Mihaela CD*Cuvintele mele se  unesc în Magia Slovelor ca sǎ vǎ mulţumeascǎ!  

326825575_754696942885410_5746931397954913277_n (1)

Cuvintele mele se  unesc în Magia Slovelor ca sǎ vǎ mulţumeascǎ!

Dragi prieteni,

Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care ați  fost  alături de noi la acest minunat eveniment MAGIA  SLOVELOR la resto- club MAMAIA din Montreal

Cuvintele, fie că sunt rostite , cântate sau scrise ele se îmbină într-o magie a slovelor și transmit bucurie, iubire, mulțumire, recunoștință, dragoste sau prietenie.

Cuvintele mele scrise s-au transformat și ele printr-o  magie  și au devenit versuri sau aforisme  iar mai apoi cărți. Nu pot să îmi exprim în cuvinte bucuria  pe care o încerc la fiecare lansare de carte, nu știu cum să  îmbrac în  haina vorbelor mai exact si mai concret  toate sentimentele care mă încearcă de fiecare dată  când mi se naște un  nou pui literar, dar pot să vă spun că de fiecare dată când noile cărți sosesc de la tipografie  și când le țin prima dată în mână, le strâng la piept ca pe niște prunci nou născuți,  am lacrimi în ochi iar în gât am noduri de emoție!

Probabil  că o  să vă întrebați de ce  oare aceste sentimente atât de puternice mai ales că am ajuns la a 11-a cartea scrisă nu mai este prima carte?! E greu să vă explic dar voi încerca: Deși am iubit de mică literatura și poezia și mi-am dorit enorm să devin actriță (ceea ce nu s-a mai întâmplat),  eu nu am vrut niciodată să devin scriitor.Nu mi-am dorit și nu a fost un vis al meu! Dar totuși acest lucru s-a întâmplat!  A venit pur și simplu ca  un dar necerut de la Dumnezeu atunci când sufletul mi-a fost sfâșiat de durere și mi-a fost desenat în fată acest drum,  eu trebuind doar să pășesc,să înaintez, să mă las condusă de voia Lui divină. Știu că vă este greu să credeți pentru că nici eu nu as fi crezut în urmă cu câțiva  ani … dar atunci când  versuri, fraze întregi, poezii  întregi iți sună în ureche șoptite de o voce nevăzută și care nu te lasă  în pace pănă nu le scrii,  te trezesc din somn noapte de noapte, începi sa înțelegi că asta trebuie să faci.

Dumnezeu știe mai bine decât noi  care ne este menirea fiecăruia, eu am să vă spun doar atât: După  ce am scris 11 cărți în 4 ani și jumătate,  știu sigur că aceasta îmi este menirea, am înțeles în sfârșit că  voia lui Dumnezeu este să scriu  ceea ce mi se transmite. Am urmat calea sa, de aici vin și emoțiile  acelea atât de puternice, de aici  s-a născut și cartea  Blessing and Torment ( Binecuvântare și chin) pentru că  această binecuvântare de la Dumnezeu a fost un chin care mă hărtuia, mă chinuia  nu mă lăsa să dorm, iar de-a lungul anilor  am înțeles că sunt  Născut(a) pentru a fi (alt)cineva, iată  dansuri de cuvinte ce se prind într-un magic joc al ințelepciunii, al cunoașterii, al iubirii! In toți acești ani  mi-am făcut multi prieteni noi dar am și pierdut câțiva vechi prieteni,  care din păcate nu au înțeles noua mea îndeletnicire.Cineva îmi spunea  că nu am pierdut defapt nimic!

Azi  doresc să le mulțumesc acelora  care au rămas lângă mine și care m-au susținut necondiționat, dar și acelora care m-au descoperit pe parcurs.  Doresc să mulțumesc celor care m-au inspirat și care îmi  sunt în continuare o  mare sursă de inspirație și motivație.

Mulțumesc bunului Dumnezeu  care mă tine în viată cu sănătate, (asa cum e ea)  și îmi îngăduie să-mi continui menirea având grijă  de toți cei dragi mie  și de familia mea de fetita mea iubită, de soțul meu minunat, de draga mea măicuță și de prietenii mei buni și dragi și de toți colaboratorii mei.

Aduc mulțumiri echipei de la editura Globart Universum pentru realizarea impecabilă a cărților mele și editorului meu Johnny Ciatlos Deak care  are grijă ca fiecare carte să fie făcută la timp și la cea mai bună calitate. Mulțumesc doamnei  Iuliana Pasca  care se ocupă de traduceri  și corectură, domnului Arthur Weber pentru  tehnoredactare, soțului meu Johnny pentru publicitate, videoclipuri, fotografii și coperți.

Mulțumesc din inimă  pentru susținere colegilor mei de la redacția revistei Poezii pentru sufletul meu, colegilor de la redacția revistei Sintagme Codrene  și colegilor de la Universum Vip Studios Lucian și Lăcramioara Purici. Mulțumesc celor două tipografii care îmi  tipăresc cărțile și doamnei IulianaVlad  care  se ocupă de logistică și de transport.  Mulțumesc  trustului de presă Asii Români  care a publicat  semnale editoriale și recenzii ale cărților mele.

Deasemenea mulțumesc publicațiilor: Magazin Critic, Revoluționarul , Cutezător,  ,  Luceafărul, Agora Literară, Eminesciana, ziarul Națiunea, Curierul National,Napoca News , revistei Grai Românesc ,Moara Lui Gelu, Logos și Agape,  revistei Apollon, Freamăt, Ecreator, Vocea Literară, Mărturii Maramureșene, Luceafărul din Vale , revistelor canadiene Destine  literare și Observatorul din Toronto, Contact International, Sintagme codrene, revistelor  Confluente literare și Bumerang  din Australia, revistelor americane, Gândacul de Colorado, Armonia și Miorița  precum și revistelor  Expresia Ideii și  Leviathan. Revistelor  Condeierul diasporei  și Unirea din Austria, Pro litera din Germania, Climate literare, Nord Est Cultural, Parnas xx1 , Melidonium, Paradigme Educationale , Glasul  info  și altele

Mulțumesc posturilor de radio  care m-au susținut difuzând creațiile mele și realizând interviuri fiind invitată  în emisiunile dumnealor :  Radio Power Love domnului Lucian Dumbrava,  radio Romantic, doamnei Mioara Hususan,  Doamnei Cristina Oprea de la emisiunea Esențe culturale,  emisiunea Ora Românească domnul Adrian Ardelean, doamnei  Camelia Florescu  de la emisiunea Sens Giratoriu  radio Prodiaspora și dnei  Mihaela Dincă  de la Radio România  International, doamnei  Ana Maria Surugiu  jurnalist independent, doamnei Gabriela Raucă de la Radio Prodiaspora Austria  și domnului Valentin Țigău  de la Radio Romania International

Mulțumesc președinților asociațiilor literare din care fac parte domnului Al Florin Tene Președinte National  Liga scriitorilor Români și domnul Trandafir Simpetru Președintele World Poets Association   pentru susținere  și  incurajare.

Deasemenea doresc sa aduc mulțumiri tuturor compozitorilor care au compus melodii pe versurile mele dar și  interpreților care le cântă: Dan Lucian Corb, Corina Maria Zosim,  Rudy Lobel , Cătălina Mirică, Paula Alecu.

Mulțumesc criticilor literari, cronicarilor consacrați  și jurnaliștilor care s-au aplecat asupra cărților mele  și care  mi-au dat o reală motivație de a continua precum și  colegilor scriitori și poeți care au scris impresii despre mine: Cezarina Adamescu, Al Florin Tene, Violeta Butnariu, Prof Constantin Bidulescu, Prof Victor Manole, Prof Aurelia Rânjea, prof, Violeta Bobocea,Lăcrimioara Iva,  Ioana Poenaru, Silvia Mihalachi, Vasile Bele, prof Gelu Dragoș,  Aurelia Oancă, Trandafir Simpetru,  Ana Munteanu Drăghici , Liliana Moldovan, Gabriela Raucă,Olga Grigorov, Simona Mihutiu Prof Mircea Marcel Petcu, Academician  DrLiviu Pendefunda, D-nul Ambasador Cultural George Calin, Sandu Chiva, Teodora Dumitru, Teodora  Chiric, Mugurel Pușcaș, Eugenia Grobnic, Angela Marinescu, Alice Puiu , Ștefan Dima Zărnești , Angela Dumbrava,Pr Radu Botiș, Mara Popescu  și  alții

Mulțumesc  actorilor, artiștilor și colegilor poeți care  mi-au recitat poeziile și le-au făcut cunoscute: Mioara Hususan , Janett Isabell , Lucian Dumbrava, Raluca Trandafir, Dacian Iucu,   și alții

Mulțumesc bunei mele prietene Edviga Iordachi pentru prezentarea de excepție. Este un prieten adevărat,  nu a lipsit la nicio lansare de carte și a prezentat  fiecare eveniment prilejuit de lansarea unei noi cărți.

Mulțumesc familiei Mihaela și Adrian Dontu proprietarii resto club Mamaia  și tuturor celor care lucrează cu ei  pentru primirea extraordinar  și pentru bucatele delicioase.

Mulțumesc tuturor celor care  au venit să vorbească despre mine și despre creațiile mele:  doamnei  Ana Maria Surugiu, doamnei Edviga Iordachi , doamnei Otilia Tunaru, domnului Adrian Ardelean, editorului meu Johnny Ciatlos Deak și  minunaților artiști care  au venit să mă susțină  și încânte publicul cu minunate melodii:  doamnei Paula  Alecu, doamnei  Corina Maria Zosim, domn ului Leonid Saramet și domnului Marius Luca.

Mulțumesc și celorlalți  artiști, scriitori, pictori, jurnaliști care nu au luat cuvântul dar care au ales sa fie alături de mine,prezenți la evenimentul Magia slovelor, apreciez mult timpul pe care mi-l dedicați. Mulțumesc pentru prezenta  pictoriței si poetei Ileana Anghel Mester, jurnalistei Ioana Poenaru,  artistei  Carmen Smutneac, pictoriței  Ofelia Armașu,  scriitoarei Mariana Manu, poetului  Ioan Zosim si instrumentistului Mircea Gheorghescu .

Mulțumesc bunei mele prietene Valeria Iancu  care ma ajuta  de fiecare data cu biletele și cu vânzarea cărților . Este o prietena adevărată care m-a însoțit  împreună cu Sora ei  Margo si cu Marius Luca și la lansarea de la Sinaia.

Mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine, m-am bucurat văzându-vă pe toți prieteni vechi  sau prieteni noi,  mă onorează  susținerea voastră , mă încurajați, colecționați cărțile mele, le citiți,  sunteți  fanii mei, le  comandați și le oferiți  prietenilor  voștri,  mă motivați  și mă ajutați  să merg mai departe.

Nu am cuvinte să vă mulțumesc! Vă rămân profund recunoscătoare!Vă iubesc pe toți!

MIHAELA CD

31.01.2023

Mai citește: 

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Clubul GOLD- Ambasadorii culturali ai revistei noastre tiparite!

Cum pot publica si eu in revista?

Ce mai e nou prin librărie?

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Un gând despre „Mihaela CD*Cuvintele mele se  unesc în Magia Slovelor ca sǎ vǎ mulţumeascǎ!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.