DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

ST VALENTINE 2023
 
 

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

 
Fiind un artist extrem de popular și iubit de publicul larg Gheorghe Gheorghiu este prezent într-o largă varietate de evenimente socio-culturale și nu refuză nici o invitație, desigur  noi am avut  norocul  sa  răspundă invitație noastre  și  iată  că   de Valentine’s Day  revine aici pe tărâm canadian pentru  un super concert  de zile mari.De fapt sun t doua concerte, in 11 si in 12 februarie 2023  la domeniul Roman si in 4 februarie la Niagara
Ce poate fi mai frumos  de ziua îndrăgostiților decât sa îl  ai alături pe însăși trubadurul dragostei, cel care  știe sa cânte atât de frumos iubirea.  Revine cu mare drag în Canada de fiecare dată pentru că este adorat de public, iar noi suntem îndrăgostiți de melodiile lui și am convingerea că alte milioane de suflete de români simt la fel.
 
ZIUA ST VALENTINE 2023
 
Alături de marele artist vor  mai evolua pe aceeași scena  soprana  Marina Negruta (11 februarie), interpreta de muzica populara Paula Alecu ( 12 februarie) , scriitoarea  Mihaela CD si DJ Cristi Mărgineanu, iar eu voi avea bucuria  de a  prezenta  aceste frumoase spectacole.
Artistul Gheorghe Gheorghiu se află  într-o formă de zile mari, fiind mereu implicat în frumoase proiecte artistice. In urma cu câteva  luni  ca l-am avut invitat  in emisiunea Salut Romanesc din Montreal. Este o persoană caldă, cu un suflet frumos plin de iubire  iar atunci când te afli în preajma lui, simti aceasta  căldură și iubire  ce se reflectă cu desăvârșire și în melodiile și atitudinea domniei sale. 
 
NIAGARA SHOW
 
In data de 4 februarie  iubitorii de muzica  romaneasca  il vor putea asculta  pe marele artist  la NIAGARA .Alături de de marele artist vor  mai evolua pe aceeași scena  artistul  și interpretul  Grigore Zanfir , scriitoarea  Mihaela CD si DJ Zanfir iar eu voi avea rolul de prezentator.
Dragii mei vă invit așadar pe cei din Canada să  veniți la spectacolele sale  in 4, 11 si 12 februarie  iar pe cei care va aflați în  depărtare  va invit sa urmăriți emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL  unde veți avea plăcerea să descoperiți o poveste de viață trăită pe note și refrene de amor!Vă aștept cu mare drag!
A consemnat
Johnny Ciatloș Deak
jurnalist, membru al Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România
senior editor Globart Universum Publishing House, Montreal, Canada
realizator al emisiunii  Salut Românesc din Montreal
 
 
 
 

Mai citește: 

Mihaela CD: prezentare Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)

Semnal editorial – SFATURI PENTRU MÂNTUIRE, GRIJA PENTRU SUFLET de preot Radu BOTIȘ

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

Vasile Bele -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI- VOL 1

Cum pot publica si eu in revista?

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.