Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

expo

Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

Dragii mei,

Trebuie să vă spun că evenimentul de duminică 15 mai 2022 de la Hanul Moldovenesc nu numai că a fost unul foarte reușit dar a fost și un eveniment foarte dorit, mult așteptat și presărat cu surprize.
Bucuria revederii cu oameni dragi cu prieteni, cu cititori, dar și cu oameni pe care i-am cunoscut pe facebook, cititori și admiratori care au venit de la distantă ca să ne cunoaștem, mi-a umplut inima de bucurie și fericire!
Deși cartea IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP a fost tipărită în ultimele zile ale anului 2021 toate acele reguli absurde care au ținut restaurantele închise ne-au obligat să tot amânăm această lansare.
VARIANTA 3
Doresc să aduc mulțumiri tuturor celor care au fost prezenți, care și-au rupt din timpul lor și care au venit să ne cunoască să ne admire să cumpere cărți și picturi. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți dar mulțumim și celor care din diverse motive nu au putut fi prezenți și ne-au transmis urări și gânduri bune! Deasemenea doresc să aduc mulțumiri celor care au muncit la această carte stafului editurii Globart Universum dar și colegilor de la redacția revistei Poezii pentru sufletul meu, tipografilor și celor care au asigurat transportul și distribuția.
Mulțumiri deosebite doresc să aduc bunului meu prieten artistul plastic Mircea Rustiuc care mi-a încredințat minunatele sale picturi iată pentru a treia oară. Mulțumesc celor care au scris recenzii acestei cărți, cronici, semnale editoriale, critici literare, revistelor și radiourilor care mi-au promovat și îmi promovează în continuare poeziile. Mulțumesc deasemenea familiei Moraru, doamnei Violeta și domnului Isidor precum și întregului staf de la Hanul Moldovenesc pentru primirea călduroasă și bucatele excepționale preparate pentru acest eveniment , doamnei Edviga Iordachi buna mea prietenă care a făcut prezentarea acestui frumos program și tuturor celor care au luat cuvântul, celor care au recitat poeziile mele celor care au spus impresiile lor, vă mulțumesc din inimă tuturor! Mulțumirile mele se îndreaptă și către prietenii mei din Romania, Canada și din întreaga lume , colegi scriitori, poeți, pictori, artiști, toți cei care m-au incurajat și m-au susținut în decursul anilor.
Mulțumesc artiștilor Olga Tudos și Andrei Ciorba care ne-au incantat cu melodii minunate la Hanul Moldovenesc, mulțumesc pentru filmări și fotografii Lăcrămioara și Lucian Purici cât și domnului Nicolae Lavric .
 
CITADEL
CITADEL 30X24
 
 
 
ROYAL SEDUCTION
 
royal seduction
Si nu în ultimul rând mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru harul pe care mi l-a dat și mulțumesc familiei mele minunate, măicuței mele care mi-a dat viata, fiicei mele care m-a făcut să fiu mamă, și iubitului meu soț care îmi luminează și îmi întregește universul.
Sotul meu a făcut o surpriză tuturor doamnelor oferindu-le câte o floare și încă o surpriză literară, cartea de interviuri GENESIS pe care a lansat-o în premieră la Hanul Moldovenesc iar cei prezenți s-au putut bucura de această minunată carte ce conține 40 de interviuri inedite!
 
Expoziția de pictură DESCOPERĂ-MI SUFLETUL rămâne în continuare la HANUL MOLDOVENESC și cei care doresc să își bucure sufletul cu picturile mele sau doresc să le achiziționeze sunt invitați să viziteze Hanul Moldovenesc.
Dați o fugă pană la han, gustați preparatele delicioase și veți putea vizita și expoziția mea de pictură ”DESCOPERĂ-MI SUFLETUL”.
 
279432034_587085862486508_359970552047832275_n
Si cum romanului ii stă bine să petreacă, horele și dansul au ținut pană târziu când nu ne-au mai ținut picioarele și când ne-am despărțit cu regret că ziua s-a sfârșit. Vom reveni cu siguranță pentru că acolo unde-s oameni buni și frumoși la suflet ne întoarcem mereu cu drag!
afis 4 iunie 2022
 
Pentru iubitorii de literatură amintesc că ne vom revedea în 3 săptămâni pentru că în 4 iunie 2022 avem un alt eveniment minunat la restaurantul ROMAN unde vom lansa cartea ce ne vorbește despre libertate PRIN OCHII MEI .Bineînțeles evenimentul va fi însoțit de minunați artiști care vă vor bucura inima cu melodii de suflet și de dans, deci vă invitam sâmbăta în data de 4 iunie 2022 SA DANSAM PE VALUL LIBERTĂȚII! la domeniul ROMAN!
 
Va îmbrățișez cu drag pe toți!
Mihaela CD
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

GENESIS-INTERVIURI -format TIPARIT(softcover)

Comandati acum cartea GENESIS – interviuri -AMPRENTE SCRIITORICESTI , la pretul de 35 de euro .In cele 400 de pagini veti gasi 40 de  interviuri  care vin sa dezvăluie 40 de personalități marcante care lasă amprente scriitoricești incontestabile asupra literaturii romane contemporane. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit! Comanda acum cartea GENESIS!

35,00 EUR

2 gânduri despre „Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

  1. Expoziția ,DESCOPERĂ-MI SUFLETUL,, este încă o ușa pe care a deschis-o ( din punctul meu de vedere, a deschis ușa fiecărui cititor și privitor al creațiilor Mihaela CD) în calitate de ghid, în călătoria spre o altă carte ,, PRIN OCHII MEI,, pe care prof. Victor Manole o cataloghează ca fiind ,, un regal literar contemporan,, . Deodată ochii sunt fascinați de culoare, de mesajele transmise, de măiestria penelului care a creat un ,, ROYAL SEDUCTION,, Privirea-mi și imaginația mi-au dat posibilitatea de a mă plimba de la ,, ÎNVIRERE BOREALĂ, la un alt mesaj dat de ,, VIAȚA CELULARĂ,, …O temă , cred eu, a legăturii dintre puterea divinului și crearea vieții …. Mesajele piturilor au o taină, mai multe taine de dedus, dar fascinată de culorile, nuanțele acestei picturi…,, LINIȘTEA FURTUNII,, mi-am liniștit imaginația….Datorită revistei,, Poezii pentru sufletul meu ,, care mi-a lăsat ușa deschisă, pot să promit( și mă voi ține cuvânt) ochilor mei că vor mai avea plăcerea să privesc aceste tablouri. Atât de mult, de frumos m-a fascinat pictura ,, LINIȘTEA FURTUNII,, încât , ,, mi-a răvășit gândurile cum răvășește furtuna valurile…(la propriu și l figurat )ca apoi să vină liniște, lumina….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.