Cristian Bodnărescu şi-a lansat cartea Amurgul Gol la TRM

CRISTIAN B

Poetul Cristian Bodnărescu la o discuţie cu prezentatoarea emisiunii „De la 11 la 13”,Gabriela Ştirbu, organizată în data de 25 iulie 2022  la Radio Moldova.

Luni 25 iulie 2022, în preajma prânzului, emisiunea „De la 11 la 13 difuzată la Radio Moldova, l-a avut ca protagonist pe omul de litere Cristian Bodnărescu. Iată cum a descris-o bibliotecara Maria Vrabie şi protagonista Gabriela Ştirbu:”A fost un dialog constructiv, bine corelat dintr-o emisiune fructuoasă, care va genera cu siguranţă un ecou în istoria literaturii şi a generaţiilor viitoare! M-a surprins plăcut faptul că marele nostru poet Cristian Bodnărescu a destăinuit inspiraţia ce provine chiar de la cel mai mare domnitor al nostru născut pe meleaguri băcăuane, Ştefan cel Mare şi Sfânt. Sursa poetului este Dumnezeu şi atât, frumos… M-a delectat şi să ascult în premieră cântecul semnat de Cristian Bodnărescu şi interpretat de Vitalie Todiraşcu, Poveste de amor.

A fost un prânz reuşit pentru mine şi cei apropiaţi, fiind delectaţi de vocea poetului generaţiei noastre, Cristian Bodnărescu, a moderatoarei Gabriela Ştirbu şi a interpretului Vitalie Todiraşcu!”

Maria Vrabie,

Bibliotecar la Biblioteca Publică Selişte, Nisporeni

„Deşi nu este ora amurgului când emitem emisiunea, ne vom contopi cu un amurg gol al poetului romantic Cristian Bodnărescu, artistul care a pictat cu cel mai puternic instrument cuvântul. „Amurgul Gol” este intitulat proaspătul volum al său, căruia îi realizăm o lansare şi la noi, cei de la Radio Moldova! Este un titlu incitant care provoaca la lectura” ne spune frumoasa Gabriela Ştirbu, amfitrioana emisiunii „De la 11 la 13”:

 

De la 11 la 13

Ţin să vă organizez o pauză de cafea atipică, tocmai de două ore, în care să substituiţi zahărul din cafea cu noutăţi savuroase din peisajul cultural de acasă şi din afară. Iar dacă ştirile se dovedesc a fi uşor amărui, atunci muzica este cea care ne îndulceşte starea. Meseria de jurnalist este construită pe emoţii, de aceea la finalul zilei de muncă simt nevoia de a da startul unei sesiuni de aprecieri. Feedback-ul pozitiv din partea oamenilor reprezintă pentru mine acea forţă uriaşă care mă propulsează spre reuşită. Un singur gând bun îmi poate conecta sute de culori ale vocii.”

 

Gabriela Ştirbu

Mai citeste: 

Cristian Bodnărescu în Roua Stelară

Lansare- cartea de interviuri GENESIS*amprente scriitoricesti

Despre autorul:Cristian Bodnărescu

Profil GOLD:Cristian Bodnărescu 

 

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „Cristian Bodnărescu şi-a lansat cartea Amurgul Gol la TRM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.