Invitație de participare la revista numărul 11/2022

INVITATIE REV 11

Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Dragi colaboratori  și viitori colaboratori, artiști și scriitori 

Va invitam sa  participați la revista de colecție numărul 11 /2022 ”Poezii pentru sufletul meu”  revista de literatura arta si cultura  a romanilor de pretutindeni

Începând cu data de 9 NOIEMBRIE 2022 vă invităm să vă înscrieți la revista tipărită cu numărul 11/2022 trimițând materialele pe cele două secțiuni artă în imagini/ creații literare , la adresa de email revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Revista cu numărul 11 isi propune sa abordeze o tematica  de  sezon, lăsând la  alegerea participanților felul in care abordează acest sezon 

Tematica pentru participanti :  IARNA!

Inscrieri data limita : 15 noiembrie 2022

PPSM-sixissuesfan-5601x3142 (1)

Revista noastră  are la baza conceptul  de a dărui frumosul prin arta, literatura și cultura! Sunt foarte multe talente în rândul romanilor de pretutindeni, unii consacrați alții debutanți. Revista are scopul de a ajuta la  păstrarea și promovarea culturii și spiritualității românești în lume!

Doua  Secțiuni:  Creații literare  și  Arta în imagini

 

Secțiunea: Creații literarea1402f0b64c8d37ccd120872423d0fc0

In aceasta secțiune invitam  autori, poeți, scriitori, critici literari, epigramiști, etc pentru a-și expune creațiile .   Autorii pot sa opteze pentru diverse pachete: minimal BASIC  sau super STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite. Cumpărarea unor abonamente de autor  va înscriu automat în clubul GOLD.

 

Secțiunea Arta  în imagini:akXBrn50MumQrE9exOoN_1082093769

In aceasta secțiune  ii invitam pe  creatorii  de arta  sa trimită  fotografii de buna calitate  alte creațiilor lor artistice, pictura, sculptura, arta naiva,fotografie, desen grafica etc. Artiștii  pot sa opteze pentru diverse pachete: BASIC  sau STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite  Cumpărarea unor abonamente de autor  va înscriu automat în clubul GOLD.

 

imagesConditii de participare :

1.Materialele se trimit NUMAI  prin email la adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Materialele trebuie sa fie creații proprii și nu opera altcuiva!

3.Autorii răspund de calitatea materialului trimis,pozele/imaginile trimise trebuie  sa fie de buna calitate, editorul își rezerva dreptul de a refuza publicarea  materialelor pe care le considera neadecvate.

4. NU pot fi publicate : Materiale publicate în numerele anterioare 7-8-9-10 ale revistei noastre de colecție , dar nici materiale    care au fost publicate în revista virtuala [on line] Poezii pentru sufletul meu  în ultimele 6 luni.

5.Numele,prenumele autorului/artistului, țara și adresa completa cu cod postal +1 fotografie BUST foarte clara

6. In email trebuie  menționată  secțiunea la care vreți  sa va înscrieți si pachetul ales! Veți primi un email de validare a materialelor trimise  și  urmează sa faceți plata  ca sa  confirmați înscrierea . 

7.Plata pachetului ales,  se va face ÎN AVANS   la data înscrierii. Plata se face NUMAI pe site cu cardul prin butonul de plata  AFLAT MAI JOS la baza acestei pagini, unde veți introduce suma  exacta corespunzătoare pachetului ales  de dumneavoastră . Dupa efectuarea plații  veți primi un email automat  care va confirma plata și înscrierea! 

Pentru mai multe informații : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

ALEGE  PACHETUL PREFERAT:

5471047557_4dc13f5376_n

 

Pentru  ambele secțiuni oferim pachetele următoare: 

OPTIUNEA1.  Pachetul minimal BASIC : -veti primi 5 reviste

 -1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : –3 poeme sau proza scurta  maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de arta /desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

OPȚIUNEA 2. Pachetul super STAR:  veți primi 7 reviste

-1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI :  -5 poeme  sau proza scurta  maxim 120 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: -maxim 6  picturi sau 6 fotografii ale lucrărilor de arta/desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

Opțiunea Clubul GOLD  o oferim  la toate  numerele  revistei  tipărite! Va puteți înscrie oricând  în  acest club! Abonamentul dumneavoastră de 4 apariții poate începe cu oricare număr!

Participanții   autori/ artiști care  optează pentru apariții tipărite in  4 numere consecutive ale  revistei  sunt incluși automat în CLUBUL  GOLD.gold1

CLUBUL  GOLD:

Membri clubului gold  vor beneficia de publicitate gratuită în revista noastră on line : cărți, picturi, sculpturi, lansări, evenimente, înregistrări, fotografii, videoclipuri  și alte oferte exclusive.

ABONAMENTE*GOLD – aparitii in 4 numere/an-ambele sectiuni : 

1.Abonament BASIC *GOLD: faceti parte automat din Clubul GOLD !

-1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : -3 poeme sau proza scurta  maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de arta /desen/grafica/quilling/sculptura fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

-veti primi 5 reviste din fiecare numar timp de un an

2. Abonament -STAR*GOLD: faceti parte automat din Clubul GOLD !

1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : -5 poeme sau proza scurta  maxim 120 randuri text 12 Times New Roman

ARTISTI: -maxim-6  picturi sau 5-6 fotografii ale lucrarilor de arta/desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

 veti primi 7 reviste din fiecare numar timp de un an

* Abonamentele GOLD sunt  valabile  in conditiile in care au fost cumparate pana la data expirarii lor.

 

Va asteptam cu drag în revista noastră de colectie!

giphy_origDespre revista :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subvenționată, ea exista din munca benevola a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a dărui frumosul prin arta, literatura si  cultura.Este o munca imensa pentru ca revista a crescut fulminant! Acceptam cu drag  în echipa noastră benevoli care pot ajuta la  redactare, distribuție, culegere de date, marketing și corespondenta.

Revista are o  calitate superioara, designul fiind asigurat de profesioniști care muncesc benevol. Hârtia aleasa este de cea mai buna calitate. Costurile pentru creații literare sunt aceleași  ca și  cele pentru  arta în imagini .

Publicarea în revista on line este și rămâne gratuita  dar publicarea în revista  tipărita se plătește! Pachetele pe care vi le oferim diferă în funcție de cantitatea materialelor MINIMAL BASIC sau SUPER STAR   și număr de apariții [abonamente]. Toti colaboratorii care se abonează la publicare în 4 numere de revista intra automat în clubul GOLD.

Clubul Gold:gold1

Clubul GOLD  este un club de ONOARE al colaboratorilor  revistei și constituie un privilegiu  aderarea la acest club !Mai multe despre Clubul Gold  puteți citi aici : Clubul GOLD al revistei tiparite

Clubul GOLD va oferă următoarele facilitați:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie profil Club Gold , sub pagini cu  recenzii, articole, creații, imagini ale cărților /picturilor, cărți spre vânzare , picturi , sculpturi spre vânzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.  Cu ocazia  unor evenimente membrii clubului Gold  vor primi diplome  și titluri onorifice.

Va asteptam cu drag în revista de colecție nr 11,  tipărită !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

Va asteptam cu drag in revista noastră de colecție!

 

Writer+Gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

Mai citește: 

Războiul de la poarta sufletului   

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD- Ambasadorii culturali ai revistei noastre tiparite!

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Lecția de demnitate:  ”Refuzați  să fiți găini, fiți vulturi!” 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Donează din suflet pentru sufletul tău!

Genesis-amprente scriitoricești, interviu cu scriitoarea Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Ce mai e nou prin librărie?

INSCRIERE colaboratori LA REVISTA DE COLECTIE, TIPARITA NUMARUL 11/2022

Dupa ce ati ales unul dintre pachetele oferite si au fost validate materialele dvs, veti face plata cu acest buton introducand exact suma in Euro care corespunde optiunii dumneavoastra. Puteti sa platiti cu orice fel de card si in orice moneda pentru ca sistemul face conversia automata ! Va puteti crea un cont pay pal pentru a tine evidenta platilor dumneavoastra!

1,00 EUR

Un gând despre „Invitație de participare la revista numărul 11/2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.