiul virtual îmbolnăvit și suferind de nesiguranță. Pârghiile dezbinării ale manipulării și ale îndoctrinării se fac tot mai puțin auzite deși strigă disperate înecate în propria sudoare.
trezirea-incepe-cu-mineTimpul trezirii ne acaparează, mințile se deschid tot mai mult și tot mai puternic. Celofanul care acoperea până ieri milioane de minți se rupe brusc și se pierde fără urmă. Conștientizarea socială se îngroașă precum o gogoașă scufundată în ulei fierbinte.
Autorii mascaradei trag sforile ce nu-i mai ascultă și privesc timorați forța și puterea inimaginabilă a dezrobirii minților ce până ieri ascultau cuminți fără să cârtească.
Ceva se întâmplă! Ceva se petrece mai mult și mai intens decât ne-am putea imagina. Am crezut întotdeauna în forța binelui și în puterea lui Dumnezeu care nu va lăsa să piară umanitatea creată de El.
Cu toate acestea la nivelul autorităților locale pare ca nu se mișcă nimic și continuă planul grotesc de intimidare. Un pas înainte și doi înapoi aceasta pare a fi hora care se joacă astăzi pe eșichierul administrativ tot mai beteag al eminențelor ce ne conduc dirijați psihotronic de la vârf.
Vești de tot felul vin să distragă atenția de la problema acută cu care ne confruntăm într-o încercare disperată.
Nu mai ține, ne-am prins, ne-am deșteptat și-am învățat să vedem dincolo de cortina pe care ne-o fluturați în față! Am învățat să ne ascultăm propriile instincte care nu mint. Am învățat să ne bazăm pe propria logică și pe propria conștiință.
Lupta însă, nu s-a terminat încă, iar de acum trebuie sa fim și mai puternici și mai solidari, înzestrați cu forța binelui care ne ridică la un nivel vibrațional mult mai înalt și mai puternic decât s-ar crede. Să rămânem deci pozitivi! Eu încă mai cred în izbânda binelui!
 
Mihaela CD
21 IANUARIE 2021
 
mihaela cd revista poezii pentru sufletul meu
 
 

Mai citeste: 

Voi politruci și bieți atei  

Vânduți în mondială piață 

Răscoala sufletelor  

Ignoranța  și joaca  de-a libertatea

Wow! Oferte promotionale!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI

 1. ,, ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI,, ne spunea în scris Doamna Mihaela CD în data de 21 ianuarie 2021.Pe toată perioada 21 ianuarie 2021 și până la data de 25 ian a.c revista – ,,Poezii pentru sufletul meu,, echivalentă cu ,, scrieri, relatări pentru sufletul nostru,, ne – a adus sub binecunoscuta semnătură,, Mihaela CD,, relatării despre lumea ,, întoarsă pe dos,,, astfel că ,, pe fundalul nesiguranței se aud tânguiri și ecouri ale unor urlete nerostite și înăbușite în frică,, . Au rămas fără răspuns dar de actualitate și întrebările :
  ,, Ce mai urmează;;?…….
  ,, Ce se va mai întâmpla?,,….
  ,, Până când va mai dura această nebunie?,,….
  și este încă în actualitate ,, frica,,…Totodată semnatara ne-a lăsat drept toiag, sprijin crezul ei in Dumnezeu și speranța că ,, Eu încă mai cred în izbânda binelui!,, dar ,, trebuie să fim și mai puternici și mai solidari,,…Trebuie să fim solidari, trebuie .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.