Războiul de la poarta sufletului   

253014606_2964421343774875_7324397329075597203_n

Războiul de la poarta sufletului 

Autor:  Mihaela CD

 Alergăm să respirăm liber,  tânjim să respirăm liber! Dar unde? Unde se mai poate respira astăzi  liber? 

Oriunde întorci capul  dai parcă de aceleași capete învrăjbite și înfuriate  ale acelui dragon globalist  flămând de putere.De la lupta aparent inofensivă pentru influență și bani și până la controlul totalitarist al omenirii, dirijarea gândirii și  sclavagism, dragonul cu mai multe  capete  se întinde întocmai unui păianjen veninos în toate sferele societății. Acesta și-a  țesut firele până în cele mai ascunse cotloane încercând să se asigure că nici un picioruș de furnică nu va trece neobservat. Totul învăluit într-o manta înflorată  și  frumos înmiresmată,  țesută cu fire aurii de cea mai bună calitate dar care acoperă mucegaiul sufletelor  otrăvite ce doresc subjugarea omenirii.

Cupola poleită cu bune intenții pentru binele comun mondial a început să se crape încet încet ca un răspuns al ecoului lăsat de manifestanții nemulțumiți  din întreaga lume  iar atunci când plouă puternic cu acuze, capetele înveninate încep să se ude și să tremure de frig. 

Fiecare zi  este una a războiului între bine și rău, a luminii contra întunericului .Cu fiecare zi  acești păpușari draconici pierd din puterea lor fiind expuși și dezbrăcați  în lumina  orbitoare a soarelui dreptății de cei mai  mari luptători pentru libertate. 

Vremea trezirii a sosit  iar  eroii  neamurilor ies în fața mulțimii să rupă lanțurile de îndoctrinare ale elitelor, fiind  apărați de protecția divină.    Binele luptă prin  îngerii neînfricați  ai  luminii cu răul  diavolesc îmbălsămat cu otrava globalistă. Dacă până mai ieri aceste lupte se dădeau în spatele cortinei de catifea, tot mai des, azi aceste lupte se  dau în văzul lumii care e tot mai oripilată de descoperirea adevărului.

Durerea psihologică pe care o suferim constă în aflarea faptului ca am fost manipulați și conduși după bunul plac de acești globaliști,  ani la rând . Controlul prin concernele mass-media  vândute globaliștilor  a intoxicat mințile maselor care se trezesc greu dar sigur  ca în urma unui duș cu apă rece. Revelația descoperirii adevărului ascuns  nu ne mai poate împinge  decât într-un singur sens: ÎNAINTE !  Războiul care se dă la poarta sufletului  fiecărui  locuitor al planetei nu are egal, este războiul  conștiinței cu propria persoană, cu propriile valori și convingeri.

Răsturnări de situații, ipoteze și aburi de confuzii  se aștern ca o peliculă pe  inimile greu încercate ale oamenilor. Negarea realității nu mai are niciun sens,  ignorarea  sau orbirea voluntară nu mai sunt opțiuni  viabile deci  trebuie înfruntată realitatea  prin alegerea taberelor căci războiul  își  cere prada și eroii.

 Patriotismul este apanajul sufletelor drepte și neîntinate care au fost  dăruite de Dumnezeu cu spiritul neînfricat al eroilor.  Dar la fel ca în orice război vor exista și trădători și  agenți secreți care își vor vinde  valorile pe un pumn de arginți.

Haosul, înfometarea și disperarea nu vor face altceva decât vor  ajuta să  erupă acest vulcan mult prea îmbolnăvit și  febril iar lava urii și a  disprețului globalist se va răsfrânge acoperind pământul cu o scoarță cenușie. Arme și gloanțe acoperite cu stropi sângerii  vor atinge oameni nevinovați  aducând îngenunchere,  durere și lacrimi. 

Lecția  umilinței va fi  rapid însușită de populația lumii care își va vindeca rănile cu propria suferință  și  foarte curând vlăstare  sănătoase vor începe sa apară și  o nouă societate tânără și  virilă va prinde contur. Atunci vom putea respira liber! Dar până atunci  să fim puternici, drepți și curajoși  să înfruntăm  dragonul  cu multe capete. Războiul de la poarta sufletului a început. 

CU  DUMNEZEU ÎNAINTE! 

 

Mihaela CD

Uniunea scriitorilor  Canada –  TWUC

 

 

mihaela cd  revista poezii pentru sufletul meu

Mai citeste: 

La casa de nebuni 

REVOLUTIA CANADIANA IN IMAGINI PROTESTUL CAMIONORILOR- PROTESTUL BIDOANELOR

Izbânda iubirii 

ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.