ÎN CURÂND va fi publicată cartea: La casa de nebuni, autor Mihaela CD

LA CASA DE NEBUNI FINAL

În curând la editura Globart Universum  din Montreal, Canada, va fi publicată cartea de poezii : LA CASA DE NEBUNI  o carte inedită, specială, aparținând  autoarei Mihaela CD.

În această carte ce conține poezii  răzvrătite din sufletul autoarei, Mihaela CD ne invită în interiorul  lumii în care trăim și pe care nu o mai recunoaște,  pe care o privește ca fiind o casă de nebuni  unde nu mai există coerentă, logică, sensul uman, iubire, ajutorare sau bun simt.  Îmbogățită de minunate picturi digitale reprezentative într-o  coloristică vie și intensă, lucrări  aparținând artistei Mihaela CD  cartea însumează 17 capitole foarte interesante în care scriitoarea ne invită să  evadăm  cautând  să descoperim drumul spre libertate. 

Prefața cărții este semnată de  scriitoarea  ANA MUNTEANU DRĂGHICI (Chicago), membră a Ligii Scriitorilor din România, membră a Cenaclului Retro din Chicago, președinta Cenaclului Literar ,,N. D. Cocea Anotimpuri” Sighişoara iar postfața de scriitoarea  GABRIELA RAUCĂ  (Austria) membru al Clubului Gold ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada, membră a Societății Scriitorilor din Județul Neamț.

Cuvântul de început  este semnat de scriitoarea  AURELIA OANCĂ (Romania) membru al filialei băimărene a Asociaţiei Scriitorilor Români, membru al filialei Baia Mare a Ligii Scriitorilor Români, membru al Clubului „Spinul” al epigramiştilor din Baia Mare  iar Cuvântul de încheiere  este  semnat  de scriitoarea prof AURELIA RINJEA (Romania) membru al World Poets Association România, membru al Uniunii Scriitorilor de Limba Română.

În carte veți mai găsi o recenzie de carte semnată de prof VICTOR MANOLE (Romania),membru   al Ligii  Scriitorilor Romani, membru al  Associatiei Poetilor Mondiali , membru al World Poets Association Romania

 Cartea va fi disponibilă din luna iunie și poate fi comandată  direct  la editura noastră prin emailul următor  editor1@poeziipentrusufletulmeu.com sau   în curând  direct de pe site  cu butonul de plata pay pal  în magazinul  nostru de cărți  (din luna iulie )

Așteptăm cu mult interes această carte! Așteptăm comenzile dumneavoastră prin email! 

Johnny Ciatlos-Deak, 

senior editor Globart Universum Publishing House

membru al Uniunii Jurnalistilor independenti din Romania 

7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Profil Gold: Mihaela CD 

Creatii literare: Mihaela CD

Pictura și Art Design:Mihaela CD

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Referinte critice: Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.