despre romanul FLOAREA DE CÂMP de Aurelia Oancă- Cuvântul autoarei

169790758_207852677338336_3379166562410040424_n

FLOAREA DE CÂMP

Autor: Aurelia Oancă

Cuvântul autoarei 

NU POȚI GREȘI ȘI-APOI SĂ FUGI

Această sintagmă, m-a inspirat și m-a determinat să scriu povestea vieții unei femei. Ea nu a fost orice femeie, a fost gingașă ca o floare și puternică precum roca ce stă în calea apei. A trăit drama pierderii ambilor părinți, la un scurt interval de timp unul după celălalt, apoi a iubit, a suportat urmările acestei mari iubiri, dar și-a continuat viața, mergând mai departe pe drumul destinului ei. Din acea mare iubire, s-a născut un copil, o fetiță, care a aflat adevărul despre venirea ei pe lume, abia atunci când moartea a bătut la ușa vieții mamei sale. Taina aceasta nu putea fi dusă în mormânt, trebuie lăsată la suprafață pentru a scoate din străfundurile uitării, adevărul. Acest adevăr, va ieși cu și mai mare forță, atunci când fiica și tatăl biologic se vor întâlni „întâmplător”. Dar cum nimic nu este totuși întâmplător, mâna celui Atotputernic aranjează lucrurile în așa fel, încât totul să iasă la lumină și să nu permită celui care a greșit cumplit în fața vieții și a lui Dumnezeu, să plece din această lume, fără a plăti pentru fapta sa.

Astfel se încheie povestea Florii mele de câmp, ființa care a luptat cu viața, purtând de-a lungul ei povara tainei ce i-a marcat și i-a schimbat viața. Cel care a înșelat-o, a trădat-o, a plătit cu durerea revederii fiicei sale, după șaptezeci de ani, apoi cu moartea. Nu poți greși si-apoi să fugi.

AUTOAREA.

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.